görgüsüzlük deyince de biz...
kocaelinde bir camiide babyshower yapılmış 🤦🏼♀️
ülkenin seküleri de dindar geçineni de görgüsüz vallahi 🤦🏼♀️
Ben bunu gördükten sonra inan hiçbir şeye şaşırmıyorum artık 🤣 umre dönüşü mevlidiymiş 🤣
Ay bunu ben de gördüm. İnstagramda ne alakaysa önüme düşmüştü. Millet artık ne yapacağını şaşırdı.
Kına elbisesi, gelinlik gibi elbise resmen gösteriş 🤣
Aaa olur mu, hayır duaları için organize edilmiş, mübarek bir merasim 😇
Anlayamadigimdan soruyorum? Bana mekanda yapmakla camide yapmak arasında bir fark varmış gibi gelmiyor. İkiside saçma, gereksiz, yanlış , ahmakca. Camide olunca neden daha fazla tepki gösterdiniz?. Bakış açımı düzeltin lütfen.
Camide namaz kılıyor kuran okunuyo hani gelmiş nesillere gelecek nesillere Allah'ın evinin adının geçtiği yerin ayrıcaligi olmalıki öyleydi şimdi o güzelim yeride bozuluyorlar
Cami dünya hayatından soyutlanma yeri Rabbimize yakın olma yeridir maneviyat taşırsın orada , ama bu etkinlik bunu barındırmadıgı için eleştiriliyor canım
Ben arkadaşın size demek istediğini özet geçeyim. Siz yanlış anladınız sanırım. Parti'nin cami de yapılmasını yanlış buldunuz ya. Demek parti yapmak yanlış bişey ki camide yapılmasını doğru bulmadiniz. Mevlüt tarzında yapılsa camide böyle tepki olmaz mesela.
Aynen..mevlüt tarzı yapmışlardır zaten. Gerçek parti yapmamislardir. Ekstra bir tuhaflık göremedim
videosunu görmediniz
Mevlit okutmuslardir ya bence , ha evet böyle süslemek yanlış ama parti tarzında olduğunu sanmam
Bende böyle bisey yapmiş mevlit yapmistim oğluma bunda bile pisman oldum aslında günaha girdim diye
Kültür yozlaşması yaşıyoruz maalesef
İki tarafında gönlü olsun demiş
Ne alaka cami ya kafayımı yemişlleeer
Bu caminin imamı yok mu ya bu ne saçmalık
Kim buna nasıl izin veriyor eğlence mekanı değil orası çalgı çengi olmasa bile kendi özel işleri için ibadethaneyi işgal edemezler camiden sorumlu kim varsa görevi ile ilgili ceza almalı
1,465,737 soru
24,020,366 cevap
328,196 kullanıcı