Kızlar benim kızım 2 buçuk yaşında araba tutmaya başladı önceden böyle bir şey yoktu şu son iki üç seferdir oluyor böyle ne yapabilirim ne zaman geçer
Karnına göbek deliğine yara bandı yapıştırdık çapraz şekilde normalde tutardı 5 dk yolda bile tutmadı öyle yapınca
Kaç yaşında
5 yaşında
İki yara bandını göbek deliğinin üzerine çarpı şeklinde yapıştırınca geçiyormuş denemedim ama duymuştum
Arabadan kaynaklıda oluyor bazen. Döşemesi kokusu bulantı yapıyor.. biz o yüzden arabayı değiştirdik evden markete kadar gitsek kızım kusuyordu araba tutup. Arabayı değiştirince geçti 😅
İETT otobüste oldu özel arabada oldu araba tutuyor demekki
Aynı dert bende de var, kızım şimdi dört yaşında hala kusuyor arabada,bir yaşından beri böyle,benimde arabada midem bulanıyor dayanamıyorum valla
27 yaşındayım, evlenene kadar (25) beni de araba tutardı. Göbek deliğine yara bandı yapıştır, enteresan bir şekilde kesin çözüm oldu bende.
Benim kız biraz takıntılı bırakır mı onu göbeğinde bilmem
Uyurken tak, atletinin altında kalsın. Anlarsa anlatırsın. Anlamayacak yaştaysa dikkatini dağıtırsın.
Araba tutuyorsa bu hep böyle gider. Ben karda kışta yağmurda cam açardım arabada. Halen daha bulanır arkaya oturunca. Döşemelerin kokusu. Koltukların, tozun kokusu. Her türlü hepsi tetikliyor. Hep ağzımda naneli şeker bulundururdum
Cam açılacak ve dışarı bakacak başka caresi yokdur sanırım cocuklugumdan beri bulanır yeni azaldı 29 yaşındayım
1,453,899 soru
23,863,423 cevap
320,506 kullanıcı