+2 oy
114 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (810 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İyi akşamlar hanımlar. Kızım gördükçe çok seviniyor binmek istiyor bizde almayı planlıyoruz. Beğendiğiniz sağlam dediğiniz modeller var mı? Bi arkadaşımda var çok emanet duruyor her an kırıldı kırılacak gibime geliyor hepsi mi böyle 

image

Bu modellerden 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,502 puan) tarafından

https://ty.gl/3ashwccmk44wk

Geçen yıl doğum günü hediyesi olarak aldım bunu kızıma 2 yıldır biniyor çok severek çokta sağlam güzel canım 

(810 puan) tarafından

Teşekkür ederim abla ama benim kız küçük daha 😊 resim ekledim o model arıyoruz biz

(4,502 puan) tarafından

Aaa ben resmi yeni gördüm canim kusura bakma 😁

(810 puan) tarafından

Yok abla ne kusuru ben antin kuntin yaptım, doğru gördün 😁 Resmi sonradan ekledim sen kusura bakma 😁

-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından

Post yukarı çıksa 🙄 İndirim var sipariş vereceğim hanımlar fikri olan var mı

0 oy
(9,048 puan) tarafından

Aynı marka sadece önünde hello kity değilde panda olanını uzun süre kullandık şuan nerde bilmiyorum ama paketlediğimde taş gibiydi valla 

(810 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun. Tam sipariş veriyordum kararsızdım son bir kez daha bakayım dedim cevabı gördüm hemen sipariş verdim. Teşekkür ederim 💐

0 oy
(3,706 puan) tarafından

Bende pandalisi var koyu mavi ustundeki tente kırıldı hemen ama kendisi saglam 2 senedir kullaniyoruz minicityden aldik valla ben onu aldiktan sonra bebek arabasini hurdaya sattim gitti kisin bi yere gitsem arabayla gidiliyo zaten yazinda bu iyi oluyo 

(810 puan) tarafından

Bende şimdi sipariş ettim. Kızım çok beğeniyor her gün dışardayız ev civarında geziyoruz parka gidiyoruz yoruluyor daha 18 aylık. Arabayada biniyor ama bundan olan arkadaşlarını görünce istiyordu bizde aldık elhamdülillah 🥰

(3,706 puan) tarafından

Bizim binada koyacak yer yok izin vermiyolar bebek arabasini balkona koyuyodum bi yere gideceksem cocugu mama sandalyesine bagliyodum once arabayi indiriyodum sonra geri cikip cocugu aliyodum ama odum kopuyodu Allah korusun bagladim miydi diye icinde kusku kaliyo anahtari unutacam diye korkuyorum hepsini gec in cik eziyet valla bundan aldim arabadan hafif yine cocukda buyudu onden ben iniyorum cocuk arkamdan tutuna tutuna iniyo cok ferahladim o koca araba bacagima carpiyodu hep mosmordu bacaklarim 

(810 puan) tarafından

Ayyy ne eziyetmiş senin işinde. Bende öyle bi dakika yalnız bırakıp çıkamam. Mama sandalyesindeyken bile tezgahın dibinde olur ben yemek yaparken. hiç belli olmuyor kaş göz arasında neler yapıyorlar. 

(3,706 puan) tarafından

Yok benim oglan oyle mazarat degildi ama cocuk bu guven olur mu ki beni yaninda isterdi ben arabayla ugrasiy8m anahtarim unutmayim su bu diyene kadar kiyameti koparirdi valla bi kac kez ciktim bi daha cikmadim zaten napiyim 

0 oy
(4,675 puan) tarafından

image

Büyük oğlum 6 yaşında o arada biniyor küçüğü zaten sürekli biniyor 5 senedir bende görümcem vermişti oda rahat 3 sene kullanmıştır yani 8 senelik bisiklet sapasağlam ben sadece arasında ki demiri çıkarttım kendim sürmüyorum artık oğlanlar kendi kendilerine gidiyor

Bence al hayat kurtarıyor özellikle parka yada yakın yere markete falan giderken 

(810 puan) tarafından

Sipariş verdik çok şükür. Kızım zaten görüp istedikçe içim dayanmıyordu. 2 haftadır arkadaşında görüp binmek istiyor.  İnşAllah yakında onunda olacak 🥰

(4,675 puan) tarafından
+1

Şimdiden hayırlı olsun ❣️

0 oy
(22,270 puan) tarafından

Bizim bunun kırmızı pandalısı var gayet kullanışlı ve rahat canım

(810 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim yorum için sipariş verdik az önce çok şükür 🥰

(22,270 puan) tarafından
+1

Güle güle kullanın 🥳😍

İlgili sorular