Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız günaydın gününüz aydın olsun inşallah 🤗 🤗 🤗
Neler yapıyorsunuz kalktimi bebeler benimkiler uyandı uyudu 🤣 🥴
Yarım saat vaktim kaldı büyüğü uyandiricam grup dersimiz var 2 saat ona gidicez 11 gibi gelip alırlar 🥸🥸
Ben de fırsattan istifade bı kahve içem dedim kendim hazırlandim çantayı hazırladım bı çocukları kaldırıp giydirip doyurmak kaldi 🤯🤯🤯.
İşlerim de duruyor dünde yapmamıştim gelince yaparım 2 dakika dedim
Afiyet olsun GÜNAYDIN OGLANA KAHVALTI YAPTIRDIM BULAŞIKLARI YIKADIM ŞİMDİ UYUTMAYA GECTIM KATLNCAK ÇAMAŞIR VAR KATKICAKTIM DEDIM OGLAN UYUSUN DHA RAHAT KATLARIM O SEKERLEME UYKUSU YAPARKEN O SIRA KATLQRIM DIGER EV HALKI UYUYOR SONRA SUPURGE YAPARIM ARTIK
Benimde 3 makina birikmiş katlanacak çıkarken kurutmayi çalıştırırim ben gelene kadar 4 olur 🤯. Hepte çocukların minik minik katla dur
Kolay gelsin
Teşekkür ederim bnde 1 postasini kurtmaya attım di dün birinide askiliga astım ikisinde kurudu 2 posta oldu sanda kolay gelsin şimdiden 🌸🤗
Oo afiyet şifa olsun bende gelebilir miyim
Sağol canım benim 😊Tabiki de buyur gel beraber olsun 🤍
Aleyküm selam canım hamd olsun iyiyim sen nasılsın
Bebeler halen uyuyor dün geç yattılar haftasonu diye bende izin verdim şimdide uyuyolar çok özledim ama sessizlikte iyi geliyor 😂😂
Bugün bi temizlik yaparım yarın kahvaltıya arkadaşlarım gelecek hazırlıklarım var bakalım 🥰
Aleykum selam canım gunaydin
Valla aksamdan kalmayiz cocuk gece 3e kadar oksurdu sabah uyanamadim zaten uyanamiyodum bu da cila oldu 8 de cocuk uyandi sut icirdim telefonu verdim geri yattim yanina 9 bucukta zor uyandim simdi de kahvalti yapiyo
Aman is guc gozun gormuyo aslinda esim gunduze gitti hazir musait gunde aman ne biliyim belli de olmaz gerci kabagim var ne yemek yapsam diye dusunuyorum
Günaydınnnn annemdeyim kahvaltı ettik oturuyoruz
Darısı benim başıma inşallah 😔 Bayramda gelecek bakalım anacım.
Günaydın sabah 7.30 da gün başladı bize kahvaltı yap üstünü değiştir bulaşık vardı onları yıkadım şimdi okula götürüyorum kızımı 2 haftadır götürmedim gidelim gidelim diye söyleniyordu bugün götürüyorum
Cumartesi ne okulu kreşe mi?
Oyun alanı var hafta sonu götürüyorum hafta içi götürme fırsatım olmuyor
Oyuncaklar var onlarla oynuyorlar etkinlik yapılıyor 3 4 tane
Günaydın hayırlı sabahlar. Afiyet olsun 🌸 bende kahvaltı hazırlayacam sonrasında eşimle oğlumu parla gönderip temizliğe giricem. Perdeleri makineye atacam cam duvar kapı ne varsa silicem
Al bendende o kadar, aynıki işlere pazartesi çocuk okula başladığında girişecem inşallah.
Bayrama ancak biter 😉😧
Allah yardımcın olsun. Bir haftadan fazla oldu girişeli hala bitmedi 😄 halılarım gelse aslında bitmişti ama yıkmaya gönderdim gelmediler hala halı olmayınca ev dahada çok batıyor
Afiyet olsun canım kayınvalidem bendeydi annesigile yolladım onu, şimdi kızımla kahvaltı ettik toparlayıp evi temizlicem akşam kayınvalidem yine gelecek yarına kadar bende😁
Günaydın canım afiyet olsun 🙂 kızım dışarı çıktı oyun oynamaya , oğlumu da uyuttum uyandı tekrar uyutuyorum uykusunu almadı. Mutfak dolabı içini boşaltıp temizleyecem. Bahar temizliği yavaş yavaş başladı artık. 🥰🙂
1,493,879 soru
24,407,210 cevap
350,634 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın