Kızlar kiwi nin makinesi ile yatağı yıkadım kuruyunca bir baktım sapsarı heryer psikolojm bozuldu görünce sinirden neden öyle oldu nasıl düzeltecem çamaşır suyu bile döktüm düzelmiyor
Ay benim yatağımda da vardı küçük Bi leke sildim sonra bir baktım kocaman olup kusmuş yenide almıştık hiç içime sinmiyor benimde napıcam bilmiyorum defalarca sildim daha fazla kustu
Yenisini alasm var ama şuan durumumuz yok kir değil biliyorum temiz su çıkana kadar yıkadım ama görüntü beni rahatsız ediyor
Ay bende diyodum ki yıkama makinası alayım da onunla yıkayım geçer demek makina da geçirmedi :(
Bence alttaki süngerin sarısı geçti çamaşır suyu ile hani siyah birşeye değerde kızarır ya öyle birşey oldu çünkü ğeçiremedim
Olabilir bende çamaşır suyuyla silmiştim :/
Halı yıkamacı birisi söylemişti yatakta çamaşır suyu kullanılmaz iyice sarartır dıye ama siz sonra kullanmıssnz varsa tanıdık koltuk halı yıkamacı sorun bır belkı çözümü vardır
Yaa tüh sorayım canım teşekkür ederim
Çamaşır suyu doktugun için sarardı
Yaaa ne yapacam çöp mü oldu yeni alacak durumum da yok
Olmadı makinayı bulaşık Makinesi parlatıcı su yap temiz tankına yıka yeniden camları aç veytan yapsın sende çık evden kurur o
Sirke de karıştir
Teşekkür ederim canım
Canım yataklar yıkanınca yayları falan oksitleniyor o yüzden yıkanmaması gerekir ben de bayadır yıkatiyim istedim ama annem atarsın yatagı sakın yıkatma demişti ben de hiç yıkatmadım o yüzden.
Bilemedim çok pişman oldum
yatakları normalde yıkamıyorlar. içindeki yaylar paslanır diye. çünkü içini o an kurutamıyorsun. su bu şekilde leke yapıyor. bol boö süpürmen lazım
Öyle oldu nasıl galiba çok pişman oldum
Beyaz kalıp sabun sür
Denedim canım olmadı
Ben yatağımı İngiliz karbonatı dökerim beklerim sonra iyice süpürürüm ,bunu ayda bir ffalan yapiyorum hiç yikamadim mis gibi oluyor bir daha öyle temizle canım yatak yikanmiyor en fazla siliyorum arada oda çok ıslak ssekilde değil
Hatalı anladım ama yatak git gide sararıyor galiba çöp
1,456,450 soru
23,897,497 cevap
322,154 kullanıcı