+4 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (3,142 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı ❤️ 🙃 benim dün zirkonyum dişim bir an şeker yer iken çıktı Allah'tan ağrı falan yok idi şimdi diş kliniğine geldik belki 24 yaşındayım ama dişçi denince kanım çekiliyor 🥺🫤 siz siz olun dişlerinize iyi bakın canlar en güzel nimet kendi ana dişindir, benimkisi aile genetiğinden dolayı çok sıkıntı yaşadım 😒 yine de Elhamdülillah ❤️✨

image

6 Cevaplar

+3 oy
(3,705 puan) tarafından

Aleykum selam canim gecmis olsun ben 28 yasindayim hala korkuyorum disciden aman zor valla dis cok zor 

Bende esim gunduzcu bugun genelde temizlik yaparim oyle olunca da bugun sallayim aman bosver diyodum gaza geldim kendimi baslamis buldum nevresimler degisti butun ev toplandi 3 makina camasir yikandi 2si kurudu biri yagmur yagiyo bi serpistiriyo bi duruyodu buyuk buyuk yaginca heralde hizlanacak diye topladim nemli kalmisti zaten kapilarin ustune dagittim nevresimler kaldi zaten ama geri durdu aman rezil etti beni bugun yemeklerimi sabahtan yapmjstim zaten suan cocuk uyuyo aslinda supurgeye başlasam iyi de sese uyanir bende o zamana kadar camasirlari katlayim dedim 2 dk cikolata molasi verdim de baslicam simdi supurup silinecek banyo wc yikanacak bitti 1saate biter diye dusunuyorum insaAllah 

(3,142 puan) tarafından

He vallahi öyle gülüm yaa 🫤

Ooo maşallah kız sana Allah güç kuvvet versin inşallah sana ❤️😘

(3,705 puan) tarafından

Yok kiz beceriksizlikten bitiremedim 

(3,142 puan) tarafından

Yok yok haksızlık etme kendine kız ne zaman postlarına yorumlarına denk geliyorum maşallah diyorum 

(3,705 puan) tarafından

Kiz nacim bilmiyorum surekli hareket halindeyim ama hic isim bitmiyo bilmiyorum 

(3,142 puan) tarafından

Hepsini bir günde bitirmeye çalışırsan tabi bitmez kız 

-Reklam-
+2 oy
(15,030 puan) tarafından

Aleykum selam bacım hasta gibiyim bende bilemedim hafif boğaz ağrısı baş ağrısı hiç keyfim de yok 😔

(3,142 puan) tarafından
+1

Yaa çok geçmiş olsun gülüm yaa dikkat et valla gene salgın var 

(15,030 puan) tarafından

Sağol cano zaten bütün kışı hasta geçirmiştim çok zor oluyor 😵‍💫

(3,142 puan) tarafından
+1

Ayy Rabbim bedenine güç kuvvet versin inşallah 🩵

(15,030 puan) tarafından
+1

Amin bacım sağolasın ❤️

+2 oy
(6,011 puan) tarafından

Aleyküm selam canjm geçmiş olsun ♥️ benim de kızın yanına görümcenin kızı geldi bende mutfakta takılıyorum 🤣 salata yaptım kendime ,🤣

(3,142 puan) tarafından
+1

Ohh afiyet olsun kız sana 😁 ve Allah razı olsun inşallah ❤️ ☺️ 

(6,011 puan) tarafından

Deliriyorum sanırım . Bugün aşırı enerji var içimde 

(3,142 puan) tarafından
+1

Ahahahah Allah hayırlara vesile eylesin inşallah kardeşim benim ❤️ 🥰

+2 oy
(1,474 puan) tarafından

Aleykümselam canım geçmiş olsun🌸.bende dolgu yaptıracam ama korkuyorum bende.akşam içinde dolma çorba yaptım eşimin gelmesine yakın kaşık salatası yapacağım inşallah🌸

(3,142 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️ ☺️ 

Geç olmadan bence dolguyu yaptır sonra ağrı olunca insan pişman oluyor valla 🫤 şimdiden ellerine sağlık afiyet olsun ❤️

+2 oy
(1,428 puan) tarafından

Aleyküm selam. Geçmiş olsun canım bende kendimi bildim bileli hep dişten çekiyorum gerçekten çok zor ağrısı. Saat 11 de mutfak dolabı temizliğine girdim 4 te bitirdim ama öldüm yorgunluktan 😅🙂🥰

(3,142 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim valla öyle yaa diş çok önemli ve zahmetli bir şey 🥹🫤 rabb'im sanada güç kuvvet versin inşallah kız helal olsun mutfak dolapları zor yaa benim mutfak dolapları temizlemek iki gün sürüyor ama iç dış ha🥹😁❤️

(1,428 puan) tarafından

Bende iç dış yaptım canım . Sağol canım ❤️ 

(3,142 puan) tarafından

🥰🩵🩵🩵

+2 oy
(5,762 puan) tarafından

Bende dişten çok çekiyorum ya geçen ay yaptırdim 3 tane daha. Gittiği yere kadar kurtardi diş hekimi bundan sonrasi implant bence 

(3,142 puan) tarafından

Allah sanada şifa versin inşallah bacım yaa zor bişey diş ağrısı 🤕

İlgili sorular

+7 oy
98 cevap 2,428 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
+8 oy
8 cevap 425 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 464 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu