0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından

İki konu bir arada ,ekstra post açmak istemedim 

Bugün 3.gunum toplasan iki kez sadece klozetine çişini yapti oda yanında oturuyorm belki bir saat sizce bırakmalı mıyım yoksa devammi etmeliyim.

Mercimek köftesi yapacam aam sadace eşim oğlum ben yani toplasan 10 tane 8 tane olsa bize yeter ,varmı tarifiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından

Kaç aylık çocuğunuz

(1,348 puan) tarafından

3 yaşında ama böyle akıcı konuşma yok .konuşma var ama algılama çok iyi

(235 puan) tarafından

Benim kızım 3yaşs2aylıkken başladık ilk iki gün altına kaçırdı sonra kendi söylemeye başladı biz büyüğünde zorlandık çünkü kronik kabızlık vardı hiç mi yapmadı tuvalete çiş

-Reklam-
0 oy
(2,762 puan) tarafından

Kaç yaşında . Birde bir saat oturmak yerine on dakika da bir 15 dakikada bir gidin tuvalete ben kızıma tam iki yaşında başladım klozetle değil lazımlık aldım önce onda öğrettim sonra klozete geçirdim ilk gün sürekli kaçırmıştı ikinci gün iki kere yaptı lazımlıga üçüncü gün daha fazla derken ama bir saat hiç beklemedim lazımlıga oturtup kitap falan okuduk onun sevdiği şeyleri yaptık biraz oturunca var mı yok mu diye soruyordum ki kendinde farkina varsın diye yok derse kalkıyorduk . Bi on beş dakika sonra tekrar hadi benim çişim geldi seninde geldi mi tekrar yapalım deyip tekrar oturtuyordum. Birde her çocuğun farklı oluyor kimi çabuk öğreniyor kimi uzun sürüyor sana tavsiyem başladıysan hemen pes etme gece ve gündüzü bir arada bıraktır. 

Mercimek köftesini de fazla yap canım dolapta duruyor nasılsa yarında yersiniz . Ben genelde nefis yemek tariflerinden yapıyorum evet biraz fazla oluyor ama dolaba koyuyorum iki gün yiyoruz 

(1,348 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım oğlum 3 yaşında ve çok inatçı klozet dediğimde ona özel alınmış klozet 3 gündür asla gelmek istemiyor geldiği halde oturuyoruz tutuyor ,kalktığında odaya gecince 3 dk içinde yapıyor . kitap mı okumadim resimmi yapmadım balon sisirdik Su balonu yaptık telefon verdim ama yok sadece oturuyor 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Eger yasi kucukse zorlamanin anlami yok en az 3 yas olduysa bırakmayın 

Mercimekleri hasliyorum ustune bulgurunu kpyuyorum bi kenarda sogan salca kavuruyorum bulgurlar suyunu cekince salcali soganini ustune ekleyip iyice yoguruyorum iyi yogurulacak ama sonra evde ne yesillik varsa eklitorum dereotu maydonaz yesil sogan 

(1,348 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım işte 3 yaşında o yüzden bende bu kadar inat ettim ama yok kaka da Cisde hep altinda

(4,832 puan) tarafından

3 yassa bu yazi feda edeceksin sen degil o pes edecek kizmadan bagirmadan altina isiyo mu isesin kakasini mi yapiyo yapsin her seferinde annecim bez yok tuvalete yapmamiz gerekiyo diyeceksin yaz boyunca bu sekilde devam edeceksin o ikna olacak  

(1,348 puan) tarafından

Ay inşaallah ay feda olsun ona yeterki alışsın .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
1 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 233 göst.
31 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 141 göst.

Kategoriler