+2 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Sizler karış karış, arşın arşın sizden öncekilerin yolunu izleyeceksiniz/onların inançları ve yaşayışlarını ölçü edineceksiniz. İnsanın giremeyeceği küçük bir keler / kertenkele deliğine girecek olsalar, siz de onları takib edeceksiniz.”

5 Cevaplar

+4 oy
(1,741 puan) tarafından

Sapla samani birbirine karistirmadikca çokta kötü bişey değil bu ya hatırlamak hediyelesmek güzel sozler söylemek kalbi yumusatan şeyler güzel yandan bakmak lazim

-Reklam-
0 oy
(8,289 puan) tarafından

Dinen bir sakıncası yok diye biliyorum. Ama özenti olduğu için bana saçma geliyor. Bana göre anneler günü doğum yaptığın gündür ☺️o gün benim için en özel ve güzel gündür gerisi fasa fiso 😄

0 oy
(1,296 puan) tarafından

Kutlama derken sadece hediye alıp verıyoruz pasta mum vs yada müzikli oynamalı bir parti yapmıyoruz. Anneme başka zamanda hediye vs alırım ama bu günde de yıne mutlu olsun diye alırım. Yılbaşı sevgililer günü bu tarz şeylere önem vermem. Bi anneler ile babalar günü. 

Arkadaşın biri paylaşım yapmış annesı olmayanlardan ötürü yapmayın ama gösterişin alasını yapar bu da saçma yanı olanı sere serpe gösterip olmayanda paylaşmıyorum demek saçma. 

Karışık yazdım ama cokta büyütmeyin isteyen kutlar istemeyen kutlamaz

0 oy
(3,742 puan) tarafından

Herseyede ya gazzeyi sokarlar ya Filistini ama kendileri evde herseyi gülerek yerler hicbirseyden geride kalmazlar..

İki bir kutlama olmasın 

tarafından

+++++++++++++ daha fazla artı verme hakkım olsa verirdim

tarafından

@@Egeli Teacher zaten benim postum nerde sen oradasın ahirette de artıla ordada görüşelim 

tarafından

Hiç şüphen olmasın 

(3,742 puan) tarafından

Bak iste ne kadar geri düşünce ahirette post yüzünden gorusucrkmis hey allahim ya @Egeli Teacher😁

tarafından

Cehalet farkı işte takılmamak lazım 😂

0 oy
(7 puan) tarafından

Bazı insanlar neden hep mutluluğun üzerine gölge düşürüyor mesela. Zaten hayat boktan gidiyor bugün ANNELER günü. Farkındayız dünyada savaş var ama her ota boka bunu yapıştıramazsınız! Edebiyatda böyle yalancı din adamlarını öyle güzel ifşalıyorlar ki. 

tarafından

Doğru olanları söyleyince hep Bi laf bastırma peşinde oluyorsunuz alın tüm günler sizin olsun 

(7 puan) tarafından

Allahın yatatdığı her gün her saat her dakika her saniye her salise biz insanların zaten.Kara kara oturmaktansa hatta oturmakla durmayıp bazıları gibi karalar bağlarsak işte o zaman vay halimize ki gerçektente vay halimize

O beğenmediğiniz ****** dediğiniz saygılı insanlar var ya işte bazı MÜSLÜMANLARDAN daha şerefli buda bir gerçek. 

tarafından

Sizler karış karış, arşın arşın sizden öncekilerin yolunu izleyeceksiniz/onların inançları ve yaşayışlarını ölçü edineceksiniz. İnsanın giremeyeceği küçük bir keler / kertenkele deliğine girecek olsalar, siz de onları takib edeceksiniz.”

(7 puan) tarafından

Benden öncekilerin yolu cahillik değil kusura bakma bende onların yolunu gidiyorum yani. 

O mevlana sözlerini kendine sakla

tarafından

Hz muhammed in sözü bu kendime saklarım tabi elhamdülillah peygamber im bana çok ibretlik hadisler bırakmış 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
+1 oy
9 cevap 224 göst.
+1 oy
5 cevap 377 göst.
+1 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,474,009 soru

24,133,183 cevap