+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (93 puan) tarafından

Kızlar benim kızım 2 buçuk yaşında araba tutmaya başladı önceden böyle bir şey yoktu şu son iki üç seferdir oluyor böyle ne yapabilirim ne zaman geçer 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,759 puan) tarafından

Karnına göbek deliğine yara bandı yapıştırdık çapraz şekilde normalde tutardı 5 dk yolda bile tutmadı öyle yapınca

(93 puan) tarafından

Kaç yaşında 

(3,759 puan) tarafından

5 yaşında 

-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından

İki yara bandını göbek deliğinin üzerine çarpı şeklinde yapıştırınca geçiyormuş denemedim ama duymuştum 

0 oy
(5,125 puan) tarafından

Arabadan kaynaklıda oluyor bazen. Döşemesi kokusu bulantı yapıyor.. biz o yüzden arabayı değiştirdik evden markete kadar gitsek kızım kusuyordu araba tutup. Arabayı değiştirince geçti 😅

(93 puan) tarafından

İETT otobüste oldu özel arabada oldu araba tutuyor demekki 

0 oy
(3,859 puan) tarafından

Aynı dert bende de var, kızım şimdi dört yaşında hala kusuyor arabada,bir yaşından beri böyle,benimde arabada midem bulanıyor dayanamıyorum valla

0 oy
(1,032 puan) tarafından

27 yaşındayım, evlenene kadar (25) beni de araba tutardı. Göbek deliğine yara bandı yapıştır, enteresan bir şekilde kesin çözüm oldu bende. 

(93 puan) tarafından

Benim kız biraz takıntılı bırakır mı onu göbeğinde bilmem 

(1,032 puan) tarafından

Uyurken tak, atletinin altında kalsın. Anlarsa anlatırsın. Anlamayacak yaştaysa dikkatini dağıtırsın. 

0 oy
(14,562 puan) tarafından

Araba tutuyorsa bu hep böyle gider. Ben karda kışta yağmurda cam açardım arabada. Halen daha bulanır arkaya oturunca. Döşemelerin kokusu. Koltukların, tozun kokusu. Her türlü hepsi tetikliyor. Hep ağzımda naneli şeker bulundururdum 

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Cam açılacak ve dışarı bakacak başka caresi yokdur sanırım cocuklugumdan beri bulanır yeni azaldı 29 yaşındayım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek41 (7,374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 86 göst.
3 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nur_Ay (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
13 cevap 256 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,899 soru

23,863,423 cevap

320,506 kullanıcı