+3 oy
211 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar En hızlı şekilde nasıl hamile kalırım yumurtlama dönemi vs hariç 

10 Cevaplar

+5 oy
(1,900 puan) tarafından

Uçarak olabilir 

(325 puan) tarafından

😃😃

-Reklam-
+2 oy
(190 puan) tarafından

Stresten uzak durman lazım 

+1 oy
(1,590 puan) tarafından

Yumurta çatlatma iğnesi diye bişey varmış benimki 1 seneyi buldu nasip canım allah gönlüne göre versin 

+1 oy
(4,116 puan) tarafından

Teslimiyet canım

Hep su kafada oldum: olursa 1, olmazsa 1000 hayir ara.

Gereken zamanlari degerlendirip stres yapmadim, olacagi varsa Allah herturlu nasip eder, kafama taksamda sonuc degismeyecek nasilsa dedim. Gereken tahlilleri yaptirdim doktorda hersey yolunda dedi elhamdülillah, bir engel.yok. yani biraz salmak lazim, yoksa psikolojik olarak kendimize baski yaparsak vucut kendini kitler 

+1 oy
(506 puan) tarafından

Gün aşırı korunmasız ilişki ama ilişki sırasında hamile kalma düşüncesi olmadan akılda.  Vücut her zaman istenilenin tersini yaparmış.  Aklından çıkar ki olsun 

0 oy
(118 puan) tarafından

Hayıt tohumu kullanabilirsın rahmı temızlıyor ve hamılelıge yardımcı oluyor ben denemıstım kullandığım ay kaldım ama tanılı hersey Allah’ın takdırı ve ılahısı sabırda onemlı ınsallah Allah evlat ısteyen herkese sağlıklı bır evlat nasıp eder 

0 oy
(22,053 puan) tarafından

Amuda kalkarak 😂😂😂

0 oy
(2,008 puan) tarafından

Yumurtlama dönemi vs düşünmeden hamile kalabilirsin sadece eşinle mutlu birliktelikler yaşa kafandan çocuk düşüncesini sil bu konuda kitaplar okuyabilirisn kendini ferahlat bir sürü tedavi yöntemi denedim olmadı en son saldım kendiliğinden oldu 

0 oy
(141 puan) tarafından

Ovulasyon testi

0 oy
(29,814 puan) tarafından

Öyle birşey varda biz mi bilmiyoruz

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
8 cevap 191 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 73 göst.
+1 oy
1 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,454,144 soru

23,866,655 cevap

320,696 kullanıcı

...