+2 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (4,185 puan) tarafından
tarafından kapalı

Sizin yaşadığınız şehre teyzeniz geliyor ve sizin de haberiniz oluyor baskasi söylüyor. Olması gereken nedir? Giden kişinin mi araması lazım biz buraya geldik müsaitseniz size gelmek istiyoruz diye yoksa ev sahibinin mi buraya gelmişsiniz haberim oldu buyrun yemeğe gelin diye

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+6 oy
(501 puan) tarafından

Gelmek isteseydi kendisinden duyardın

(7,597 puan) tarafından

aynen  cok digru @Pakize333 bide niye bukadar elaleme takiliosun bukadar buyuk mu aramali kucuk mu aramali depremsinrasi yok bayramda o mu arasim ben mi arim . gelen kisiyi o mu davet etsin bu mu davet etsin kiz okadar takilma yahuu gelmek istese derdi o tarafa geldik gelmisken musaitseniz size gelelim gorusmus oluruz. yada bi aksam caya gelin bize gorusmus oluruz diye arar soyler zaten gelen kisi

-Reklam-
+6 oy
(8,944 puan) tarafından

Onun araması lazım amaa durumda vs gördünse sende yazabilirsin sizin ailede genel olarak bir kim aramalı mevzusu var görüşmek isteyen arar gelen giden büyük küçük farketmez 

+3 oy
(1,972 puan) tarafından

gelen aramalı bana göre. ben şehre geldim canım, müsaitsen sana da uğrayacağım demeli. 

+2 oy
(5,590 puan) tarafından

Gelmek istese kendi arardı zaten zahmet edip arama bence haberin yoksa gelmeye gönlü yok demektir 

+2 oy
(178 puan) tarafından

Gelmek isteyen arar halini hatrını sorar sonra müsaitsen sana gelicez der bizde böyle mesela 

+1 oy
(10,824 puan) tarafından

Arar evime davet ederim teyzedir büyüktür 

+1 oy
(4,722 puan) tarafından

Valla gelmek isteyen dıdısının dıdısı kadar uzak olsa bile haber uçurur gelmek için.

0 oy
(432 puan) tarafından

Teyzem her yıl memlekete gelir kendisini çok severim cokta değer veririm ve her geldiğinde arar onu davet ederim ama o hiç bir zaman daveti me icabet etmez . Bazen büyüklük bizde kalsın. 

0 oy
(21,596 puan) tarafından

Yani benim müneccim olup onun buraya geleceğinden haberdar olup arayıp davet etmemi beklerse çok bekler ama oldu ki annem falan dedi teyzemi seviyorsam ararım teyze ne kadar kalacaksın göreyim seni diye çünkü benim teyzelerim ( Allah rahmet eylesin ikisi vefat etti zaten ) kıymet bilen insanlar bende o beni arasın diye büyüklenen biri hiç bir zaman olmadım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,289 soru

23,856,078 cevap

320,130 kullanıcı

...