+4 oy
1,188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından

Öylesine sohbet olsun diye açılmış post 

15 yaşında kaçarak evlendim eşim askere gidecekti o dönem ailem beni başkasına verir düşüncesiyle (çocukluk aklı işde ) çünkü öyle bişey olmazdı 

17 dimde aile izniyle nikah kıydık 18 yaşında kızımı kucağıma aldım 🥰suan 3 yaşında 

Bende 21 oldum Allah’a bin şükür bu günlerimize 

11 haftalık gebeyim sürpriz oldu spralliyken 🙂‍↕️

50 Cevaplar

+5 oy
(135 puan) tarafından

En İyi Cevap

Mutluluklar dilemek zor değil arkadaşlar ben halimden de eşimden de memnunum 

(17,072 puan) tarafından
+2

Çiçeğim sana kötü bir şey yazmamışlar ki insanın yaşı geçtikçe düşünceleri değişiyor hayat şartları her zaman aynı kalmıyor şuanki yaşıma göre söylüyorum evlenmek için çok mu erken davrandım diyorum insan bekarken sadece kendini düşünüyor evlenince 2 veya birden fazla kişiyi düşünmek zorundasın üstüne bir yük biniyor eminim ki yorumlarda yazan bacılarımız da bundan bahsetmiştir yanlış anlama yani 🌸

(135 puan) tarafından

Evet bazen bende diyorum erken oldu ama iyiki olmuş düşüncelerim ilerde degısır mi bilmiyorum bu zamana kadar herhangi bir pişmanlığım olmadı şükür 

Güzel bir dille söyleseler anlarım korkuncmuş mesela yani ne alaka olabilir 

(17,072 puan) tarafından

Evet o tabir hoş olmamış ama anlatmak istedikleri şeyin bu yazdıklarım olduğuna eminim Allah hakkında hayırlısını versin her şey gönlünce olsun ❤️

(135 puan) tarafından
+1

Çok sağolun hepimizin inşallah 

-Reklam-
+11 oy
(3,267 puan) tarafından

inşallah tavsiye etmek için yazmamışsındır. korkunç bir şey çünkü 

(135 puan) tarafından

Bize dikkat et diyeceğine eleştirme gelmiş geçmiş bişey seninde kızın var ön yargılı eleştiri yapma kimse çocuk gelin olmayı savunmuyor burada olan oldu boş konuşmaya gerek yok 

Kadinca muhatap olmana gerek bile yok boşver 

(3,267 puan) tarafından
+1

körler ve sağırlar birbirini ağırlar 

(135 puan) tarafından

Tamam sensin canın sıkıldıkça gidip gelip yazma buraya 

(3,267 puan) tarafından

emredersin gülümm

(694 puan) tarafından

Boşver Ada boş yapıyorlar kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez onların da tek aktivitesi böyle insanları yargılamak 

+4 oy
(4,023 puan) tarafından

Şu ana kadar yorumlara bakılırsa benden geç evlenen yok 27 de evlendim 28 de kızım oldu, geç evlendiğim için hiç pişman değilim hatta evlenmesemde olurmuş 😜😅

(923 puan) tarafından

Gerçekten evlilikte çok zor çok yıpratıcı sorumluluğu çok fazla . 

İnsanin ekonomik özgürlüğü de varsa evlilik öyle aman aman birşey değil gerçekten. 

(22,608 puan) tarafından

Benim de sorun ettiğim işe girer girmez evlendim be s.lak gez toz acelen ne değil mi ? 

(4,023 puan) tarafından

Aynen öyle kızlar sorumluluğu çok yıpratıyor beni, hiç tanımadığım insanlarla tanışıyorsun bu da yetmiyor çatışıyorsun😅

(923 puan) tarafından

@Birbalannesi gerçekten canım. Gezseydin keyfine baksaydin  kimse karışmıyor senden birsey istemiyor istediğin her şeyi yap. 

Ben ünv bitirdim ise giremedim evleneyim dedim ama hayaller farklı hayatlar farklı oirkanti gibi 3 tane kızım var ama ben mutlu değilim. Maddi olarak da çöküşe geçmiş . Bu akşam da ona söyledim eşinle gereken ilgiyi sohbeti zamani ayrmazsam seninde işin rast gitmes.z 

Beni dinlemiyor 

(22,608 puan) tarafından

Ben evlilikten şikayetçi değilim şükür eşimi de seviyorum sadece sorumluluğu fazla geldi eş olmanın anne olmanın gelin olmanın 🙄 Otuz yaşında idim evlendiğimde ve eşimle ayrı şehirlerde idik o yüzden sevgililik sürecini fazla uzatmadım bir de annemde erken menopoz öyküsü vardı biraz gözüm korktu oğluma kavuştuğum için kar sayıyorum büyüttüm de sayılır nasipse bundan sonra oğlumla gezerim 

+3 oy
(7,008 puan) tarafından

²⁴ evlendim 25 anne oldum 30tekrar anne oldum

+3 oy
(1,532 puan) tarafından

23 yaşında evlendim 23 yaşında da anne oldum 😂 

+3 oy
(4,399 puan) tarafından

15 mi çok erken 🥲 ben 23ün sonunda evlendim 26 ya birkaç gün kala anne oldum şimdi 29 um 2 kızım var 

(135 puan) tarafından
+1

Evet çok erkendi ama Allah’a bin şükür iyiki diyorum

(92 puan) tarafından

Bende 23un sonunda evlendim 26da anne oldum😂

(4,399 puan) tarafından

Ayşegülce biz tam 1 sene evliyken çocuk düşündük 6nci ayda hamile kaldım derken 2 sene 2 aylık evliydim kızım doğduğunda

(92 puan) tarafından

Ben evliligimden 6 ay sonra hamile oldum 32 haftalık kaybettim sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu benimkide iki yıl iki aya denk geliyor😂

(4,399 puan) tarafından

Ya başın sağ olsun rabbim evladına sağlık versin simdi kaç yaşındasın 29 mu yoksa benim gibi 😄

+2 oy
(7,492 puan) tarafından

2 yıl nikahsız mı yaşadın. 15 yaş çok küçük yaş ama ya 🥹

20 yaşımda evlendim 21 de anne oldum şu an 25 yaşındayım 2 buçuk aylık hamileyim yine 🤗

(135 puan) tarafından
+2

Evet çocuk falan yoktu nikahsız sorun olmamıştı 17 de hemen kıydık zaten 🥰

(7,492 puan) tarafından
+1

İmam nikahı varmıydı peki 

(135 puan) tarafından
+2

Evet onu kaçtığımız günün ertesi günü kıydırmıstık 

+2 oy
(3,264 puan) tarafından

17 de evlendim 18 de kızımı aldım kucağıma 24 yaşındayım 6 buçuk aylık oğlum var pişman da değilm eşimle evlendiği için ama tek pişmanlığım okulumu bırakıp hemen evlenmekti ama olmadı 😊🙏

(135 puan) tarafından
+2

Benimde tek pişmanlığım okulum oldu ama açığa aldırmıştım zaten 

+2 oy
(1,613 puan) tarafından

18yaşımda evlendim.19 yaşındada anne olacaktım ama 2 kez düşük yaptım.21 de anne oldum.şimdi 23 yaşımdayım.bu senede 2.bebeğimi doğurdum.

(135 puan) tarafından
+1

Sağlıkla büyütün inşallah 

+2 oy
tarafından

15 yaş çok küçük kız ne acelen vardı tamam sevebilirsinde evlilik için çok küçüksün

(135 puan) tarafından
+2

Ailevi sorunlar yüzünden o kadar küçük yaşta evlendim suan herşey yolunda Allah’a sukur 

tarafından
+2

Rabbim daha iyi etsin inşallah 

(135 puan) tarafından
+2

Amin çok sağolun 

+2 oy
(1,016 puan) tarafından

18 de evlendim 19 da anne oldum bir kızım var ❤️

(135 puan) tarafından
+3

Genç anne olmak güzel bişey bende biz 30 yaşına gelince arkadaşa ihtiyacımız olmayacak sağlıkla büyütün benimkide kız

(1,016 puan) tarafından
+1

Aynen canım beraber büyüyoruz 💞

Sağolasın Allah bağışlasın ❤️ 

+2 oy
(572 puan) tarafından

25 yaşımda evlendim, 26 yaşımda bebeğim oldu, aşağı yukarı bir ay kadar sonra da 27 oluyorum. 

