+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlar doğum belirtileri nelerdir herkeste farklı mı olur? Herkeste bir anda su boşalırcasına mı doğum başlar? İlk doğum olduğu için bu bilgiler benim için çok önemli. Bir haftadır ciddi akıntım var, şu son iki gündür sancılarım başladı düzenli değil ama adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve afedersiniz dün gece uzanırken sanki vajinam yara icinde de tuz basmışım gibi yanmaya başladı 20-30 saniye sürdü geçti. Ama sabaha kadar rahatsızdım sürekli uyandım sağıma soluma dönerken karnım patlayacak gibi ağrıyordu. Bebeğim aşırı hareketli bu zamana kadar hiç böyle hareketli olmamıştı. Servis kısalığından dolayı hastanede yatmıştım ciğer geliştirici iğne vuruldum erken doğum riskim vardı o yüzden korkuyorum. Birde büyük tuvalet ihtiyacım varmış gibi bir anda baskı geliyor ama bir lavaboya gidince bir şey yok. Sizin nasıl başlamıştı son zamanlar neler hissettiniz yazarsanız çok mutlu olurum 

36 haftalık hamileyim.

4 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından

güzel anne öncelikle merhaba ben ilk doğumumda anlamamıştım belim geceden acayip ağrıdı ama ben açık kaldı usuttum filan diyordum sabaha doğru kasılmalarım oldu hastaneye gittik kasılmalar 5 dk bir olduğu anda yatış verdiler kırk dakika sonra doğurdum tabi herkeste aynısı olacak diye birşey yok hatta şuan bana diyolarki ikincide aynısı olmayabilir filan bile diyolar tekrar hamileyim 18+3 inş kolay bı doğumun olur birde aklım olsaydı normal doğuma zorlardim

-Reklam-
0 oy
(14,889 puan) tarafından

Herekeste bir olmuyor canım. Muhtemelen haftalık olarak kontrole gidiyorsundur. Dediğin gibi herkesin doğumu bir değil. Benim tek şikayetim agirlastigim için artık dönmem ve oturup kalkmam zor oluyordu. Doğumdan 2 gün önce nisan geldi başka hiç bir şikayetim olmadı. Doğum olacağı gün de Bi anda sanci basladi.

0 oy
(3,493 puan) tarafından

Dışkı geliyormuş hissi aslında ıkınma belirtisi. Doğum anında da dışınızı yapıyor gibi olursunuz ama aslında bebeği ıkınıyorsunuzdur. 

Herkeste boşalırcasına su gelmiyor. Benim 2 doğumda da hastanede suyumu deldiler. Her 2 hamilelikte de evde nîşan geldi ve aynı gün doğurdum. Sancılar adet sancısından çok daha şiddetliydi. Dinlenmeme rağmen geçmiyordu. En son da nîşan gelince doktora gittim zaten. 

0 oy
(6,400 puan) tarafından

Yazdıklarınız normal gelmedi. Acile gittiniz mi?

(6,400 puan) tarafından

Bebek için bir sıkıntı olabilir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
7 cevap 337 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
+1 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler