+2 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (2,984 puan) tarafından

Şimdi facede gördüm durum patlasmislar birinin doğum gününü kutlamislar  hepside varlıklı ailelere gelin olmuşlardı zaten evleri filan çok güzel görünüyor hepside ev hanımı birde hiç irtibatlarini koparmamislar ben hep yalnızdım benimde bir cocukluk arkadaşım var dostum ikimizin hayatı da berbat ya ikimizin de ikinci evlilikleri ikimizde hep bir mücadele içinde olduk halada ogleyiz maddiyatta hep kendi çabamız yani hep çalıştık içime oturdu şuan onları o şekilde görmek hadi maddi güçlerini değil ama bunca yıl bağlarıni korumaları ama tabi bu bağın içinde ben yokum çok içimi acitti

15 Cevaplar

+10 oy
(7,502 puan) tarafından

Varlıklı aileye gelin gitmeleri başarı değil ki.

Sen çalışıp kazanıyosan asıl başarı senindir. Evlilik meselesi de senin elinde olan bi durum değil olmamış ki ayrılmışsın canım

-Reklam-
+3 oy
(14,824 puan) tarafından

Bende hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum ama onları kafama takacak kadar da önemsemiyorum neden kendine dert ediyosun ki böyle şeyleri herkesin hayatı bir olmaz sosyal medyadan gördüğün kadarıyla da yorum yapmak doğru değil çünkü herkes göründüğü kadar mutlu olmayabilir sende boşver kendi hayatına odaklan 

(2,984 puan) tarafından
+1

Ya en azından beraberler o çok gücüme gitti ikinci evliliginde nikahımda sadece çocuklarım vardı ya yani yalnızlık ta bir yere kadar 

(14,824 puan) tarafından

Belki biraz da sen böyle şeylere vakit ayıramadığın için uzak kalmışsındır bu kadar kafana takmanı doğru bulmuyorum elbette yalnız kalma ama bu senin elinde 🌸

(2,984 puan) tarafından
+1

Yok onlar hiçbir davetime icabet etmediler çünkü maddi olarak hep benden üstte idiler galiba o yüzden beni de cagirmadilar hiçbir setlerine en basiti hepsini ben düğünüme çağırdım onlardan biri bile beni davet etmedi 

(14,824 puan) tarafından

Demekki onlar seni arkadaş olarak görmemiş o kişileri kafana takma illâki farklı arkadaşlıklar kurarsın onlar şart değil ki onların kafası uyuşmuştur bunca yıl beraber takılmışlardır gözünde büyütmemelisin bu kadar

(2,984 puan) tarafından
+1

Yok su anlık birşey bu  

+3 oy
(32 puan) tarafından

siz hayatın zorluklarıyla mücadele ederken arkadaşlık ilişkilerinze pek vakit ayıramamışınız onlara katılsaydınız belki sizinle de arkadaşlıkları devam ederdi hâlâ geç değil görüşmek sizin elinizde

(2,984 puan) tarafından
+1

İşte o zamanlar yalnız olunca şimdi gerek yok onlara gerçekten isteselerdi cagirabilirlerdi ki şimdi ben başka memleketteyim 

(32 puan) tarafından
+1

İnsanların kafa yapıları birbirine uyuşmayabilir belki de sizinle uyuşmadı bence üzülmenize gerek yok aizde kendinize yeni arkadaşlıklar edinin kimseyi takmaya gerek yok bazen yalnızlık sahte kalabalığa bedeldir

(2,984 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim lina

(32 puan) tarafından
+1

Rica ederim havin 

+3 oy
(1,601 puan) tarafından

Bende hiç birisiyle samimi değlm çok guzl yerlere gelende var Allah'ım daha guzel etsin bende kimisine göre cok rahat koca parası yiyen birisiyim ama inanın herkesin içinde yarasi ayrı kimseye göre mutlu beye mutsuz olmam hayatima bakarım  bazen birisi bu şekilde kıyaslama yaparak konuşsa o kisidense uzak duruyorum doğrusu çünkü kötü yanını görmez iyisine bakıp ona imreniliyor halbuki öyle degil

(2,984 puan) tarafından
+1

Bilemiyorum ama şuan çok için acıdı 

+3 oy
(5,762 puan) tarafından

Ben sosyal medyada gördüğüm hiçbir şeye özenmiyorum hepsi sahte ilişkiler arkadaşlıklar bile 

(2,984 puan) tarafından
+1

Belkide öyledir 

+2 oy
(9,737 puan) tarafından

Kendi hayatıma bakar  kimseyi takmam arkadaş boş is tek tabanca iyim ben 

+2 oy
(758 puan) tarafından

Ben eski arkadaşlarımdan hiçbiriyle görüşmüyorum. Lisedeki en iyi arkadaşımla bile görüşmüyorum. Şuan hiç arkadaşım da yok. Kafaya da takmıyorum. Benim de hayatım berbattı. Ama bu benim hayatım, benim kaderim. Yapacak bi şey yok. Hatta zorluklara göğüs gerdikçe kendimi daha güçlü hissediyorum. Boşuna takıyorsun onları. Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğine odaklanmalısın. 

(2,984 puan) tarafından
+2

Teşekkür ederim 

+2 oy
(21,969 puan) tarafından

Başarıları deyince bende dedim acaba neler başarmışlar içeriğe girdim zengin koca bulmuşlar :) koca bulmakta zengin koca bulmakta bir başarı marifet değil. Herkes iyi anlaştığı ile görüşür hayatımıza giren herkesle hala dost ahpap değiliz sonuçta çok çok samimi arkadaşlarınızdı ve dengeler değişince size sırt çevirdilerse eğer o zamanda hayatımdaki fazlalıktan kurtulmuşum diye düşünün. Bir çoğumuz hala hayatımızda olmaması gereken asla hak etmeyen insanları geleceğe hayatımızda taşıyoruz ne yazık ki siz kurtulmuşsunuz işte 

+1 oy
(14,214 puan) tarafından

Başarı anlayışınız pek tuhaf asıl başarı zorluğa rağmen tutunup ayağa kalkmak. Takmayın bu tarz şeyleri

+1 oy
(22,009 puan) tarafından

Ben de hep kendi emeğiyle biseyler alan yapan insanlara ozenirim. Kendim şuan çalışmadığım için eşiyle bir olup çalışıp cabalayip ev araba almışlar mesela. Çok hoşuma gider. Helal olsun derim. Zengin kocayla evlenmiş olmak bana göre bir başarı değildir . Ama arkadaşlıklarını devam ettirmiş olmaları evet bir başarı. Ama sen de basarilisin. Neden. En yakın arkadaşın var. Sen de demek ki bir arkadaslik devam ettirmişsin. Öyle düşün 

+1 oy
(394 puan) tarafından

Bizde bağlarımızı koparmadik ama sosyal medya arkası durum şu, bebeğimle ilgili iki defa hemşire arkadaşıma ihtiyacım oldu ikisindede ne mesajımı okudu ne aramalarıma dönüş yaptı. Görsen lise grubumuzda en iyisi biz ikiliydik. Ertesi günü onun bana ihtiyacı oldu benim bildiğim konu olduğu halde yüzü tutup beni arayamadi. Gruba mesaj atmış bende görüldü yapıp yardımcı olmadım. Bu dediğim kişide köyde yaşayıp bir etkinlik olunca hiç yalansız söylüyorum ayın en az 4-5 günü bizde kalan biriydi.

İyi bir arkadaş olsaydı bana yardımcı olamadığını açıklardı. İlkinde sorun etmemiştim ama ikincide evlat olunca zoruma gitti. İyi bir bağımız olsaydı bende herneyse işi vardı herhalde diyip ertesi günü yardım ederdim ona. 

Yani sosyal medyayı boşver sen , bir kahve köşesi temiz olup ,evin bütün yerlerini b*k götüren insanlarla dolu .

Sayende içini döktüm.bende ☺️

+1 oy
(22,268 puan) tarafından

Varlıklı aileye gelin gitmişse nolmuşki boş yere neden kendini üzüyorsunki şükretmemiz gereken çok şey var boşver 

+1 oy
(4,153 puan) tarafından

Ben çok fazla altınları takıp takıştıran, lüks evlerde oturup para hesabı yapmayan kadınlarla oturdum. Hepsi hayatının bir Köşesinde mutsuz, aldatılmış, evladı hasta, kocası zulümlü,ailesi ahlaksız.  Kader herkese aynı yazılmıyor. Sen hayatla savaşmışsın baksana. O arkadaş ile senin tecrübelerini aynı teraziye koysak seninki ağır basar. Biz buna pişmek diyoruz. 

+1 oy
(1,431 puan) tarafından

Hiç birisiyle görüşmüyorum beni sevip yanımda olmak istteyen arar, 7 aylık hamileyim liseden en samimi olan dostum dediğim aramadi bile bı mesj atmıştı tebrik etmek için o kadar. Herkes yerini ve değerini kendisi belirliyor.

0 oy
(4,453 puan) tarafından

Ben hiç biriyle irtibatim yok . Üzülmüyorum da. Yeni arkadaşlar edinmeye çalışıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
6 cevap 227 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semanrb (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
0 oy
20 cevap 989 göst.

Kategoriler

1,456,394 soru