+4 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kardeşlerim napıyorsunuz nasılsınız evleri sildim bebelerimi banyo yaptırdım bahçeyi komple süpürdüm barbunya yemeği kattım pişiyor hava sıcak ama tam sıcak olmadan yapayım dedim oğlum çok seviyor çünkü bebelerime portakal suyu sıktım kendime kahve yaptım bahçeye çıktık şimdi tek başlarına birkamiyorum biraz oynasınlar bende yanlarında oturuyorum sizler ne yapıyorsunuz 

10 Cevaplar

+1 oy
(6,879 puan) tarafından

Afiyet şifalar olsun bizim burada hava ısındı yaz gibi kızın nasıl oldu iyileştimi

(457 puan) tarafından
+1

Burada çok sıcak oldu biz vantilatörü açtık cocoukalr terliyor uyuyamiyor diye kızım iyi şükür çok teşekkür ederim abla Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(9,781 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bizim bura çok soğuk yaa 

(457 puan) tarafından

Teşekkür ederim bende yaz gelmesini istemiyorum evimiz klimalık bir ev vantilatör bile kesmiyor uyuyamiyoruz sıcaktan o yüzden yazı sevmiyorum keşke burada soğuk olsa 

0 oy
tarafından

Afiyet olsun canım bende bebekle uzanıyorum hasta olmuş kızım ya

(457 puan) tarafından

Teşekkür ederim kardeşim Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte iyi olsun prenses 

tarafından

Allah razı olsun canım inşallah ya

(457 puan) tarafından

Cümlemizden kardeşim benim❤️

0 oy
tarafından

Bahçenin temizliği bayıldım afiyet şifa olsun balım 

(457 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel ablam günümüzün yarısı bahçede geçiyor çocuklar oynarken topluyorum bende yıkayınca daha temiz oluyorda bebeler oynuyor çamur olur diye süpürdüm ☺️

tarafından

Ohhhh mis missssssss ellerine saglik

(457 puan) tarafından

Sağolasın ablammm❤️

0 oy
(611 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bende 10 gibi oglani uyuttum sabah erken kalktı hasta olunca uykusu vardı onu uyuttum ufaktan kahvaltı yaptım binayı sildim yeni girdim içeri yemeği koyacak ocağa ıspanak yemeği birde patates yemeği yeterli ev isi desen aldı başını gidiyor eşi kalsın dedi ortalığı toplayacam oglani 3 40 da randevusu var onu götürecez eşim gelecek yarın evi hallederim

(457 puan) tarafından

Sağlık herşeyden önemli kardeşim iş bir şekilde yapılır Rabb'im başka dert tasa vermesin inşallah yemeğini yap oğluşunla ilgilen Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah havalar değişiyor kış yaz belki ondan hasta olmuştur dikkat et bende kahvaltı yapıp başladım erken uyandık bugün işlerim de çabuk bitti ☺️ yakın olsak sen bebişe bakardin bende senjn işlerine yardım ederdim😔

(611 puan) tarafından

O güzel düşüncen yeter canım bende oyle yapıyorum canım sağlığı yerinde olsun yeter bugün olmazsa yarın olur iş acelesi yok canım düşüncen için çok teşekkür ederim canım 

(457 puan) tarafından

Rica ederim tekrardan çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah güzel kardeşim 🤲 

(611 puan) tarafından

Coook teşekkür ederim canım bütün hastalara safi versin

0 oy
(1,889 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende ortalığı topladım biraz uzandım havalar ısınsa da bende kendimi bahçeye atsam ya dışarı da çocuk oyalamak daha kolay oluyor bizim buralar daha ısınmadı

(457 puan) tarafından

Teşekkür ederim güzel kardeşim Bende zorla sokuyorum içeriye sıkılıyorlar içerde dışarda daha kolaylık oluyor evet onalr bahçede oynayınca bende dinleniyorum içerde enerjilerini atamiyorlar çünkü inşallah ordada havalar ısınır burası tam yaz havası oldu vantilatör açtık biz Adana'nın pek kışı olmuyor ztaen yazı çok pis ama☺️

(1,889 puan) tarafından

Evet adana çok sıcak olur ben bir kere geldim de sıcakdan durulmuyor ben Kayseri de oturuyorum yağmur rüzgar daha yaz gelmedi 

(457 puan) tarafından

Kayseri'yi çok severim adanada yazın durulmaz mecbur duruyoruz😁

0 oy
(5,594 puan) tarafından

Afiyet olsun sevgim ♥️ benimde basim agriyo ya gecmedi hala dun aksamdan beri evi toplamaya calisiyorum 5 dk bisey yapip gelip yatiyorum 

(457 puan) tarafından

Eminim evin mis gibi tertemizdir sen hasta oldun için sana dağınık geliyordur belki belkide gün içinde çok yoruldun için baş ağrısı olmuştur biz kadınlar genellikle evde oldumuz için bende dışarı 1 saat çıksam sanki günlerdir dışarda gibi hissediyorum çocuğa kahvaltı hazırladım demişsin de bacım sende kahvaltı yapar mısın lütfen daha kötü olursun Allah korusun insan aç olunca da halsiz olur karnını doyur Uzan dinlen iyi olursun Allah'ın izniyle inşallah en sondaki satır beni benden aldi seviliyorsun kardeşim 😘❤️

(5,594 puan) tarafından

Kuzum ben kahvalti yapmam ki oldum olasi boyle kahve icerim hamilelikte bile yiyemedjm dogru duzgun bende seni seviyorum Allah icin ♥️♥️♥️

(457 puan) tarafından

Bende yapmayı sevmiyorum ama ben yemeyince cocoukalr da yemek istemiyor az da olsa yiyorum bide şeker hastasıyım halsizleşiyorum mecbur yiyorum ama isteksiz ❤️❤️

(5,594 puan) tarafından

Seninkiler buyuk ya mecbur yiyodun benimki buyusun o da yemez kesin bende oyle yaparim 

(457 puan) tarafından

Aynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum evladın için seve seve yiyorsun☺️

0 oy
(3,377 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Afiyet olsun hepinize ❤️Barbunya çok severim, evdeki 4 erkek de yemiyor artık binde bir denk gelecem de yiyecem ☺️Şifa olsun

(457 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah teyzesi benim oğlum barbunya kuru fasulye hastası bu yemeği yaptım için teşekkür ederim annecim dedi sarıldı bide hergün yap anne diyor çok sever yakın olsaydık keşke kardeşim yarısını doldurup sana getirirdim😥❤️

(3,377 puan) tarafından

O zaman delikanlı benim  yerimede yesin ❤️Çok teşekkür ederim canım 🥰

(457 puan) tarafından

Aşk teyzemiz❤️rica ederim güzelimm😘

0 oy
(529 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende halı yıkadım şimdi dinleniyorum

(457 puan) tarafından

Teşekkür ederim Yorumu görünce yıkıycam halılarım geldi gözümün önüne 😂ama kızım suya girince üşütür diye korkuyorum doktor dikkat et dedi ameliyat oldu için 6 ay 1 senede iyileşir bağırsak dedi bende onlar uyurken erkenden kalkıp yıkamayı düşünüyorum suyu çok seviyorlar içinden çıkmazlar yoksa iyi dinlenmeler güzel bacım 😘❤️

(529 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim senin dikkat etmen lazım kızın yeni ameliyat oldu.bizim buralar iyi ısındı dedim yavaştan başlayayım 

(457 puan) tarafından

İyi yapmıssin iş bitmez bacım Sbah geç uyaniyorlar bende onalr uyudukça yıkarım diye düşünüyorum acelesi yok iyi olsunalr da 

(529 puan) tarafından

Aynen canları sağolsun 

0 oy
tarafından

Ay Maşallah tertemiz çok güzel bahçe mis gibi olmuş 

(457 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum bahçeyi evim kadar özen gösteririm ☺️

tarafından

❤️❤️❤️❤️

(457 puan) tarafından

❤️❤️❤️🥰

İlgili sorular