Her sabah aynı seyler kahvaltı çocuk. Peşinde kostur yoruldumn ..
Diyeceklerim bu kadar
Evet kolay değil ama genelde rutin bozulunca nimet olduğunu hatırlıyoruz özlüyoruz. En iyisi bozulmadan bi silkelenip kendimize gelmek
Aynn bı daha sizlamiycam demiştim üç gün hastanede çocuk için kalınca hapishanede gibi hissettim kendimi
Ozaman insan işte nankörlük oluyor şükür hasta değilim ama yoruldum gece uyutmadilar cocukalr
Yorulmak normal canım hepimiz bazen yoruluyoruz. Bende geçen hafta çok zorlandım bugün biraz iyiyim şükür. Ama birinin bunları hatırlatması iyi oluyor. Uyuma imkanın yoksa en iyisi mecbur olmayan işleri kenara bırak dinlen bugün biraz kendine iyi gelecek şeyler yap ❤️
Bı uyutayimm keretayii en iyisi Çay içeyim gel büyür beraber olsun
Teşekkür ederim bende akşamdan bi bardaklık kalmıştı içtim ama doyamadım gibi demlerim belki
Afiyet olsun 🥰 🥰
Peşinde koşturmayın. Sofra kalktığında karnı doysun diye alternatifte vermeyin. Bi aç kalır ikinciye paşa paşa gelir kendi yer. Bende öyle yaptım önceleri yemezdi sofra kurulduğunda yemiyorsa bir sonraki ögüne kadar yemek olmadığını anladığı zaman bizle oturup yemeye başladı.
Arkadaş günlük aynı rutinlerden sıkılmış.🙃
😂. Kahvaltıda çocuk peşinde koşturmaktan sıkılmış gibi anladım ben de
Başlıktan da benim düşündüğüm gibi çıkıyor ☺️
O zaman ben yanlış anlamış olabilirim😅
Başlığı yapay zeka atıyor ben içeriğe odaklandım🙄🙂
Her iki tarafa da çekiliyor post içeriği 😂 yazımından dolayı. Hanımefendi de bombayı salıp ortadan kayboldu. Başlık düzenlenebiliyor. Yapay zeka yapsa da
Bı sabah birinin peşinden kosturuyom diğeri okul için hazirla rutin şeylerden sıkıldım hepsi dahil ev temizliği yemek hepsi hepsi
Allah yardımcın olsun canım.
Benim de aynı ama çok şükür bunları yapabilmekte nimet .
Farklı aktiviteler edinebilisin.🌼
Aynn çocuk küçük daha yine kendim çok yoruluyom .bı çarşıya ciktim cumartesi neler geldi başıma sinir hasta olarak geri geldim
1,468,393 soru
24,057,800 cevap
329,999 kullanıcı