Ben hiç davet edilmeyi beklemem bu konuda, önceki evimde de komşularım iyiydi kahve içer sohbet ederdik onlar yaşça büyüktü. Şimdi 3 aya yakın oldu kendi evimize geçtik burda 4 daireyiz toplam yine ne zaman gorsem gel kahveye derim içeri sokardım ya da musaitsen gelicem iki saat sonra derdim. Şimdi ise başladım akşamları da oturulmiyor haliyle de pazarları falan kızımı parka götürürüm yeni tasindigim mahalle aynı bir köy gibi. Sokakta kadınlar oturuyor. Hemen giderim yanlarına kızlar napiyosunuz ben yeni taşındım diye. Bazıları ters terste bakabiliyor ama çogusu hemen sohbet ediyor. Tek başına geçmiyor arkadaşım ev, komşuluk, arkadaşlık şart. Seni cagirdiklarinda oturamam demişsin haliyle bende olsam bende çağırmam seni. Yanlış anlama lütfen ama böyle toplu ortamlarda senin gibi kisilere yani gelmeyen, katılmayan kişilere de genelde hep bı ön yargı oluşur tanımadıklarından. Sen en güzeli bir dahakine bir çay yap nebileyim bir kek. Git yanlarına, kızlar napiyosunuz iyi misiniz sizi görünce geldim de, sana da iyi gelir çocuğunda diğer çocuklarla oynar biraz rahat edersin. Benim kızım 17 aylık daha. Komşumun çocuğu 15 yaşında. Onlara gidince oynatıyor onu, inan ki o iki saat bana terapi geliyor