0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,058 puan) tarafından

Kızlar bir süredir inişli çıkışlı bir evlilikle mücadele veriyorum ,kriptoya bulastiktan sonra onu bu yoldan döndürmek için elimden geleni yaptım bütün herşeyi aklınıza ne gelirse 

Bu süreçte esmin ailesi bunu biliyor onlarda iyi kötü yardım ettiler tefeci borcu falan vardı 13 bin falan ödendi başka yerler derken yardım ettiler sonra olmuyor devam ediyor diye geri çekildiler ilgilenmediler 

Ben çok mesafe koydum sadece yapmadığım şey evi terk edip gitmekti sadece bunun için bana 

Sen burnunu surtmedin sen evi terk etmedin senin yüzünden devam etti yaftasini hak ediyor muyum 

Ben bitmisim ben kendimi unutmuşum bu evde neler yasadm ben neler yaptım oğullarını hayata döndürmek için bana bunu soyeldiler

Benim ne yaşadığımı bı Allah bilir Allah çok çok kötüyüm😭🥺

3 Cevaplar

+3 oy
(153 puan) tarafından

Kendileri adam edemedikleri çocuklarını senin adam etmeni mi beklemişler pislikler  böyleleri yok olsun gerçekten nankörled hatta sevinmeleri lazım yuvasına sahip çıkmaya çalışıyor diye

(1,058 puan) tarafından

İşte konu bu ama anlamamak için direniyorlar ,kendimi savundum tabiki siz bana bunu soyeleme hakkına sahip değilsiniz ben bu evde ne yaşadım sormadiniz bile dedim sadece o düzelsin diye mücadele verdim sizde bı defa ugrastiniz vaz gectiniz illa bişe ödemek değildi ,onlar çok akilliydi zaten baksana ben insanı gorevimi yaptim 

(153 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun böyle insanlar ile uğraşmak çok zor

(1,058 puan) tarafından

Allah razı olsun :⁠'⁠(

-Reklam-
+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Onları haklı bulmamakla berebar eşini cezalandırmak için değil ama kendini bu rezil düzenden kurtarmak için gitmen gerekirdi diye düşünüyorum benim eşim bizi bir kez batırdı sağlam batırdı kredi bile çekip destek oldum ama aynı şey sürekli tekrar etseydi ben bu şekilde bu evliliği sürdürmezdim 

(1,058 puan) tarafından

Evet biliyorum ama düzeldi gibi oldu yine yaptı yine düzelttim yine oldu dur sabret dedim kızım olacak gibi dedim gitsem gidecek yer yangın yeriydi ,kardeşim boşanmış evde sorunlar kavgalar annemle babam ayrı zaten gidemezdim o sırada olamzdi 

(23,050 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım zor olduğunu iyi bilirim ben sinir krizi geçirmiştim 

0 oy
(9,304 puan) tarafından

Allah razı olsun yine oğlumuzu düzeltmeye çalışıyor diyecekleri yerde birde seni mi suçluyorlar insan olupta evlatlarını kendileri durduysaymış 

(1,058 puan) tarafından

Yok böyle diyen yok işte kendi cektigim de kendime kaldı mücadelemde 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 474 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 121 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,941 cevap

329,227 kullanıcı

...