+2 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından

Emzirmeyi birakiyorum goguslerim cok sisti ama koltukaltlarimda da sislik var agri var kotu hissediyorum acile gitmeli miyim yoksa normal mi gecer mi?

7 Cevaplar

+1 oy
(1,367 puan) tarafından

Yani şuan emzirmiyor musun, anlamadım ama dayanabildigin kadar sıcak suda yıka sabunla masaj yap . bebeğin emmiyorsa süt sağma makinası kullan canım.mastit olmuşsan da çok ağrın varsa direk git 

(281 puan) tarafından
+1

Evet bugun son kez ikindin gogsumu rahatlatmak icin emzirmistim ve bir daha emzirmeyecem dedim. Gogsume soguk kompres uyguladim ama biraz rahatladi yine de kotu koltukaltimdaki sislikler beni endiselendirdi

-Reklam-
+1 oy
(2,732 puan) tarafından

Sütünü sağ gerekirse boşa süt damarları tıkanıp mastır yapar öyle rahatlarsın acilde birşey yapmazlar bende yaşadım bu olayi

(281 puan) tarafından

Sagamiyorum ki. Akmiyor. Acilde belki ilac yazarlar diye dusundum bunun ilaci varmis

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

dostinex diye bir hap var iki adet . yariya boluyorsun dort parca oluyor. sabah aksam sabah aksam iciyorsun ve bitiyor ilk gunun sinunda zaten agri gidiyir. 2 . gunden sonra da gogus sut uretimini komple durduruyor gogus dolmuyir sut. yani yarimşar doz halinde iciliyir emzirme birakirken

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Mastit için antibiyotik kullanman gerekiyor. Çok bı faydası olmasa bile rahatlatır. Doktora git mutlaka. Genel cerrahiye de görünmelisin

0 oy
(3,101 puan) tarafından

Neden sahma işlemi yapmiyorsunuz

(281 puan) tarafından

Yapamiyorum cnm sut akmiyor

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Sütün kesilmesi için ilaç var ben kullanmadım ama duymuştum doktora gidersen yazar bide antibiyotik verir sıcak su da iyi geliyor 

0 oy
(232 puan) tarafından

Benim kızım iki yaş olacak ben belki beş kere oldum tek göğüs oldum ilk mastik oldum antibiyotik kesfi sütümü arada bir şişiyor ateşim çıkıyor çok kötü oluyor ılık duş sağma yapıyorum bir ksc güne geçiyor 

(281 puan) tarafından

Benimki 20 aylik. Daha bugun biraktim emzirmeyi cok kotuyum sen biraktiktan sonra mi mastit oldun bide mastit nasil gecti ilac mi verdiler

(232 puan) tarafından

Yok emziriyordum ama bırakınca antibiyotik kullanmakda sıkıntı yok hemen geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
7 cevap 76 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Feridem (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,469,009 soru

24,066,800 cevap

330,407 kullanıcı