+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

en büyük hayalim kızımla beraber namaz kılmak sabah namazina o beni uyandirsin ben onu uyandirayim ben beraber namaz kilalim sohbetlere gidelim bu hayalim için sizde bi dua edermisiniz inanin bunu çook istiyorum :)

9 Cevaplar

+1 oy
(9,865 puan) tarafından

En büyük hayalim kendi işimin olması nasıp olursa işallah ilerde olur yada okuyup meslek sayibi olmak

(407 puan) tarafından
+1

inşallah olur kuzum Rabbim büyük 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eşim çocuklarımla hacca gitmek ☹️ ama imkansız 

(5,768 puan) tarafından
+1

Allah için imkansız yoktur 🙂

(407 puan) tarafından

aynen oyle valla

tarafından

Ciksada gidmeyiz maddi imkanımız yok ☹️😥

(5,768 puan) tarafından

O da olur . Allah katında olmaz diye birşey yok . Siz ümidinizi kesmeyin . Hep isteyin dua edin

tarafından

İnşallah bı gün olur umudumu asla yitirmiyirum dua edin bana kimin kabul olur belli olmaz ☺️🥰

0 oy
(4,001 puan) tarafından

Çok zengin olmak 😁

(407 puan) tarafından

gün dogmadan neler dogar belkide olursun

0 oy
(53,796 puan) tarafından

ne tatli gamzesi var maşallah ❤️

(407 puan) tarafından

tesekkur ederim canim benim 🥰

0 oy
(9,285 puan) tarafından

Kızımın hafız olması bide küçük bi takıcı hayalim var nasip bakalım ☺️

(407 puan) tarafından

her nasip vaktine esirmiş olur belki 

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Ahh guzelligim benim fotografi gorunce icim ilik ilik oldu masaAllah sana yavrum benim insaAllah duan kabul olsun bende tabiki oglumla ibadet yapmayi birbirimizi tesvik etmeyi cok isterim de en buyuk hayalim Ru'yetullah benim Rabbim nasip ederse 😍

(407 puan) tarafından

amin amin cok istiyorum bende inan birbirimizi kizimla tesvik edelim mesela ben sabah namazina kalkamazsam desin anne hadi kalk yada ben onu kaldirayim cok istiyorum bunu Rabbim omur verirde nasip eder inşallah

(4,764 puan) tarafından

İnsaAllah canim bu surecte sana cok is dusuyo cok sey ogretmen temelini saglam hazirlaman gerekiyo ki sevsin icinden gelerek yapsin yoksa genclik cok zor 

(407 puan) tarafından

evet biliyorum bunu yapacagim devir cok kotu imanı aşılamam lazim kucuk ne demişler agac yasken egilir aynen oyle yapicam

(4,764 puan) tarafından

Oyle canim oyle de sadece bu konuda degil cocukla arkadas da olman lazim ah cocuk yetistirmek ne zor sey 

0 oy
(14,746 puan) tarafından

İçinde sağlıkla huzurla oturabilecegim bir ev. İleride kızıma kalmasını istiyorum olur ya başı sıkışır eşiyle anlaşamaz kendine ait kapısını açıp girebileceği bir evi olsun çok isterim.

(407 puan) tarafından

Evet ilerde imkanlar nasil olur bilinmez ama gidisat hic iyi degil dunyanin inşallah bu istegin olur evlatlarina birakabilcegin guzel bir mirasin olur Allah n izniyle 🤲

(14,746 puan) tarafından

İnşallah canım. Arsalarimiz var çok.sukur ama ev başka bisi ya. Bilmiyorum belkide biz hiç kira yüzü görmediğimiz için 

0 oy
(5,768 puan) tarafından

Çok mutlu MaşaAllah la kuvvete illa billah,dersen nazar degmez ama sen yinede kaldır bu güzelliği burdan ❤️

(5,768 puan) tarafından

Amin cümlemizden ❤️

(5,768 puan) tarafından

Yaşı kaç kızının 

(5,768 puan) tarafından

Benimki 19 aylık 

(407 puan) tarafından

benimkide 22 aylık temmuzun 1inde tam 2 yaşını dolduruyor 

(5,768 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı huzurlu imanlı ömür nasip etsin evlatlarımıza 

0 oy
(1,083 puan) tarafından

Eşimin şehirde düzenli bir işi olup şehire taşınmak hacca gitmek cocuklarımla guzel bir hayat sürmek 

(407 puan) tarafından

inşallah tüm isteklerin bir anda beklemedigin zamanda gerceklesir ve huzura kavusursun ailenle canim Rabbim buyuk 🥰

(1,083 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun anneler günün kutlu olsun 🥰

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 166 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Es25 (3,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,295 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 820 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu