+4 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Eşim Muhammed Çagri olmasını çok istiyor.Bende Musab ,Eren , Batuhan fln beğendim.Siz olsanız hangisini koyardiniz? Ya da önerdiğiniz isimler var mı?

24 Cevaplar

+4 oy
(5,448 puan) tarafından

Oyum sadece Eren'e. Bir oğlum daha olsa bir adını Eren koyardım.

Muhammed çok kıymetli bir isim ama taşıması çok zor. Yazmışımdır belki, kuzenimin adı Muhammed Hamza. Ateist ve madde kullanıyor... Kimse adını demiyor, Mami ya da Muho diyorlar... Hep korkarım böyle iddialı isimlerden onun yüzünden.

(5,448 puan) tarafından
+1

Aynen, adı her ne olursa olsun vicdanlı güzel ahlaklı olsunlar inşallah. Ben Ahmet ismini de pek severim. Çok yakınımın adı olmasa koyardım :)

(290 puan) tarafından
+1

Aynen abimin adı da Ahmet ama bnde koymak isterdim ya:)

tarafından
+2

Baba tarafım peygamber ismi ama huyları kötü. Peygamber ismini tasiyamiyolar sanırım. Benimde bizzat şahit olduğum ismi peygamber adı ama hayatın alakası yok. İsmi kaldiramiyolar.

(5,448 puan) tarafından
+1

Evet maalesef. Benim de anne tarafım öyle. Hep ağır dini isimler ama içlerinden bir hayırlı insan çıkmaz.

(3,244 puan) tarafından
+2

İndigo n ettin öyle 😕 benim oğlum da Muhammed Hamza. Yorumu görünce içime oturdu resmen. Allah hepimizin evladını korusun inşAllah. Peygamberimiz hadisi var. Kendi istiyor Muhammed isminin koyulmasını. Yoksa bende Osmanlı da ki gibi Ahmed,Mehmed den öteye gidilsin istemem

-Reklam-
+3 oy
(1,741 puan) tarafından

Muhammed Çağrı çok uzun bence. Ben tek net isimleri daha çok seviyorum. Eren olabilir 

+3 oy
(2,703 puan) tarafından

#Ömer  olurdu erkek bebek de ilk önceliğim 

(3,244 puan) tarafından
+1

Aynenn. Ömer veya Yavuz Selim 

+3 oy
(9,696 puan) tarafından

Oğlumun ismi Muhammed Akif💕

Muhammed çağrı uyumlu değil sanki Muhammed eren kulağa daha hoş geliyor canım 

+2 oy
(4,764 puan) tarafından

Muhammed koyun biz koyduk 

(290 puan) tarafından
+1

Eren yanına nasıl olur 

(4,764 puan) tarafından
+1

O da olur bana sorarsan muhammed emin derim efendimizin hem ismi hem lakabi missss 

+2 oy
(6,489 puan) tarafından

Muhammed ismi çok ağır ama severım ikinizde gönlü olsun Muhammed eren koyun bence çağrı ismini beğenmiyorum batuhan ismini de güzel

(290 puan) tarafından
+1

2 yaşındaki bebem bile çağrı olsun diyo ya :) evet agir bir isim ama eşim böyle çok takıntılı isim konusunda kızımızın ismini de o koydu daha cinsiyeti belli bile değildi .Bn de isim tartismasi yapmak istemiyorum aslında .

(6,489 puan) tarafından
+1

Kızının adını madem eşin koydu bundada öncelik sırası sende olmalı tartışmadan tatlı dille derdini anlat Muhammed eren güzel hem ikinizde gönlü olur

+2 oy
(14,123 puan) tarafından

Muhammed eren çok güzel 

(290 puan) tarafından
+1

Bnde beğeniyorum söylemesi de kolay

+2 oy
(4,194 puan) tarafından

Muhammed ismi çok uzun ve çoğu kişi kaldıramıyor etrafımda ismini değiştiren çok kişi var. Çağrı tek başına bir anlam ifade etmiyor musabların kaderi genelde kotu oluyor çok zorluk çekiyorlar. 

Ben bunların içinde en çok ereni beğendim 

(290 puan) tarafından
+1

Musab tanıdığım küçük bir çocuk var başka tanımıyorum ama kaderleri hakkında bir bilgim yok yaşadığı ortam ,arkadaşlık vs herşey etkiliyo 

(4,194 puan) tarafından
+1

Ben 4 tane musab tanıyorum onlar birbirini tanımıyorum ama hepsinin hayati çok zor geçiyor 

(3,485 puan) tarafından

Musab isminim ilk anlamı musibete uğramış, felaket isabet etmiş olan kişidir

+2 oy
(680 puan) tarafından

Çağrı kendi kendine güzel isim canım digerlerise güzel Muhammed çağrı çok ama çok uzun 

(290 puan) tarafından

Öyle mi ya bilemedim 

+2 oy
tarafından

Peygamber ismini her insan kaldıramıyorum ismin ağırlığı var. Peygamber ismi değilde daha güzel sıradan bı isim olsun ama siz bilirsiniz. Ben gördüm yaşadım bilginiz olsun.

(290 puan) tarafından

Bütün Peygamberlerin  isimlerini taşıyan birsuru insan var vardı da bir ağırlığı var mı emin değilim .

+1 oy
(6,688 puan) tarafından

Muhammed ismi güzel ama ağır geliyor çoğu çocuğa eren ismi güzel bence 

+1 oy
tarafından

Bende çağrı dusunuyorum sadece çağrı ama

(290 puan) tarafından

Ortak kararmiydi 

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

Mervan ismini düşünün bence 

(290 puan) tarafından

Sunuyum bu ismi de eşime :)

+1 oy
(569 puan) tarafından

Muhammed koyardım, hatta koydum bile 🥳

(290 puan) tarafından

Maşallah 

+1 oy
tarafından

Batuhan guzel.

(290 puan) tarafından

Kulağa hoş geliyo gibi 

0 oy
(27 puan) tarafından

Lisede bir çocuğun ismi Muhammeddi hocamız o ismin kıymetini bil taşıması zor dedi tabi oğlan hiç oralı değildi ne dünyadan haberi vardı ne de dinden

Ayaz ismi nasıl? Erende güzel isim

(290 puan) tarafından

Ayaz koymaz eşim .Eren ismi çok siniyo içime . Peygamberlerin isimlerini  taşıyabilen kullardan eylesin cevremizdekileri de

0 oy
tarafından

Geçen gün e bebekte alışverişteydik bi çocuk annesi oyuncak almadı diye kendini yerlere atıyordu annesi muhammet aslan yağız diye 10 defa adını tekrarladı o tekrar ettikçe mağazada herkes gülmemek için kafasını çevirdi bazıları çevirmedi gülmeye devam etti zincirleme isim tamlaması gibi adını eksiksiz söylüyordu bi isim söylerse sıkıntı olurdu iki ismini söylese alınırdı üç isminide söyleyince çocuk adını biliyordu heralde 😂😂 çok uzun isimler hadi insanların dalga geçmesini geç okul hayatındada sıkıntı oluyor

(4,790 puan) tarafından

Oda baya uzunmuş yani gerçekten sıkılmadan nasıl söylüyor hepsini her defasında 

Benim oğlum Muhammed Enes ..ikisinide bilir ama çoğu zaman Enes deriz

tarafından

2 ismi söyleyene kadar çocuk askere gider zaten 😂

(290 puan) tarafından

Ayy onlarda napmislar öyle :)

0 oy
(833 puan) tarafından

Eren iyidir, güzeldir. Kardeşimün adı. Bebekken çok sakindi. Uysaldı. Şuan 22 yaşında halen de öyle. Eren olarak kimi gördüysem öyleler. 

(290 puan) tarafından

Ya öyle mi maşallah 

0 oy
(763 puan) tarafından

Ben iki isimden hiç hoslanmam ama bu anne babanin kararı bu isimler arasindan en çok batuhanı begendim benimde bir oğlum olacak Allah'ın izniyle ismini Egemen koyacağım belki fikir olur.

(290 puan) tarafından

Sağlıkla alın kucağınıza

0 oy
(22,969 puan) tarafından

Çağrı içine sindi ise koy yoksa Muhammed Eren koy iki türlü de gönlünüz olsun 

(290 puan) tarafından

Çağrı güzel bir isim bu isimlerin ismi de çok içime siniyor ama Muhammed isminin yanına ereni daha uygun gördüm sadece 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 615 göst.
+1 oy
16 cevap 585 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sazh (5,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 350 göst.
0 oy
24 cevap 1,351 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler