Annenize ve kayınvalidenize anneler günü için hediye aldınızmı kızlar aldıysanız fikir verirmisiniz benim aklıma hiç bir şey gelmiyor ben hep kıyafet alıyordum ama bu sefer farklı bir şey alayım istiyorum
Anneme bluz aldımm
Kur'an kerim alabilirsn yâda namazlik yasin ikisini bir yazma alabilirsiniz,etek alabilrsnz, çaydanlık alabilrsnz kahve fincanı alabilrsnz bı 40 falan sözü yazarsınz, halı da olabilir örtü, nevresim takımı olabilir
Almadım almıyorum 🤣 benim annem anneler gününde hediye istemiyor gavur adeti günah diyo.
Bakalım benimkiler bana ne yapacak 🤣
Eşim anneme çay tabağı ve kahve fincan takımı aldı benden önce aldı bende çam şekerlik aldım kayınvaldeye almadık daha bişey kulanmıyo öyle şeyleri o
Annemle beraber bugün çarşıya çıktık güzel bir sandalet aldık yazın sandalet giymeyi çok seviyor iyi bir tane seçtik
Yarın da kayınvalideyle çıkıcam ne isterse onu da alıcaz belli bir jest yapıp gelinimizle görümceme bir oversize bir tişört alırım bense hiç birşey almıcam kendime
Alamadım ya özellikle kayinvaldeme almak istiyorum kizima bakıyor çalışıyorum maaşım yatsaydi iyiydi pazartesi yatarsa ozaman alırım diyorum
İkisine de esarp aldım
Son güne kaldik
Dha almadım yarın anneme giderken alicam dha aklımda birsery yok bakincam o an hangisi hoşuma gidip beğenirsem alicam zuccaciyeden
Kayınvalidem annem değil oğlu alsın🤣 anneme tencere takımı aldım istiyordu hep( ben kaynanamın anneler gününü kutlamıyorum anne de demiyorum zaten)
Tost makinesi alacaktım kardeşim almış ben anneme saat aldım kayınvalideme bir şey almadım
Anneme LED ışıklı kelebek buket sipariş ettim. Farklı şehirlerdeyiz. Gerçi görüşmüyoruz da ama ben göndermek istedim. Kayınvalideme de eşim kendi seçmek istedi. Henüz birşey almadı. Ama aldığı şeyi ikimizin adına verecez
Anneme almadım çünkü anneler günü iyi bişey değil
Kaynanama almam kurban olsun zamanında aldım kıymetsiz
1,471,675 soru
24,101,952 cevap
332,462 kullanıcı