0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Eşimin beni sevmediğini o kadar anliyabiliyorumki bana kötü davranmiyor herşeyimi alır dayak vs yok ama ruhsuz bi evlilik gibi yada benmi çok beklentideyim bilmiyorum çocuk gibi sevilmek istyorum ama sanki eşim şimdiden moton hayata geçiş yapmış böyle ilgisiz sevgisiz yeni evliler gibi bıcır bıcır olmak istyorum ben 6 yıl oldu evleneli ne fark ederki

1 cevap

0 oy
(1,443 puan) tarafından

Sevilmemek değil ama dediğin gibi monotonluğa alışmış gibi sürekli aynı şeyler olunca artık öyle oluyor biraz uzak kalabilirsiniz memlekete falan git yada beraber bir şeyler planlayın pikniğe gidin avm gidin yürüyüş yapın falan 

(7 puan) tarafından

Gidiyoruz sürekli gezeriz yemek yeriz dün piknikteydik eve gelince sanki rüya bitiyor bana karışmayın ben tlfona bakicam diyor evde sıfır sohbet

(217 puan) tarafından

Kendi alanını yaratmalısın arkadaşlarınla görüş ondan ayrı etkinliklere katıl ozaman özlem olacak 

(1,443 puan) tarafından

Çoğu insan aynı şeyden şikayetçi evlenince evde muhabbet azalıyor genelde yoruluyor falan kendine o şekilde vakit ayırıyor sende kendine vakit ayır kitap oku spor yapma gibi şeyler yani bunun çözümü maalesef bol bol eş ile dışarı çıkmak 

(7 puan) tarafından

Canm 3 çocukla aksami zor ediyorum eşim anlayisli izinli gununde bizden başkasıyla geçirmez ama bilmiyorum belkide kuruntu yapıyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
+1 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
14 cevap 503 göst.

Kategoriler