+3 oy
355 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,771 puan) tarafından

Kızlar galiba biz artık kavga edemiyoruz . Ben dün bı b.k yedim eşimi baya kızdıracak dünden beri görüşmüyoruz düşünüyodum bende gelince şunu diyecek bunu diyecek böyle yapacak diye bı kaç saat önce eve geldi aklımdan ne gecirdiysem hepsini dedi bana da bı gülme geldi ben gülünce o daha sinirlendi ne gülüyon diye sordu zar zor anlattım derdimi bu sefer ona da bı gülme geldi ben bı halt yiyince de aynısı oluyo ne dersen ben zaten biliyorum tadı olmuyo dedi😅  yani böyle detaylı fragman verilmiş film gibi replikler sıra sıra geçiyor aklından . böyle olunca adamı ciddiye de alamıyorum konuya odaklanmak yerine aa bunu tahmin etmiştim diye ağzından çıkan lafa bakıyorum 

17 Cevaplar

+1 oy
önce (9,668 puan) tarafından

O sinilernir ben sinirlenirim sonra bir gireriz bir birimize sonra küserim konuşmam  1 saat sürüyo eski halimize dönmuşuz aklimiza ne gelirse saydırim acimam oda saydıriyo

önce (267 puan) tarafından

Ahaha bu biz 

-Reklam-
+1 oy
önce (652 puan) tarafından

Ben sinirleyken gözüme dahi görükmesin.hele bide suçlu o ise yandı.sinirliyken sürekli  konuşurum artık adam kaçacak yer arar.dışımdan sussam içimden konuşurum sinirimi atana kadar böyledir.

Ben suçluysam susarım sadece susarım.

Haklıysam asla susmam.

+1 oy
önce (428 puan) tarafından

Susuyoruz susuyoruz birikiyor.  Ben önceden direk herseyi söylerdim. Ama artık susuyorum.  Konuşma tartışmaya gideceği an konuşmak istemiyorum daha fazla seninle tartışmak istemiyorum deyip geçiyorum kenara ama bu defa kendisi konuşmadan çözemeyiz demeye başladı 🤣🤣🤣🤣🤣 önceden benim dediğimi o bana diyor. Bende önceden onun dediği tartışmadan konuşmadan da olabiliyor diyorum 🤣🤣🤣 rolleri değiştik yani 

+1 oy
önce (8,875 puan) tarafından

Edemiyoruz başlarda çok güzel didişirdik şimdi çözmüş olayı saydırmamı bekliyor susunca bittiyse kalk bi kahve içelim diyor ne anladım o işten küste durulmaz benimkine muzur çocuk gibi Durmaz küsünce 

+1 oy
önce (1,394 puan) tarafından

Edemiyoruz çünkü ağız tadıyla kavga edemeden tamam tamam sen hakılısın yağmur tamam sus der.

0 oy
önce (21,838 puan) tarafından

Bizdede o susar ben saydırırım sinirlenmeme çok gülüyo ben sinirlenince gözüm kimseyi görmez bayılır hatta bazen bilerek sinirlendiriyor 😂

önce (3,771 puan) tarafından
+1

Bizde kim hakliysa o saydirir ama farklı cümleler bulmam lazım artık 😅

+1

Küfür et lütfiş 😂😂😂😂😂😂😂

+1

E o uzmanlık alanım zaten 😅

Uhahahahahha 😂😂😂😂

0 oy
önce (18,921 puan) tarafından

Edemiyoruz ki yıllardır oysa o kadar çok istiyorum ki kavga edelim küselim şöyle bi kaç gün anasının evine gitsin yada ben gideyim ama nerdee tmm sevgi sen ne dersen o der sarılır deli oluyorum bu duruma artık bu yüzden bile kavga etmek istiyorum

0 oy
önce (913 puan) tarafından

Farklı versiyonuyla kavga edemiyoruz eşim pek laf cambazı değildir o yüzden tartışmaya girmeyi hiç sevmez haklı da olsa haksızda tamam tamam haklısın der kapatmaya çalışır buda hiç zevk vermiyor 😂

önce (982 puan) tarafından

Of keşke benim eşimde öyle olsa bi susmuyor 

önce (913 puan) tarafından

Ama bende olayı konuşup çözelim istiyorum böyle sadece üstü kapanıyo bana göre

0 oy
önce (708 puan) tarafından

Bizde geçenlerde sabah kalkarken tartıştık. Yani daha gözümüzü zor açmışız kavga edecek konuyu nasıl bulduk bilmiyorum. Kahvaltı hazırladım geldi sofraya oturdu o bana bi laf soktu ben ona sonra ne oldu anlamadım sa.lak sa.lak yüzüme baktı anam beni bi gülme tuttu ben Gülünce bu da kahkaha atmaya başladı😂😂 halbuki ne güzel tartışıp gidip geri yatacaktim 

0 oy
önce (982 puan) tarafından

Ya kavga ediyoruz hatta eşim bazen saygısızda konuşur. Sonrada hiçbişey olmamış gibi sırnaşır özür dilemeyi de bilmiyo tam bi odun

0 oy
önce (5,332 puan) tarafından

Aman etmeyelim kavga hemen barışırız zaten vurma kırma olmaz bizde bide dikkat ederiz çocuklarin yanında tartışmayız küs olmaya dayanamayız hele ben çok üzülüyorum komşum var çok kavga ediyorlar adam vuruyor karısına duyuyoruz bazen eşimde bugün dedi hatta iyi bir çocuk baba sayesinde yetişir iyi bir eş eşini mutlu eden saygılı eş olursa annede mutlu olduğu için iyi bir anne olur her şey kocada bitiyor dedi doğru bence

0 oy
önce (14,520 puan) tarafından

Sen Bi sus konuşma dee konuyu kapatırım tartışmak için bile ağzımı açasım gelmiyor artik

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Ben konuşurum o susar tamam haklısın der . Ben daha da sinirlenirim o hiç sesini çıkarmaz. Ben daha daha da sinirlenirim. Ağız tadıyla kavga da edilmiyor karşıdaki susunca😁

0 oy
önce (3,375 puan) tarafından

Benden sana gelsin gülüm 

Bugün dedim ki en sonunda bak ben seni biliyom sen beni iki gözümün çiçeği gel ne sen çeneni yor ne ben sana bahane ureteyim haklısın özür dilerim dikkat ederim bı daha 😅 sen böyle yapınca keyfi olmuyo diye kiziyo 

0 oy
önce (4,077 puan) tarafından

El bombası bulsak birbirimize atacağız. Ama final hep disko disko  :))) 

0 oy
önce (1,077 puan) tarafından

En son bu sabah rüyamda bana bağırıp beni ağlattı diye kavga ettim 😂😂

0 oy
önce (2,785 puan) tarafından

Kavga edecek kadar uğraşmıyorum yani beni sinir edecek bişey yaptıysa yada o yaptıysa birbirimize bir cümle kuruyoruz ardından sessiz kalıyoruz biraz uzak duruyoruz birbirimizden gece yatak odasında hatalı kim ise ya konuşmayı başlatır özür dilemek için yada direk sarılır öper özür diler öyle işte 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 812 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirketanne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 487 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
2 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 326 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,946 soru

23,837,003 cevap

319,167 kullanıcı

...