+3 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından

Kizlar ikinci kez normal doğum yaptım 5bucuk ay oluyor birde 1tane de kurtajim var ilk dogumumda da hissediyordum genisligi ama binmez aşırı hissediyorum ve bu eşimle bizim iliskimizede yansıdı hatta açıkçası bazen iliskiye bile girmek istemiyorum esimi öyle gördükçe moralim daha çok bozuluyor ilişki esnasında çok hafif hissediyorum eskisi gibi asla değil eşimin bazen afedersiniz ama ilişki sırasında iniyo bu benim aşırı psikolojimi bozdu darltma yaptirmayi düşünüyorum ama pahalı mı güncel fiyat nedir acaba hiç sormadım yaptıran var mı yada başka bir çözüm yolu

6 Cevaplar

+1 oy
(305 puan) tarafından

????????????????????

-Reklam-
+1 oy
(116 puan) tarafından

Doğumdan sonra dikiş yapılmadı mı

Dikişten sonra çok sıkı oluyo 

Hatta can yakck kadar 

(728 puan) tarafından

Evet Alta yazdım normal doğum sonrası daha sıkı oldu benim , ikinci Sezaryan oldum ve vajinam sanki esnedi eskisi gibi değil, bu yüzden memnun değilim, normal doğum sonrası atılan dikişten kaynakli galiba yani baya baya başlarda darda sonradan normale döndü yavaş yavaş ama genişleme yoktu 

(305 puan) tarafından

Benim ilk dogumumda dikis olmustu ilkinde böyle genişleme gibi Bi sıkıntı yaşamadım ikincide yırtılma olmadığından doktorum hiç bir dikiş atmadı bunda çok genişleme var asiri derece hissediyorum hemde

0 oy
(2,292 puan) tarafından

Normal dogumda dikisin falan açılmış olabilir mi?

(305 puan) tarafından

Canım dikis atılmadı ikinci dogumumda yırtılma olmadığı için dikis yapmadı doktor

0 oy
(728 puan) tarafından

Yengem idrar kaçırıyordu amaliyat oldu aynı odada vajinasini yaptiran bir kadınla kalmış geçen hafta oldu , Devlet hastanesinde yapılıyor iç kısım için ayrı dış kısım için ayrı ücret alınıyor, yani doktorla bunu konuşman lazım, iç kısım onbir bin , dış kısım 18 galiba demis o kadında şu anlık sadece iç kısım yaptım demiş , 

(728 puan) tarafından

Benim ilk normal oldu ikinci Sezaryan ve benim sanki normal doğumdan sonra vajinam daraldı gibi öncekinden daha sıkıydı eşimde söyledi, sezeryan oldum ikinci ve dediğiniz gibi oldu bunu hissediyorum vajinam esnedi sanki o anlamda memnun değilim bende 

(305 puan) tarafından

Devlet yapıyor mu peki bu konuda hiç bir bilgim yok açıkçası ben iç kısım istiyorum :( eşimle bu büyük problem oluyor aramızda kendisi hayır diyor  ama ben hissediyorum 

(728 puan) tarafından

Evet devlet yapıyormus bunu , büyük ihtimalle kadın doğuma gidip konuşman gerekiyor 

0 oy
(305 puan) tarafından

Cevapppppppppppp kizlar :(

0 oy
(861 puan) tarafından

Ben de iki doğum yaptım ikisinin arasında 2 sene var. Evet ilk zamanlar o bolluk oluyor ama dikişler yerine oturunca sıkıntı kalmıyor kalsa da aşırı değil o da olsun o kadar bacım kolay mı iki çocuk doğurmak. Bence o doğum sonrası dikişle alakalı. Bazı doktorlar bollaşma olmasın diye kesilen veya yırtılan yer hariç fazladan işlem yapabiliyormuş. Bilemiyorum. Daraltma da olabilir.

Bir de şimdi yanlş anlama beni de şey etmeyin 😂 tırtıklı prezervatifler var ya onlardan dene bir kez. Sen zevk alırsın ama eşini bilemiyorum. 

(305 puan) tarafından

Ben kendimden daha çok esimi önemsiyorum zaten en çok onu problem yapıyorum ilişki sırasında afedersiniz ama iniyor moralim bozuk ilişki yaşamak dahi istemiyorum sırf buyuzden moralim bozulmasın diye devlette yapıyorlarmış buradan duydum doktora söylesem ne der acaba çekiniyorum da ya nasıl bahsedecegimi bilmiyorum 

(861 puan) tarafından

Direkt söyle bence. Bu da sağlık sorunu sonuçta. Benim de altta çıkıntı gibi bir şey vardı doktora dedim garip duruyor beğenmiyorum diye. Baktı bir şey yok o normal hali dedi. Böyle şeyler sıkıntı değil direkt söylenmesi gereken şeyler 

(305 puan) tarafından

Devlet yapıyor mu peki canım benim bu konuda bilgim yok oteller çok pahalı Bi doktora sordum 60bin dedi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 364 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurinci (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 611 göst.
6 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Sibelcan123 (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,722 soru

24,102,467 cevap

332,502 kullanıcı

...