Cogu kisi nezaketsizlikten yapiyo kabul ama artik insanlarin dikkat sureleri o kadar dustu ki sosyal medya yuzunden temel insani iliskiler duzeyinde dahi odaklanip sonuna kadar dinleyemeyen insanlarin sayisj da cogaliyor
Anlarin kalitesi o kadar dusük ki ya sosyal medyaya birseyler paylasarak bende varim derken gozgoze bakisarak gonulden sohbet edilemeyeli ne cok ooldu
Belki cok klise sozlerim ama bunlarda kuru tespit degil bana gore artik insanlar robotlasti robotlar insanlasti
Ileride yapay zekalar insandan daha zeki olacaklar buni da yapay zekalar asiri ustun zeka olduklari icin degil insanlari aptallastirarak yapacaklar benim dusuncem bu yonde
Birde ben kendi adima gicik oldugum baska seydenn dert yanayim belki ayni sorun gibi gozukebilir inanin benj en cok bu snir ediyo bulusuyosn arkadasinla tel geliyo orda var misinyok mysun dakikalarca sohbrt ediyo sanki saksiyiz ben bulusmalarimda tellere donus yapmiyotm acil konuysa msj atin musait degilim diye otomatik msj gonderiyorm buna en azindan dikkat ediyorm keske cevremdekilerde dikkat etse