+2 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (339 puan) tarafından

Kızlar dideral i duymussunuzdur ben panik durumum olmasın diye alıp kullanmak istiyorum direksiyon sınavım için. Hastaneye gidemem ama aile.hekimim yazar mı acaba ya da reçetesiz eczanede alabilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

4 Cevaplar

+1 oy
(935 puan) tarafından

Reçetesiz eczaneden alabilirsin

(339 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
+1 oy
(2,047 puan) tarafından

Aile hekimine yazıyor canım kaynanamın raporu bitmişti yazdılar 1 kuyu aldık 

(339 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim 

0 oy
(793 puan) tarafından

Kırmızı reçeteli değilse alabilirsin

(339 puan) tarafından

Aldım biraz önce eczaneden 

0 oy
(551 puan) tarafından

Ben saglik ocağında yazdirmistim ayretende alabilirsin.ben ücretini yari devlet ödesin diye yazdırdım.

Ve kızımı emziriyorxum. 1 hafta boyunca kullandım direksiyondan önce 1 hafin çeyreğini kullanmıştım.doktor kullanmami tavsiye etmmmemjsti.ama Ben daha önce de eczanede çalışıyordum hocam kurallara uyarım demiştim tam değilde çeyreğini yerim demiştim ikna olmustu.ters tepsi yapabilir ondan çeyreğini kullanmıştım. Ha bu arada kizimj 6 saat boyunca emzirmiyordum.

(339 puan) tarafından

Aldım şimdi biraz önce direk ücretli eczaneden aldım. Peki sen faydasını gördün mü 

(551 puan) tarafından

Ewt canım çok faydası oldu bence 1 hafi tam alma genede sen bilirsin.ben im vücudum alışana kadar kullandım ama 2 gün kullansan da olur.direksiyindan yarim saat önce al.

(339 puan) tarafından

Tamam canım coook sagoll 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 128 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 217 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,469,554 soru

24,073,746 cevap

330,816 kullanıcı

...