0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından

Kızlar sizde sinir oluyor musunuz Ya biriyle sohbet ederken o anlatınca gözlerinin içine bakıyorum dinliyorum ama bazıları ben konusurken ya telefona ya sağa sola bakıyor o an kriz geçiresim geliyor🫤😌 

17 Cevaplar

+1 oy
(3,503 puan) tarafından

Bence bunh kimse sevmez hiç kimse sevmez istemez yani 

(319 puan) tarafından

Ama yapan yapıyor iştee🌸

-Reklam-
+1 oy
(3,114 puan) tarafından

Haklısınnnnnn 

+1 oy
(1,219 puan) tarafından

Tlf bakınca susarım saygısızlık çünkü bekliyorum yine bakarsa konuyu kapatıyorum 

(319 puan) tarafından
+1

Ahhhh benimde elimde telefon var sonuçta sen anlatırken ben bakmıyorsam telefona  ben anlatınca da senin bakmaman gerekir saygısızlık başka birsey değil yani ortam sohbeti sonuçta🌸😑

+1 oy
(3,155 puan) tarafından

Ay çok sinir bozucu, herkes rahatsız olur bundan. Kasıtlı yapıldığını anlarsam bir daha konuşmam zaten. 

(319 puan) tarafından
+1

Yani sürekli aynı kursa gidiyoruz birlikteyiz yani ama Bir kaç defa denk geldim bu gün de önemli bir konu konuştuk baktım olacak gibi değil gücendim yani ben seni dinliyorum ama sen sağa sola telefona bakıyorsun ve benimde elimde tel var ben sana saygısızlık yapmıyorsam seninde yapmaman gerekir🌸

(3,155 puan) tarafından
+1

Haklısınız. Ona göre mesafe koyarsınız. Bu tür insanların çoğunda dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite oluyor. Tabi kasıtlı yapanlar ayrı. 

0 oy
tarafından

Ya ben bunu yapıyorum ve ben kendime sinir oluyorum , yapmayacağım diyorum ama gene yaparken buluyorum kendimi 

(319 puan) tarafından

😊 karşımızdakine saygısızlık oluyor ama  elbette günümüz Teknelejisi telefon ama Konu telefonla halakalı olmadığı için sohbeti karıştırmanın bi anlamı yok ama saygı duyarım

tarafından

Evet evet biliyorum ondan kendime kızıyorum . Bazen çok acil şeyler oluyor kalkıp Twitterda dolanmiyorum ama mesajlara falan dönüş yapıyorum 🥴 

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Öyle yapan biriyle muhtemelen son sohbetim olur.

(319 puan) tarafından

Benim öyle olacak sanırım bu gün zoruma gitti sanki duvara anlatıyormuş gibi oldum

0 oy
(3,020 puan) tarafından

Benle göz göze gelmeden dinleyen biri olursa sohbeti keserim 

(319 puan) tarafından

Demek istediğim bu iyice sokulsun gözüme demiyorum sonuçta konuyu beraber konusuyorsak birbirimize saygı göstermemiz gerek takmıyorsan konuyu niye açıyorsun demi ama 

0 oy
(32 puan) tarafından

Aslında bende biriyle konuşurken çok gözlerine yüzünr bakamıyorum arada sağa sola bakıyorum telefona değil ama can kulağıyla dinliyorum yani en azından ben böyleyim 😊

(319 puan) tarafından

Ya benim demek istediğim gözünğn içine giriyorum demek değil😃 ama Saygısızlık Sen bana muhabbeti açıyorsan karşımda Doğru düzgün dur kendimce düşünüyorum tabiki herkesin kendi düşüncesi ama herşeyin bir adabı var 

(32 puan) tarafından

Yok anladım demek istediğini ama ben en fazla 2 saniye bakar sonra başka bi yere sonra tekrar yüzüne öyle konuşuyorum çok bakınca gülesim geliyo😅😅

0 oy
(19,933 puan) tarafından

Bunu yapan kişiyi azarlamayı tercih ediyorum genelde sonra mecbur yüzüme bakıyor 😁

(319 puan) tarafından
+1

Genelde tepki vermem ama çok gücenirim Sonuçta o konu konululuyorsa Sağa sola anlatmanın ne anlamı var duvara anlatsam daga iyi😃😃😃😃😃

(19,933 puan) tarafından

Evet öyle ama bazen de yapan kişiye aynı şeyi bende yapıyorum ki anlasın dinlemeyince nasıl oluyor 😁

0 oy
(11,422 puan) tarafından

Aşırı sinir bozucu bir durum kaynanam özelikle bunu yapıyor deli oluyorum ama susuyorum o an sohbet etmeyi bırakıyorum 

Birde arkadaşım yapıyo kaç kere ona söyledimde aynı 

(319 puan) tarafından

Bazı insanlar Vurdum duymaz oluyorlar Ama karşısındaki insanı düşünmeden hareket ettikleri için saygısızlık başka birsey drğil🌹🌹

(11,422 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

0 oy
(838 puan) tarafından

Tam sohbetin ortasında "Aaa kaşını nerde aldırdın? Çok kötü olmuş" veya "üzerindekini nerden aldın? Güzel olmuş" gibi şeyler söyleyip tekrar kaldığı yerden devam edenler var bir de. 😂 Hayır yani bi şey söylesem konuşmasını bölmüş olucam bu sefer. 

(319 puan) tarafından

🤭🤭 ama o sohbetin ilerlemesini sağlıyor 😊birde Sen anlat o telefona baksın reels izlesin birde öyle gör 🌹

(838 puan) tarafından

Öyle bi şey olursa ben de konuşmayı bırakıp telefonla uğraşırım. Hatta oyun açar oynarım. 😂

(319 puan) tarafından

+1😊😊ama yapamam iştee bende 🥰🥰🥰

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Cogu kisi nezaketsizlikten yapiyo kabul ama artik insanlarin dikkat sureleri o kadar dustu ki sosyal medya yuzunden temel insani iliskiler duzeyinde dahi odaklanip sonuna kadar dinleyemeyen insanlarin sayisj da cogaliyor 

Anlarin kalitesi o kadar dusük ki ya sosyal medyaya birseyler paylasarak bende varim derken gozgoze bakisarak gonulden sohbet edilemeyeli ne cok ooldu 

Belki cok klise sozlerim ama bunlarda kuru tespit degil bana gore artik insanlar robotlasti robotlar insanlasti 

Ileride yapay zekalar insandan daha zeki olacaklar buni da yapay zekalar asiri ustun zeka olduklari icin degil insanlari aptallastirarak yapacaklar benim dusuncem bu yonde 

Birde ben kendi adima gicik oldugum baska seydenn dert yanayim belki ayni sorun gibi gozukebilir inanin benj en cok bu snir ediyo bulusuyosn arkadasinla tel geliyo orda var misinyok mysun dakikalarca sohbrt ediyo sanki saksiyiz ben bulusmalarimda tellere donus yapmiyotm acil konuysa msj atin musait degilim diye otomatik msj gonderiyorm buna en azindan dikkat ediyorm keske cevremdekilerde dikkat etse 

(319 puan) tarafından

Allah razı olsun anlatmak istediğim bu sonuçta konumuz telefon ve duvar rengi değil saygısızlık yapmanın anlamı yok belkide bu şekilde düşğnmedikleri için bu hareketlerde bulunuyorlar ama keşke farkına varsalar sonuçta çocuk değiliz 

(3,550 puan) tarafından

Inanin arrik incelik kalmadi bazilari sirf karsisindakini seni takmiyorm imaji vermek icin yapiyo sorsanjz en humanist o valla artik diyojem gibi fenerle dolasmaya baslicam 

(319 puan) tarafından

😁😁😁 

0 oy
(1,324 puan) tarafından

Bırısıyle konuşurken genellıkle acil değilse bakmam ama uzun surelı de göz teması kuramam gozlerımı kacırırım rahatsız oluyorum çünkü ama dınlerım cevap verırım belkı öyledir

(319 puan) tarafından

Gözünün içine bakıp Kirpiklerini saymıyorum 😁😁 ama Saygı çervevesine girersek Ben seni dinlersem seninde beni deinlemen gerekiyor duvarın rengini veya telefonun modelini konuşmuyoruz ana saygı duyarım Bu saten sonra duvarla konuşcam 😁😁 en azından Bir yere kımıldamıyor ( ironi) 🌹🌹😒🌹

(1,324 puan) tarafından

Sıze cevap vermiyor muydu ya da telefonla mı oynuyordu orayı Tam anlayamadım yoksa sadece göz teması mı kurmuyordu

0 oy
(3,804 puan) tarafından

Kalk s...git diyesim geliyo benim 

(319 puan) tarafından

İç sesim 🌹🌹🌹🌹

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Şimdi dini sohbet esnasında ben susturuyorum eğer normal sohbet ise konuşmam yada önemli birşey anlatıyorsam uyaririm lütfen beni dinler misin diye

0 oy
tarafından

Haklısın benim için o yapılan hareket saygisizliktir 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Ben hemen susuyorum. O konuşursa kalkıyorum hemen, ya su almaya ya da herhangi bir bahaneye. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 576 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aze ak (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Doparlangidiyok.. (4,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 478 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,340 soru

24,043,235 cevap

329,249 kullanıcı

...