+5 oy
320 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,097 puan) tarafından

Ben aramadım, eşim aradı kutladı sende kutlasan iyi olur dedi bende istemiyorum dedim ısrar etmedi. Çünkü kendimce çok sebebim var, görümcem yurtdışından geldi 1 ay gezdiler, yemekler yediler bir kere beni arayıp çağırmadılar. Ama her yere eltimi götürdüler. Bende bunu söyleyince seni unuttuk, aklımıza gelmedin dediler. Son 4 ayda 2 kere belim kitlendi, ki 1 haftadır gene öyleyim 1 tencere çorba getirmedi. Arayıp kızım bir işin var mı gelip yapıyım demedi. Aramız yürüyerek 10 dakikalık mesafe. İçimden gelmedi, eşimde haklısın sen biliyorum dedi ama ister istemez üzülüyor bu duruma biliyorum

20 Cevaplar

+3 oy
önce (2,546 puan) tarafından

O bana kızım dedide ben mi anne demedim gelinsem o da kaynana bugünde anneler günü 

önce (3,097 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum, içimden gelmiyor 

önce (2,546 puan) tarafından

Zorunda deilsin...ben sen o....

-Reklam-
+3 oy
önce (1,206 puan) tarafından

Dile getirirse aaa unuttum dersin seni aklıma.gelmedi dersin

+1 oy
önce (5,330 puan) tarafından

Ben aradım ama senin durumunda olsam ararmıydım bilmiyorum yani ama aramama ihtimalim yüksek olurdu beni unutan düşünmeyen insanı bende unuturum düşünmem

Eşime dedim onlar beni bir kere arayıp kızım şuraya gıdecez sende gel demedi, bende aramak istemiyorum diye. Eşimde sen haklısın biliyorum dedi ama üzüldü gördüm gözlerinde

önce (5,330 puan) tarafından

O zaman canım eşini seviyorsan eşinde seni sevip sana değer veriyorsa ara eşine de dedi seni seviyorum senin için ararım de eşinde mutlu olsun sende onun gözünde daha iyi yerde olursun

Hiç bilmiyorum ya, çok kırıldım ya

+1 oy
önce (722 puan) tarafından

Özrü kabahatinden büyükmis ben aramazdom 

0 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Özrü kabahatınden büyük. Seni unnuttuk nne demek. Keşke uyduruktann bısey deselerdi bari kırılma dıye. Bben aramadım aramam da zararı yok ama sevmiyorum. Kendı annemmi de aramadım zaten. 

0 oy
önce (2,082 puan) tarafından

Aradım kutladım 

0 oy
önce (21,434 puan) tarafından

Ben aradım yarım saate yakın da sohbet ettik çok sık aramam hediye almam ama özel günleri atlamam bayramda seyranda mutlaka arar gönlünü ederim annem kadar olmasa da severim şahsen ama somut bir kötülüğünü görmedim görsem aramazdım bana kızı gibi davranmaz başka gelini yok zaten o yüzden ayrım durumu söz konusu değil bende ona anneme davrandığım gibi hissetmediğim için mesafeli ve saygılı bir ilişkimiz var çok şükür 

0 oy
önce (6,671 puan) tarafından

Çiçek  ve fincan takımı aldık eşimle beraberi

0 oy
önce (2,476 puan) tarafından

Öylesini bende aramazdim haklisin 

Eşim üzüldüğü için üzüldüm ama kendimi ***** gibi hissedicem arayınca

önce (2,476 puan) tarafından
+1

Sende öyle yaptiklarinda üzüldün eşinde sana üzülseydi annesine deseydi haksızsınız 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Bende aramadım hakketmiyor çünkü 

Bende öyle düşünüyorum

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Şansıma bendeydi daha bugün gitti hediyesini de burada verdik kayınbabam da mesaj atıp kutlamıştı sağ olsun kayınvalidemi annem gibi sevdiğim için burada olmasa da hediyesini eve gönderirdim

0 oy
önce (2,536 puan) tarafından

Bu zamana kadar hic kutlamadim kutlamamda ama annem bizde kaliyodu bugün eşimde annemin gününü kutlamadı mal gibi durdu 

Bugüne kadar hep kutladım ama onlardan hiç değer görmedim

0 oy
önce (5,254 puan) tarafından

Kutladim tabi ki o da benim annem ama senin kendince sebebin varmis bisey diyemiyorum o yuzden.

0 oy
önce (21,831 puan) tarafından

Hayır. Ben sildim çıkardım hayatımdan artık

0 oy
önce (2,510 puan) tarafından

Ben 1.5 sene önce annemi kaybettim. Bugün anneler günü sabahtan beri içimde bir kor var. Eşime ben bugün rüyamda annemi gördüm kendime gelemiyorum. Anneni arayıp "anne" demek istemiyorum dedim. Eşim de benim yanimDa değil dışarda aradı annesini gününü kutladı. Bana duygusal olarak ağır geldiği için ve samimiyetsiz olacağı için aramadim

0 oy
önce (53,433 puan) tarafından

kizima ses yollattim oda benimkini kutladi hediye almadim iki anneye de

0 oy
önce (3,146 puan) tarafından

Ben kutlamadım. Eşim hem kendi annesini hem benim annemi arayıp kutlamış . Ama ben kimsenin hiç bir şeyini arayıp kutlamak istemiyorum. Çünkü kimse benim hicbir şey mi kutlamıyor. Ama herkes benden bekliyor. Hatta annem akşam aramış kaynananın anneler gününü kutla diyor biliyor çünkü yapmayacağımı. Geçen uyarmıştım hatta annemi benimle kocam arasındaki ve ailesiyle aramdaki olan ilişkiye iletişime karışma diye. Ama dayanamıyor söylüyor. Kendine laf gidecek diye aklı çıkıyor. Ben de elalem ne der diye düşünüp yaşamadığım için çatışıyoruz bazen. Kimsenin dusuncesi umrumda değil 

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Cok aorun yasadik kocasi oldu konustuk ondan beridir bugun de piknikteydim 24saniyede kapattim daha fazlasina dayanamadim.d.d.d

0 oy
önce (239 puan) tarafından

Ben aradım kutladım. Kendi annemi aramadım. Eltim falan hikaye atıp kutlamış o kadarı şov geliyo yapmadım. Ama senin yerinde olsam arsmazdım. Beni unutanı ben de unuturdum. Zaten o kadar unutuyorsa o da aramadı demez heralde

0 oy
önce (5,420 puan) tarafından

Bende kutlamadim bana annelik yapmadı çünkü 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 279 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 543 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Brf.... (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 383 göst.