+2 oy
105 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
düzenlendi

Jsjs jdjdj jjdjs jsjsjjd 

2 Cevaplar

+1 oy
(717 puan) tarafından

Öyle düşünme eğer ki iğne kullanıyorsan bir şey olmaz inşallah bende yaşadım lekelenme olmadı ama sanki bebeğim düşecekmis gibi normal adet sancısının kat ve kat fazlasını çektim Progestan kullandım 35'e kadar olacağı varsa oluyor sen sadece dua et Rabbim evladını bağışlasın inşallah 

(717 puan) tarafından

İki defa 5'er günlük kullandım 2 aya yakın fitil olarak kullandım rahatsız olduğum için doktor hap olarak kullanabilirsin dedi ilk iğnemde yaklaşık 3 aylıktım ikincide de 5 

-Reklam-
+1 oy
(569 puan) tarafından

Zamanında benim de pembe ve kahverengi akıntım olmuştu, ebe arkadaşıma danıştığımda onların normal olduğunu, koyu kırmızının düşük başlangıcı olduğunu söylemişti ama burda kimin kahverengi akıntısı olsa progestan kullandığını söylüyo. O akıntılarla alakalı hiçbir şey kullanmadım ama nasibi olunca hiçbişey olmuyo bebeğe. 12 haftalıkken benim akciğerlere pıhtı attı mesela, ya öğle ya ikindi namazını kılıyodum, bi ağrı saplandı göğsüme ölücem sandım. Secdede 3 tesbihi tek nefesle söyleyemez hale geldim, derin nefes almadıkça tek tesbihte bile zorlanıyodum, derin nefes alınca öksürük krizine giriyodum. O ara ekmekten sudan bile tiksindim, iki lokma bişeyi zar zor yiyodum onu da gidip kusuyodum. 17 18 haftaya kadar yoğun tiksinti geçmedi, doğurana kadar yediklerimin en az bir öğününü, çoğunlukla da tüm öğünleri kusarak geçirdim. Ama ikimiz de hayattayız ve elhamdülillah iyiyiz. Nasibi varsa öyle de yaşar, böyle de yaşar. Nasibi yoksa da elden bişey gelmez. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
5 Haziran 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 501 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.