+2 oy
(6,089 puan) tarafından

Hayata erken atılmışsın acelen neydi kız eşimle 24 yaşında tanışıp sözlendik 26 yaşında evlendim 29 yaşında kızım oldu 42 yaşında oğlum oğlu ağustos ayında nasipse 44 yaşına gireceğim inşallah 

(135 puan) tarafından
+2

Ailevi sorunlarımız vardı bi yandan mecbur kaldım Allah’a şükür suan hersey yolunda 

(6,089 puan) tarafından
+1

Zaten çocuk yaşta evlenip kendi daha çocukken anne olanlara bakıyorum hep evde huzur düzen yok sen inşallah eşinle hep mutlu ol evlatlarına iyi anne ol Rabbim bundan sonrasını inşallah sizler için hayırlı güzel kılsın

(135 puan) tarafından
+1

Allah’a bin şükür abla düzenimizde kuruldu işimizde sağlam her evde olduğu gibi arası sıra olan tartışmalar olur onuda bir çiçekle halleder eşim 

Amin inşallah 

+2 oy
(2,646 puan) tarafından

25 de evlendim..27 anne oldum 28 de de anne oldum 😂

+2 oy
(265 puan) tarafından

22 yasinda evlendim 23 yasinda anne oldum 3 tane ewladim var 31 yasindayim rabbim onlari bana benide onlara bagislasin insallah bide cumlemizinkilerini 

+2 oy
tarafından

30 yaşımda evlendim 33 yaşında anne oldum mesleğim var herşeyi yaşadım gezdim tozdum Baba evinde herşeyi gördüm ama yinede erken evlendiğimi düşünüyorum hala keşke 35 40ı bekleseydim erken evlenmek bana göre değil hayatı tanımadan tecrübe kazanmadan meslek sahibi olup kendi ayakları üstünde durmadan gezip tozmayıp içinde herşey ukte kalıp evlenenler şimdi çok pişman umarım evlatlarını ona göre yetiştirirler

+2 oy
(6,476 puan) tarafından

27 de evlendim 30 yasinda anne oldum. Simdi ki aklim olsa 30 da evlenir 33-34 gibi anne olurdum. Cocuktan once yapmam gereken seyler vardi,cocukla daha zorlasti bazi seyler. Buyumesini bekliyorum ama ben de bi yandan yaslaniyorum. 

Sizi kinamiyorum. Ama sizin adiniza uzuldum daha kendi hayatinizi yasamadan daha kendiniz cocukken evlilik ve bebek sorumlulugu almissiniz. 

Suan mutlu olabilirsiniz Allah daha da cok mutlu etsin. Ama cok seyden mahrum kalmissiniz.

+2 oy
(6,842 puan) tarafından

İki üniversite okuyup üçüncü  üniversiteyi yarıda bırakıp mesleğimi  elime alıp o şekil evlendim 29 yaşında evlendim  biraz geç evlenmek istedim atanmadan evlilik düşünmedim 31 yaşında anne oldum

+1 oy
(6,910 puan) tarafından

19 evlendim 20 anne oldum kizim daha 8 günlük☺️

(135 puan) tarafından

Oy maşallah sağlıkla büyütün 

+1 oy
(4,551 puan) tarafından

19 da evlendim 21 de anne oldum . 2 düşük oldu 4 tanede çocuğum var diğerlerini kaç yaşında doğurdum bilmiyorum 😂 son numarayı 33 de doğurdum onu biliyorum bi 

Küçükmüşün sende baya Rabbim yuvanda huzur mutluluk versin

(135 puan) tarafından

Amin çok sağolun sağlıkla büyütün inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
76 cevap 1,612 göst.
0 oy
22 cevap 1,024 göst.
+1 oy
55 cevap 1,190 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler