+4 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından

İkinci kez anne oluyorum cuma günü doğum var Allah'ın izni ile ama aklım hep evdeki kızımda anneme birakicam araları çok iyi çok güzel bakıyor hakkını yiyemem ama benim uykularim kaçıyor nasıl bırakıp gidicem diye düşünüyorum sürekli biraz vereceğiniz morale ihtiyacım var 

15 Cevaplar

+4 oy
(3,082 puan) tarafından

Hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla gelsin bebeğiniz. 

Ben doğum yaptığımda 4 gün hastanede kaldım. Kızım babaannesinde kaldı. Gerçekten zordu ikimiz için de. İlk defa ayrı kaldık çünkü. Ama babaannesi çok iyi baktı. Dışarı çıkardı. Eşim gündüz yanına gidiyordu. Hasteneye de geldi zaten. Sürekli videolu arama yaptık. 

(628 puan) tarafından
+3

Bilmiyorum ya bisey olursa bana kızım ne yapacak düşüncesi beni bitiriyor ya herkes böyle hissediyor sanırım her ikinci kez anne olan böyle galiba ama benmi fazla abartiyorum diyorum çünkü kimseye bırakıp gitmedim hiç bugüne kadar hep ben ilgilendim bazen babasıyla dışarı çıktığında arıyordum çocuğu getir actır o bilmem ne diye şimdi ya bisey olursa diye kendimi alamiyorum

(3,082 puan) tarafından
+3

Doğum anında bir şey olursa diye düşünmedim hiç. Siz de korkutmayın kendizi. Karnı tok, altı kuru ise içiniz rahat olsun. Doğumdan sonra o süreçte kendinizi hızlıca toparlar, eve geçince rahat rahat özlem giderirsiniz zaten. O gün geldiğinde doğumunuza odaklanın. 

(628 puan) tarafından
+3

Çok haklısınız 

-Reklam-
+4 oy
(2,530 puan) tarafından

Bnde 14 gün önce yaptım kızım var bnm de 3 bucuk yaşında bizede cok zor oldu ilk de bizde ayrı kaldı ama geçiyor cnm bizde cok ağldık ama mecbursun 🙂

(628 puan) tarafından
+3

Evet bana kızıyorlar abartiyormuşum gibi ama bu duygu cok farklı ya 

+4 oy
(10,991 puan) tarafından

O kadar iyi anlıyorum ki bende 2. Doğumumda aklım hep evdeydi bensiz uyudu mu yedi mi doydu mu ağladı mi acaba beni unutur mu bana küser mi onu bırakıp gittim sanar mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum ama.cociklar sandığımızdan daha güçlüler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

(628 puan) tarafından
+3

İnşallah ya çok teşekkür ederim ilk doğumum çok güzeldi çok mutlu gittim hastaneye ama şimdi hiç hayal ettigim gibi değil 

+4 oy
(1,280 puan) tarafından

Canım bu duruma bu kadar anlam yükleme. Her şey yolunda giderse en fazla 2 gün kalacaksın niye bu kadar üzülüyosun anlamadım ben 2 gün kaldım görüş saatlerinde oğlumu getirdiler gördüm sonuçta yabancı birinin elinde değil ki

(628 puan) tarafından
+2

Ya haklısınız ama içimde çok farklı fırtınalar kopuyor ya bisey olursa bana gibi seyler

(1,280 puan) tarafından
+2

Burda kadere iman devreye girer Allah korusun olacak her türlü olur zaten. Çok güzel bi sürecin içindesin karnında taşıdığın can dünyaya gelecek kızın abla olacak o ilk karşılaşmaları minik bebeğin ilk gözlerini açıp hayretle etrafını izlemesi bu güzellikleri düşün bunlara odaklan. Bak sana anlatırlen 5 ay öncesine gittim 😅 Boşuna üzüyosun kendini Allah ömür verdikçe hep beraber olacaksınız zaten

(628 puan) tarafından

Allah razı olsun neolur dua edin süreç kolay ve saglikla geçsin 

+3 oy
(2,404 puan) tarafından

Bende pazartesi sabah sezeryan olucam kızım 2 yaşında , öyle zor geliyor ki bugün ağlamaktan duramadim şuan bile aktı yine 😣 

