0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (442 puan) tarafından

Annenize ve kayınvalidenize anneler günü için hediye aldınızmı kızlar aldıysanız fikir verirmisiniz benim aklıma hiç bir şey gelmiyor ben hep kıyafet alıyordum ama bu sefer farklı bir şey alayım istiyorum

12 Cevaplar

0 oy
(3,393 puan) tarafından

Anneme bluz aldımm 

-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından

Kur'an kerim alabilirsn yâda namazlik yasin ikisini bir yazma alabilirsiniz,etek alabilrsnz, çaydanlık alabilrsnz kahve fincanı alabilrsnz bı 40 falan sözü yazarsınz, halı da olabilir örtü, nevresim takımı olabilir

0 oy
(11,194 puan) tarafından

Almadım almıyorum 🤣 benim annem anneler gününde hediye istemiyor gavur adeti günah diyo. 

Bakalım benimkiler bana ne yapacak 🤣

0 oy
(9,936 puan) tarafından

Eşim anneme çay tabağı  ve kahve  fincan takımı aldı benden önce aldı bende çam şekerlik aldım kayınvaldeye almadık daha  bişey  kulanmıyo öyle şeyleri o

0 oy
(15 puan) tarafından

Annemle beraber bugün çarşıya çıktık güzel bir sandalet aldık yazın sandalet giymeyi çok seviyor iyi bir tane seçtik

Yarın da kayınvalideyle çıkıcam ne isterse onu da alıcaz belli bir jest yapıp gelinimizle görümceme bir oversize bir tişört alırım bense hiç birşey almıcam kendime

0 oy
(1,273 puan) tarafından

Alamadım ya özellikle kayinvaldeme almak istiyorum kizima bakıyor çalışıyorum maaşım yatsaydi iyiydi  pazartesi yatarsa ozaman alırım diyorum 

0 oy
(5,381 puan) tarafından

İkisine de esarp aldım 

Son güne kaldik

0 oy
(3,142 puan) tarafından

Dha almadım yarın  anneme giderken alicam   dha aklımda birsery yok  bakincam o an hangisi hoşuma gidip beğenirsem alicam zuccaciyeden

0 oy
(235 puan) tarafından

Kayınvalidem annem değil oğlu alsın🤣 anneme tencere takımı aldım istiyordu hep( ben kaynanamın anneler gününü kutlamıyorum anne de demiyorum zaten)

0 oy
(6,702 puan) tarafından

Tost makinesi alacaktım kardeşim almış ben anneme saat aldım kayınvalideme bir şey almadım 

0 oy
(1,086 puan) tarafından

Anneme LED ışıklı kelebek buket sipariş ettim. Farklı şehirlerdeyiz. Gerçi görüşmüyoruz da ama ben göndermek istedim. Kayınvalideme de eşim kendi seçmek istedi. Henüz birşey almadı. Ama aldığı şeyi ikimizin adına verecez

0 oy
tarafından

Anneme almadım çünkü anneler günü iyi bişey değil 

Kaynanama almam kurban olsun zamanında aldım kıymetsiz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,200 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy