en büyük hayalim kızımla beraber namaz kılmak sabah namazina o beni uyandirsin ben onu uyandirayim ben beraber namaz kilalim sohbetlere gidelim bu hayalim için sizde bi dua edermisiniz inanin bunu çook istiyorum :)
En büyük hayalim kendi işimin olması nasıp olursa işallah ilerde olur yada okuyup meslek sayibi olmak
inşallah olur kuzum Rabbim büyük
Eşim çocuklarımla hacca gitmek ☹️ ama imkansız
Allah için imkansız yoktur 🙂
aynen oyle valla
Ciksada gidmeyiz maddi imkanımız yok ☹️😥
O da olur . Allah katında olmaz diye birşey yok . Siz ümidinizi kesmeyin . Hep isteyin dua edin
İnşallah bı gün olur umudumu asla yitirmiyirum dua edin bana kimin kabul olur belli olmaz ☺️🥰
Çok zengin olmak 😁
gün dogmadan neler dogar belkide olursun
ne tatli gamzesi var maşallah ❤️
tesekkur ederim canim benim 🥰
Kızımın hafız olması bide küçük bi takıcı hayalim var nasip bakalım ☺️
her nasip vaktine esirmiş olur belki
Ahh guzelligim benim fotografi gorunce icim ilik ilik oldu masaAllah sana yavrum benim insaAllah duan kabul olsun bende tabiki oglumla ibadet yapmayi birbirimizi tesvik etmeyi cok isterim de en buyuk hayalim Ru'yetullah benim Rabbim nasip ederse 😍
amin amin cok istiyorum bende inan birbirimizi kizimla tesvik edelim mesela ben sabah namazina kalkamazsam desin anne hadi kalk yada ben onu kaldirayim cok istiyorum bunu Rabbim omur verirde nasip eder inşallah
İnsaAllah canim bu surecte sana cok is dusuyo cok sey ogretmen temelini saglam hazirlaman gerekiyo ki sevsin icinden gelerek yapsin yoksa genclik cok zor
evet biliyorum bunu yapacagim devir cok kotu imanı aşılamam lazim kucuk ne demişler agac yasken egilir aynen oyle yapicam
Oyle canim oyle de sadece bu konuda degil cocukla arkadas da olman lazim ah cocuk yetistirmek ne zor sey
İçinde sağlıkla huzurla oturabilecegim bir ev. İleride kızıma kalmasını istiyorum olur ya başı sıkışır eşiyle anlaşamaz kendine ait kapısını açıp girebileceği bir evi olsun çok isterim.
Evet ilerde imkanlar nasil olur bilinmez ama gidisat hic iyi degil dunyanin inşallah bu istegin olur evlatlarina birakabilcegin guzel bir mirasin olur Allah n izniyle 🤲
İnşallah canım. Arsalarimiz var çok.sukur ama ev başka bisi ya. Bilmiyorum belkide biz hiç kira yüzü görmediğimiz için
Çok mutlu MaşaAllah la kuvvete illa billah,dersen nazar degmez ama sen yinede kaldır bu güzelliği burdan ❤️
Amin cümlemizden ❤️
Yaşı kaç kızının
Benimki 19 aylık
benimkide 22 aylık temmuzun 1inde tam 2 yaşını dolduruyor
Rabbim sağlıklı huzurlu imanlı ömür nasip etsin evlatlarımıza
Eşimin şehirde düzenli bir işi olup şehire taşınmak hacca gitmek cocuklarımla guzel bir hayat sürmek
inşallah tüm isteklerin bir anda beklemedigin zamanda gerceklesir ve huzura kavusursun ailenle canim Rabbim buyuk 🥰
Amin inşallah canım Allah razı olsun anneler günün kutlu olsun 🥰
1,466,823 soru
24,035,758 cevap
328,919 kullanıcı