+1 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (9,780 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm güzel hatunlar 🌺💕   Aman işi birakin gelin beraber çay içelim şöyle laflasak güzel olurdu burda karşılıklı konuşmak istediğim çok insan var nasip olur mu bilemem görüşmek ama Allah için seviyorum hepinizi 🥰

Nasılsınız ne yapıyorsunuz bakalım 

Havalar düzelmedi gitti sizde havalar nasıl?

10 Cevaplar

+1 oy
(375 puan) tarafından

image

kahvaltı yaptım çay içiyorum bende canım. Afiyet olsun sana da
(9,780 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım 💕 

tarafından

Kahvaltı ile çay içme şu da 

Yemek ve sıvı arasında bir saat birak

(375 puan) tarafından

Teşekkür ederim Betigul🥰

Esmos normalde hiç cay içmiyorum sabahları yesıl cay içerim yada bitki çayları bugün esım sabah demlemiş hazır varken ıceyım dedim 1 2 bardak zaten çok icmem

-Reklam-
0 oy
tarafından

Delibozuk burda havalar 2 hafta içinde tam düzelmiş havalara denk geleceğiz inşallah.. İşlerim bitti yemekler hazır keyif yapiyorum

(9,780 puan) tarafından

Ooo maşallah hamaratsin valla yemeklerde hazırsa 💕😍

tarafından

Sabah hallederim tüm işimi ki öğlen ve sonrasında rahat olayım diye 

0 oy
(4,620 puan) tarafından

Afiyet olsun bende çay içiyorum ☺️ buralar aşırı sıcaktı bugün yağmurlu gösteriyor biraz serinlemiş hava 

(9,780 puan) tarafından

Bir güneş bir yağmur surekli bu döngüde seyrediyor havalar gerçi çok sıcak olsada sıcak diyecezde 😅

(4,620 puan) tarafından

Aynen öyle sıcak olunca çok sıcak ,soğuk olunca da çok sıcak havalar ısınsa diyoruz 😅

(9,780 puan) tarafından

He valla biz insanlar herşeyden sikayetciyiz

0 oy
(5,470 puan) tarafından

Aleykum selammm ahretligim 🤗 

Kiz ne isi kafam kazan gibi kaynanama dun ev aldik pazarlik falan kafam bi sisti dun aksama kadar sunu gotururuz bunu goturmeyiz su soyle olur bu boyle olur hesap kitap yapip duruyoruz basim bi agridi 1 alveres 1 parol ictim bana misin demedi hala agriyo senin manzarayi gorunce yeni ev gozumun onene geldi gorusmek istedigin kisi listesinde oldugumu dusunuyorum cunku sen benim listenin baslarindasin 😍

Burda cocuga bile kisa kollu giydiriyorum da hafif bi ruzgar bitmiyo hava bi cok sicak bi sakir sakir yagmur yagiyo hic belli olmaz 😂

(5,470 puan) tarafından

Namaz arkadasim degil misim ahiretime faydan var iste ahretligim oluyosun dolayli yoldan 🤌🤗

Kiz nerde oturuyosun sen o kadar soğuk 

(9,780 puan) tarafından

Evet elhamdülillah canım kazalari kiliyon mu? 

Bitlis canım 

(5,470 puan) tarafından

Kilmaya calisiyorum da pek istikrarli ilerleyemiyorum 20 gunluk kilmistim 7 gunluk daha kilabildim illa bisey cikiyo ya onceki gun temizlik yaptim dun ev bakmaya gittik aha bugun esim evde yaprak almistim dun onu yapcam is guc bitmiyo ki sen naptin 

(9,780 puan) tarafından

Sen nasıl kiliyorsun canım kazalari mesela ben her vakit ardında o vaktin 1 kazası şeklinde kılıyorum öyle kilinca aksamaz 

Bende halam vefat etmişti babama başsağlığı için gittim o ara kilamadim kilcam gene 

(5,470 puan) tarafından

Oyle degil gulum ben her vakit 1 gunluk kaza kiliyorum senin dedigin gibi yapinca hem az oluyo hemde ne kildigini unutuyo insan takip edemiyorum oyle 7 gunluk kildim seninle konustuktan sonra basin sagolsun cicegim olum hak Rabbine kavustu sirasi gelen gidiyo iste 

0 oy
(2,948 puan) tarafından

Aleyküm selam günaydınlar ☺️ ne güzel bir manzara ve hava çok güzel çay kahve içilir sohbet edilir, arayıpta bulamadığımız yer😻

(9,780 puan) tarafından

Ayy keşke olsanız valla çok isterim burda hiç arkadaşım yok 💕

(2,948 puan) tarafından

Keşkee ☺️size afiyet olsun 

(9,780 puan) tarafından

Teşekkürler 🥰💕

0 oy
(584 puan) tarafından

Aleyküm selam afiyet olsun canım. O manzara eşliğinde beraber çay içmek çok güzel olur du, bende kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyorum.

(9,780 puan) tarafından

Ayyy keşke canım yaa burda oturup sohbet etmek isterim siz güzel annelerle 😍 kafa dengide oldumu en guzeli

0 oy
(916 puan) tarafından

Hemen gelelim bi iş var evde birisi boşver dese diyordum sen çıktın burası ne güzel yer neresi burası afiyet olsun 

(9,780 puan) tarafından

Ahaha evet ya bırak işi gel nolcak az laflayak 💕🥰

(916 puan) tarafından

Ay deme öyle bak laf deyince dayanamıyorum

(9,780 puan) tarafından

Ahaha niye kız 🤭

(916 puan) tarafından

Çok anlatılacak şeyler var😂

(9,780 puan) tarafından
+1

Ahah dinlerim ben 

0 oy
tarafından

Müge anlı eşliğinde kahvaltı keyfi yapıyorum. Uygulamaya resim yüklemek istiyorum ama olmuyor neden?

(9,780 puan) tarafından

Bendede sürekli bellek yetersiz diyor sekmeleri kapayınca anca yukleyebildim 

0 oy
(23,336 puan) tarafından

Ayyy manzaraya bayıldım. Maşallah barekallah sübhanallah. Ben de şimdi bı.sohbet muhabbet isterdim. Heyhat çorba yapmam lazım😁

0 oy
(1,374 puan) tarafından

Aleyküm selam❤️

Burada hava güzel güneşli ☀️ve hafif esiyor işlerimi bitirip kızımı parka götürmeyi düşünüyorum inşallah 🌼 

Kargo gelecek inşallah erken gelirde çıkarım.

Afiyet şeker olsun  çay severim 😊

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 395 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,780 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 450 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,780 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 643 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,780 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 327 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,131 soru

24,149,699 cevap

334,846 kullanıcı

...