+2 oy
387 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,312 puan) tarafından

Kızlar dün aniden estiler AVM de karcher koltuk yıkama makinası aldım küçük sadece koltuk yıkar dediler halı başlığı yok haznesi küçük 12 bine aldım çokmu sizce ya . Dünden beri içimde kaldı Arnica ve fakir vardı onlar baya büyük dü evimde yer yok sırf büyük hantal die almadım onlarında fiyatı 13 bin felandı. Kutuyıdaa açtım değişmezde artık 

Lütfen kullanıp memnun kalanlar varsa yazsın dünden beri pişman oldum sanki 🤦🏻‍♀️ 

10 Cevaplar

+2 oy
(5,312 puan) tarafından

Bu aldığım makine 

(5,312 puan) tarafından
+1

Bende halı için istemedim ya yıkayamam mecbur yine gidecek yıkamaya ama arada leke felan olursa orayıda alırım. Kullanayım inşallah yazarım burdan 

(3,524 puan) tarafından

Aynen canım tamam inşallah 😻💕

(5,312 puan) tarafından
+1

Canım ben makineyi kullandım öncelikle çok pratik elinde gezdir istediğin yeri sık çek .. çok minik yer kaplamıyyo.. haznesi idare ediyor öyle hemen hemende bitmiyor. Çekim gücü çok kuvvetli değil.ama çekiyor yani yine kirleri

Ben babamın evinde auramax kullandığım için onun çekim gücü gibi değil hoş zaten olamazda o bildiğin robot makine 😂 aldığım kız demişti zaten küçük olduğu için motoruda küçük ama koltuğu yıkar die.sana görüntü atayım bide ona göre karar ver canım

imageihazneyi boşaltırken olan kir 🥴

(3,524 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim unutmadığın için🥰😘 biz de geçen baktık bir dahaki gidişimizde alırız inşallah çocuklu eve lazım muhakkak 😻

(5,312 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım. Şart evet bende 4 çocuk var geç bile kaldım 🤭

-Reklam-
+1 oy
(3,421 puan) tarafından

Keşke sadece koltuk için almasaydin kiwi kullanıyorlar çok memnunlar balsigi büyük olan hantal da değil aniden esip almışsan durumunu çok zorlamammistir bişe olmaz koltuk sandalye de yeter başlığı küçük ama halıya da kullanırsın bence . Ben de buharlı makine aldım gerçekten böyle şeyler kurtarici

(5,312 puan) tarafından

Kivi sadece reklamı var dedi oradaki 2 mağaza. Fenomenlerin parayla abartması dediler . Bissel bide karcher daha iyiymiş kivi nın yanında. Kiwi daha uygundu aslında

(5,312 puan) tarafından

Evet halıda yıkar ama yorar başlık küçük dediler. 

+1 oy
(458 puan) tarafından

Hayırlı olsun ablam güle güle kullan inşallah arada bin TL varsa hangisi içine siniyorsa onu alsaydın keşke buda çok güzel görünüyor inşallah güzel temizler ☺️

(5,312 puan) tarafından

Sağolasın canım inşallah güzel yıkar koltukları 

+1 oy
(3,990 puan) tarafından

Bu modeli kullanmadım. Buharlı makinesini kullandım.

Karcher marka olarak çok pahalı zaten. Ürünleri sağlam ve kaliteli. O yüzden pişman olacağınızı sanmıyorum. Ama fiyat olarak farkı sıkıntı, evet. 

(5,312 puan) tarafından

Evet canım kocaman bir sürü başlıklı ve çekim gücü kuvvetli olan fakir ve Arnica yanında bunu alınca aynı fiyata nerdeyse bi pişman oldum . Ama şimdi içim rahatladı ya bi deneyecem inşallah yarın

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Harika bir makina bende var. Yeni aldım. Islak ve kuru süpürgesini de aldım. Pişman olmazsın asla

(5,312 puan) tarafından

Aa ciddn mi içim ferahladı . Eşim orda fakir ve Arnica almak istemedi ömrü kısa olur onların dedi. Fakir süpürgemiz var ordan biliyor . Bu olsun bu sefer dedi. Sen kaça almıştın peki canım

(4,167 puan) tarafından

22 bin liraya aldım ben. Kendi Sitesinden. Bir tane de ıslak kuru süpürgesinden aldım. 6 bin TL ye. 

(5,312 puan) tarafından

22 bine oldupuna göre büyük olanlardan ozamn senin. Islak kuru dediğin hangisi acaba foto varmı yada link

(4,167 puan) tarafından

Büyük canım evet. Evde değilim netten bulup atayım sana. 

+1 oy
(23,457 puan) tarafından

Bende seninki gibi kucuk var. kiwi marka. koltuk.yikamak için daha uygun gerçekten..halı yikamak başlığı küçük.oldugu için daha zaman alıyor biraz zor oluyor ama yıkanıyor halı da . Karcher marka halı yikamacilarin kullandigi marka. İyi kalitelidir diye düşünüyorum. 

(5,312 puan) tarafından

Aslında niyetim kiwi almaktı 2 mağazadada yoktu. Bide sorunca diolar kiwi yı abarttılar sosyal medyada dediler. Aslında kullananlarda memnun yani. 

(23,457 puan) tarafından

Yani ben kiwiden memnunum. Ama karcher görsem heralde daha memnun olurdum😁 eminim seninki daha kalitelidir. İçin rahat etsin. Güle güle kullan. 

+1 oy
tarafından

Ben olsam büyük alırdım her yerde kullanırdım bende Fakir hali koltuk yıkama makinası var her işlemi yapıyor 

(5,312 puan) tarafından

Ya evde Gr yer yok ondan almadım . Ortada duran makineyede deli olurum. Şarjlı Süpürge aldım taa yatak odası kapı arkasına monte ettim

tarafından

Esyan çok ozaman canım seninde 

(5,312 puan) tarafından

İnsan çok ,😂 6 kişinin eşyası anca sığıyor 3+1 e .. kızların odası ayrı oğlum oturma odasında yatıyor onun eşyalarıda kapalı balkonda duruyor. Gecen dio anne ben fazlayım galiba eve . Bende oğlum olmadı ayrı eve çık sen dedim 😅

tarafından

Anladım canım hayırlısı olsun 

0 oy
(5,715 puan) tarafından

Emin misin abla o markanin bi urunuyle hali da yikandigini gordum youtubede bi arastir istersen 

(5,715 puan) tarafından

Ablam zaten yikamanin yerini tutmuyomus bunlad bi ara bende dusundum de anca lekelere kullanilir yikama gibi temiz olmaz bunlar 

(5,312 puan) tarafından

Aynn aynn halı için düşünmedim hiç sırf koltuk ve sandalyeler için aldım biz hem salon hem oturma odası nı kullanıyoruz. Oğlum oturma odasında takılır genelde TV izler ders yapar ergen olunca bizle takılmaz bizde salondayız . Her oda faaliyet te olunca kirleniyor 

(5,715 puan) tarafından

Ah ablam seninkiler buyuk benim 3 yasinda kucucuk bacagiyla her yeri kullaniyo haklisin batiyo valla daha gecen esim cay doktu haliya 

(5,312 puan) tarafından

Ayy en zor çıkan şey çay 🤦🏻‍♀️ kesinlikle yıkamaya gitmeden çıkmıyor. Ben şu aralar mutfaktan komple kaldırdım halıyı bitmedi dökülenler yazık neler geldi başına . En iyisi parkeye dökülsün dedim 

(5,715 puan) tarafından

En iyisini yapmissin valla yaz gunu oh serin serin 

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Acaba Trendyolda felan başlık satılmaz mı halı yıkaması için ? Daha kullanışlı olur hatta

(5,312 puan) tarafından

Vardır evet araştırmak lazım

(1,255 puan) tarafından

Bak trendyolda böyle başlıklar var. Makinene bakarsın uyumlu olanı alırsın

image

(5,312 puan) tarafından

Evet canım benimki bundan 

Halı için olanı bakayım bende teşekkürler 

(1,255 puan) tarafından

Rica ederim canım güle güle kullan 

(5,312 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum 🥰

0 oy
(868 puan) tarafından

Halıları yerde eğilip yıkamak zor olur borusunu bulsan küçük başlıkla da yıkanır

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 198 göst.
+1 oy
1 cevap 121 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sifanurr (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,666 cevap

336,198 kullanıcı

...