+3 oy
(9,850 puan) tarafından

Okadar iyi anliyom ki benim herşey üst üste geldi oğlum babasında kız desen küvezde 4 gün hastanede kaldim kalbim durmuş sezaryan sırasındaki hisetiklerim hastaneden cıkınca ağlamıştım kızımı aldıktan sonra 7 gün hastanede kaldı oda

+3 oy
(5,105 puan) tarafından

Ben sana moralin en büyüğünü vereceğim şimdi 

Benim ablam çok hasta suan ve gazi hastanesinde yatıyor ne kadar yatacağı ne olacağı belli değil 

İki kızı var birisi 5 yasinda digeri 3 kaldılar ortada bakacak kimse yok 

Annemgil sagolsun getirdiler yanına 

Kiz kardesimle de ablam elti 

Arada kiz kardeşim getiriyor yanına arada annemgil 

Cocuklarin düzeni bozuldu kafaları döndü 

Anne hasretiyle sabahı akşam, akşamı sabah ediyorlar

Üzüldüm hallerine ufaklar küçük anne diye ağlıyor mesela 

Ne olursa olsun anne yerini tutmuyor kimse 

Diyecegim o ki, sen güzel bisey için gidiyorsun o hastaneye Allah'in izniyle de geri geleceksin evine 

1 gün olsun hadi 2 gün olsun 

Ama ablamın ne olacağı belli değil böbrekler pankreas mide hep sıkıntı ve yaşı 35 henüz 

Umarım sana moral olmusumdur

(3,472 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin ablana🤲 onu çocuklarına ve size bağışlasın çok üzüldüm canım benim😿

(5,105 puan) tarafından

Sağol canım benim Allah razı olsun 

Aslında Üzülmen için anlatmadin 

Çok şükür neler var neler senin ki dert değil çok güzel bisey 

Onun için anlattim 

O yüzden her halimize şükür 

Hastalık çok çok zor 

+2 oy
(4,876 puan) tarafından

Bu ben :)) sen hamileymissin ben olmayan doğum hastane hayallerimde kızımı nasıl bırakırım diye düşünüp kederleniyorum ya. Gerçek olsa tek düşüncem onu da hastanede yanımda tutmak. Kız annelik biraz delilik valla ya. Sağlıcakla kavuş bebeğine canim

(628 puan) tarafından

Ben gebe kalmadan önce bebek düşünürken bile bunu düşünüyordum hem plan kuruyordum biraz daha büyümüş olur falan diye de avutuyordum bir yandanda ona kardeş sevgisi tattırmak için can atiyordum şimdiden çok heyecanlı ve bebek gördüğünde anne sevebilirmiyim diyor bebek videoları açtırıyor o benden daha çok heyecanlı ama daha 3 yaşında aslında farkinda değil ben bana bisey olursa ona kim bakar düşüncesiyle ölüp bitiyorum

(4,876 puan) tarafından

:((( kızıma tüp bebekle hamile kaldım. Rabbim bı daha o tedaviyi yasatmadan sağlıklı evlatlar versin bana. İsteyen herkese. Eşime normal hayatta da diyorum bana bişey olursa bilgeyi anneme ver diye. Annemler eşimin calistig8 yerde ev tutar haftaici annemde haftasonu eşimde kalır. Allah yaşatmasın ama insan bunu da dusunuyo düşünmek zorunda heleki bı anneysen. Bana da dua eder misin rica etsem. Ben ameliyathanede bile o kadar çok dua ettimki herkese artık hemsirelere hastabakicilarq soruyodum istediğiniz bişey var mi dua edeyim diye :)

+2 oy
tarafından

Bunu emin ol tüm anneler yaşıyordur. Benim oğlum hastanede benim yanımda olmasına rağmen çok endişeliydim o hengamede çocuğu unuturlar yanlız bırakırlar diye 

(628 puan) tarafından

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum bencede her anne yaşıyor zaten anne olmak başlı başına bir delilik gerçekten insan kendini unutuyor 

+2 oy
tarafından

Benim büyük oğlumda 4 gün kaynanamlarda kaldı eşim yanımda kalmıyordu ikisi bir baktılar. Ama her gün getirdiler yanıma biraz özlüyor ancak oda mecbur olacak

(628 puan) tarafından

Bir gün kalıcam Allah'tan birsey olmazsa ertesi gün çıkarırım dedi doktor ama sanırım hormonlardan kaynaklaniyor

+2 oy
(693 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olur tez vakitte kızın da bebişi kucağına alır ne yazık ki hastane kabul etmiyor bu yüzden aklın kalıyor gayet normal ama endişe etme annem bakıyor diyorsun sürekli arar kontrol edersin 1 en fazla 2 gün ayrı kalacaksın biraz sabret Rabbim karnındaki yavruyu da kızını da sana bağışlasın inşallah 🥰🥰

(628 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 

+2 oy
(5,646 puan) tarafından

Simdiden gule gule buyut. Bende ikinci dogumuma haftalar kala gece aglardim. Bana bisey olursa arkamda cocugum kalirsa diye. Cok normal hormonlarin etkisiyle de boyle dusunmen. Allahin izniyle gonlunu ferah tut, o hengame de anlamayacaksin bile ne oldu ne bitti.

(628 puan) tarafından

Çok sağolun bendede öyle düşünceler var acaba çokmu abartiyorum diyorum bazen ama çok hassas bir dönemdeyim 

(5,646 puan) tarafından

Gayet normal ama gonlunu ferah tut :)

+1 oy
(484 puan) tarafından

Bana fazla dramatik geliyor bu durum. Sonuçta çocuğunuz hasta değil, başında da bakımında rol almış olan anneannesi olacak. Hani bu denli etkilenecek insanların ikinci çocuğu yapabilmesi daha tuhaf değil mi ? Çünkü ikinci çocuk olduğunda maddi manevi her imkân bölünecek. Bir insanın bir cocuga bakması bile zorken, iki çocuğa bakması daha zor olduğu için zaten ihmâller olacak. Bunlar daha kaygı verici olmalı. Bunları aşabileceğini düşünüp ikinci çocuğu yapmışsan, bence doğuma gittiğin zaman en kolay olan zaman olmalı. Ondan sonrası mesele bence. Bu aradao Allah hayırlı doğum nasip etsin

(628 puan) tarafından

Öncelikle sağolun Allah razı olsun ikinci kez anne oldunuzmu bilmiyorum ama evde bir evladını bırakıp ya bana bisey olursa evladım bensiz ne yapacak düşüncesi her annede var kimse kafası rahat doğuma gitmez buna sancısı tutup acil hastaneye giden annelerde dahil çünkü zaten anne olmak bir delilik 

+1 oy
(1,304 puan) tarafından

Benim kızıma doğduğundan beri babannesi bakıyor bişey olmaz canım ne olabilir ki? Sen doğumuna odaklan

+1 oy
(3,472 puan) tarafından

Canım ben var ya ameliyathaneye salya sümük ağlaya ağlaya girdim. Noldu diye sordu asistanlar, 3 yaşında kızım var bana bişey olursa nolcak dedim. Kurban oluyum ağlama bak tansiyonun düşecek bana kızacaklar diye yalvardı. Sonra beni neşelendirdi. İsmini ne koyacaksınız falan. Söylediğim isme çok güzel dedi. Beni sakinleştirdi konuşa konuşa😻 elimi tuttu, manken gibi oldun dedi karnın dümdüz oldu dedi falan😹😹 çok şükür atlattık Allah'ın izniyle 🤲💕 

Üçüncüde hele çok rahat ve hafif girdim ameliyata. Güzelce kendimi ifade ettim. Soğuk alerjim olduğunu söyledim. Isıtıcı getirdiler sağolsunlar. Yine aynı doktor aynı ekip yarı özel tıp fakültesi. Ben rahat olduğum ve sevdiklerimin duasıyla en rahat doğumum sonuncusu oldu😻 elhamdülillah 🤲 çocuklarım birlikteydiler. Babaları izin aldı onları gezdirdi arkadaşlarının evine gitmişler eğlenmişler. Anneleri de dostumdur Mervem 💕 Allah ondan razı olsun öz kardeşimden daha yakındır🌸  

Allah seni de korktuklarından emin, umduklarına nail eylesin🤲 sağlıkla bebeğini kucağına alıp bizlere müjdeyi verirsin inşallah hayırlısı ile 💐💕😽

(628 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun haklısınız ne kadar az sitres okadar kolay doğum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 735 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,715 soru

24,020,126 cevap

328,189 kullanıcı

...