Emzirmeyi birakiyorum goguslerim cok sisti ama koltukaltlarimda da sislik var agri var kotu hissediyorum acile gitmeli miyim yoksa normal mi gecer mi?
Yani şuan emzirmiyor musun, anlamadım ama dayanabildigin kadar sıcak suda yıka sabunla masaj yap . bebeğin emmiyorsa süt sağma makinası kullan canım.mastit olmuşsan da çok ağrın varsa direk git
Evet bugun son kez ikindin gogsumu rahatlatmak icin emzirmistim ve bir daha emzirmeyecem dedim. Gogsume soguk kompres uyguladim ama biraz rahatladi yine de kotu koltukaltimdaki sislikler beni endiselendirdi
Sütünü sağ gerekirse boşa süt damarları tıkanıp mastır yapar öyle rahatlarsın acilde birşey yapmazlar bende yaşadım bu olayi
Sagamiyorum ki. Akmiyor. Acilde belki ilac yazarlar diye dusundum bunun ilaci varmis
dostinex diye bir hap var iki adet . yariya boluyorsun dort parca oluyor. sabah aksam sabah aksam iciyorsun ve bitiyor ilk gunun sinunda zaten agri gidiyir. 2 . gunden sonra da gogus sut uretimini komple durduruyor gogus dolmuyir sut. yani yarimşar doz halinde iciliyir emzirme birakirken
Mastit için antibiyotik kullanman gerekiyor. Çok bı faydası olmasa bile rahatlatır. Doktora git mutlaka. Genel cerrahiye de görünmelisin
Neden sahma işlemi yapmiyorsunuz
Yapamiyorum cnm sut akmiyor
Sütün kesilmesi için ilaç var ben kullanmadım ama duymuştum doktora gidersen yazar bide antibiyotik verir sıcak su da iyi geliyor
Benim kızım iki yaş olacak ben belki beş kere oldum tek göğüs oldum ilk mastik oldum antibiyotik kesfi sütümü arada bir şişiyor ateşim çıkıyor çok kötü oluyor ılık duş sağma yapıyorum bir ksc güne geçiyor
Benimki 20 aylik. Daha bugun biraktim emzirmeyi cok kotuyum sen biraktiktan sonra mi mastit oldun bide mastit nasil gecti ilac mi verdiler
Yok emziriyordum ama bırakınca antibiyotik kullanmakda sıkıntı yok hemen geçiyor
1,469,009 soru
24,066,800 cevap
330,407 kullanıcı