+2 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (3,379 puan) tarafından

Okadar doluyum ki ne kadar uzak mesafe de koysam dönüp dolasip yine beni buluyor bela , eşimin ailesinden nefret bile edemeyecek kadar tiksinti duyuyorum bana ağır laflar ediyorlar cevabını verince deli diyorlar cvo vermeyince yine aynı duymazdan geliyorm yok ama eşim e anlatiyorm yoktun bu bu bu oldu diye suratıma bakıyor tek kelime etmiyor yav ben senin hayata arkadaşın degilmiyim niye bunlara dur yeter ne karışıyorsunz z sizemi düştü bu laflar niye demiyor yannda etmediğim bedua kalmadı ailesi için bana çit bile demedi benm.gormedigim.duymadigim şekilde mi söylüyor acaba gerçekten çok sinirliyim 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,160 puan) tarafından

Hadlerini aşmaya devam ediyorlarsa demıyordur bir şey

-Reklam-
+2 oy
(993 puan) tarafından

Eşin yokken onlara gitme. Sana geldiklerinde çok detaylı sohbet etme mesafeli ol. Ne yazık ki eşin sınır koymadığı için onlarda böyle rahatlar. 

+1 oy
(29,887 puan) tarafından

Esin iki arada bir derede kalmış gibi hissediyor olabilir ana doğrunun yanın da olmalı dur demeli yani  herkes kendi hayatına baksın bu insanlar neden bu kadar işsiz olabiliyor anlamıyorum 

0 oy
(2,643 puan) tarafından

Benimkide bu modda deli olmanak  elde deggil

0 oy
(48 puan) tarafından

Bence sen kaynanangili birakip esine haddini bildirmelisin seninle ömür geciren benim ben de bir anne kuzusuyum deyip onu yonetmeye calis canim bana gore yanlis kişiye takilmissin ben olsam onlara degil esimin burnundan getirir tavrini koymasini isterim 

Bi de ben bakıyorum bir gelin ne kadar kaynana kayinbaba derse benimserse o kadar karsi taraf had bilmez hale geliyo o yüzden ben her zaman onlara mesafeli davraniyorum..

0 oy
(5,180 puan) tarafından

Mesela ben kendi açımdan cevaplayayım. Kimse benim eşime birsey diyemez diyene sen orda dur derim. Benim eşime denen bana da denilmiştir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 196 göst.
+1 oy
22 cevap 1,211 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 452 göst.
+1 oy
41 cevap 1,560 göst.

Kategoriler

1,461,525 soru