+2 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Komsularım çok çok iyi insanlar allah razı olsun. 3 yıldır beraber oturuyoruz anlayısli sakin insanlar zaten koklu bir apartman site. Herkes birbirini taniyor sayilir. Ben biraz gencim. Ve cekimserim. Benimle teke tekte iyi konuşuyorlar ama aralarinda cok samimi olmadigim insanlar var baska apartmanlardan. Onlar birbirini taniyor. Bizim apartmana da bir kiz geldi yenim o herkesle hemen kaynastim cpcugu da diger cocuklarla iyi oynuyor. Benim cocugum biraz hareketli ve kucuk pesinden kosusuturuyorum. Nitekim beraber toplaniyorlar, oturuyorlar. Bahcede ben yanlarindan gecerken bana selam vermediler bir kac kez. Hep ben selamun aleykum dedim. Ama artik biraktim. Gel otur demedikleri icinde oturmadim yanlarinda. Beni gormezlikten geliyorlar. Tabi daha onceden davet etmislerdi ama cocugum cok hareketli oldugu icin oturamam demistim. Yani o yuzden mi yoksa benden hoslanmiyorlar mi anlamadim yani sizce? Bende biraz cekimserim gidip hemen kaynasamiyorum. Suan cocugum biraz buyudu oturabilirim yani ama simdide sormuyorlar gormezden geliyorlar garip...

7 Cevaplar

+1 oy
(11,545 puan) tarafından

Daha önce davet edilip oturamam dediysen çağırmamaları çok normal değil mi sence? Bende olsam düşünurum çağırıyoruz gelmiyor nasılsa daha çağırmam diye.

-Reklam-
+1 oy
(4,186 puan) tarafından

Sen hal hatır sor git yanaş oturmak istediğini söyle falan filan zaten bir iki yanasirsin eğer soğuklarsa uzak durursun sende

0 oy
(301 puan) tarafından

Komsu neden onemlı ki bukadar bende ıkı katlı dairede oturuom alt katta karsımda hep apart bina hic bıryle muhatap olmuyorum dost komsu mu kaldı bu devırde

0 oy
(2,214 puan) tarafından

Ben hiç davet beklemiyorum sokak muhabbetlerine 😁 selamun aleyküm diyorum geçiyorum yanlarına , nasılsınız bayanlar iyi misiniz diye başlıyorum sonrası devam ediyor zaten 🤭

(51 puan) tarafından

Tesekkurler yorumunuz icin. Deneyecegim

0 oy
(2,083 puan) tarafından

Ben hiç davet edilmeyi beklemem bu konuda, önceki evimde de komşularım iyiydi kahve içer sohbet ederdik onlar yaşça büyüktü. Şimdi 3 aya yakın oldu kendi evimize geçtik burda 4 daireyiz toplam yine ne zaman gorsem gel kahveye derim içeri sokardım ya da musaitsen gelicem iki saat  sonra derdim. Şimdi ise başladım akşamları da oturulmiyor haliyle de pazarları falan kızımı parka götürürüm yeni tasindigim mahalle aynı bir köy gibi. Sokakta kadınlar oturuyor. Hemen giderim yanlarına kızlar napiyosunuz ben yeni taşındım diye. Bazıları ters terste bakabiliyor ama çogusu hemen sohbet ediyor. Tek başına geçmiyor arkadaşım ev, komşuluk, arkadaşlık şart. Seni cagirdiklarinda oturamam demişsin haliyle bende olsam bende çağırmam seni. Yanlış anlama lütfen ama böyle toplu ortamlarda senin gibi kisilere yani gelmeyen, katılmayan kişilere de genelde hep bı ön yargı oluşur tanımadıklarından. Sen en güzeli bir dahakine bir çay yap nebileyim bir kek. Git yanlarına, kızlar napiyosunuz iyi misiniz sizi görünce geldim de, sana da iyi gelir çocuğunda diğer çocuklarla oynar biraz rahat edersin. Benim kızım 17 aylık daha. Komşumun çocuğu 15 yaşında. Onlara gidince oynatıyor onu, inan ki o iki saat bana terapi geliyor

0 oy
(3,758 puan) tarafından

Komşuluk yok burda ama kızımın okuldan arkadaşlarının anneleri var hemen kaynatılır ben yanlarına gidiyorum seslenirseler cevap veriyorum yoksa umursamıyor hele bir kadın var görmemezlikten geliyor bişeyde yapmadım halbuki 

0 oy
(4,520 puan) tarafından

Neden bu kadar takıyorsun ki 

Cokmu önemli 

Sonuçta yabancı tanimadigin insanlar 

Hele ki bu devirde meraba meraba de geç 

Ayrıca sen yaranmaya konuşmaya da çalışma kendi ağzınla diyorsun ben laf atarsam konuşuyorlar diye 

Bence hiç gerek yok 

(51 puan) tarafından

Yani bilemedim ki acaba problem bende mi diye. Tabi cok sicakkanli yanasmadim. Cekingenim belkide ondan beni kendimi begenmis olarak mi goruyorlar bilemedim ki...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde sibelce (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.