8 sene sonra ilk defa eşyam oldu hamd olsun yeni kiralık eve taşındım parkeler açık renk olsaydı daha güzel olacak tı ama ben böyle de çok sevdim sizce nasıl olmuş orta sehpa halı koltuklarım yeni alındı
Güzeller canım güle güle kullan
Teşekkür ederim
Açık renk parkeden nefret ettim ben. Açık ton mobilya vicdan azabı bence. Parkelerine bayıldım, eşyaların çok güzel. Eşyaların da sen de kötü gün görmeyesiniz inşAllah.
Amin Allah razı olsun
Bugün senin yorumların favorim 👏
AAhha :) sağol güzelim ya
Güzelmiş güle güle oturun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Amin Allah razı olsun ♥️
Güzel günlere huzura hizmet etsin inşallah
Uyumlu şık. Güle güle kullanın
Teşekkür ederim ♥️
Hayirli olsun canim gule gule kullanin insallah guzeller
Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım 🤲 ben renk seviyorum ama aldıkların uyumlu olmuş güzel olmuş güle güle kullan
Teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
Senden de razı olsun canım 💙
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah ❤️
Çok güzel şık olmuş güle güle kullan keyifle oturun inşallah
Yani kiradayiz diye hiç yeni eşyamız olmasın mı güle güle kullan hayırlı olsun 😉
Çok güzel canım güzel günlerde kullanın
Güzel ama koyu renk toz tutmaz inşallah kumaşı bende koltuk arayşimdayım ama kullanışli ve rahat birşeyler arıyoruz bakalım hele
Bu sene koltuklarda bu antrasit siyah gri tonları modaymış bende mağazaya gittiğimde öğrendim kumaşı leke tutmuyor çok kolay temizleniyor ev de çocuk ta var o yüzden koyu renk tercihim oldu hem rahat hem kullanışlı teşekkür ederim
Güzelmiş hayırlı olsun nerden aldın
Ben çok beğendim canım güle güle kullanın hayırlı olsun 🥰🥰
Çok güzel ferah güle güle oturun inşallah😻🤲
Hayırlı olsun canım benim Allah banada nasip eder inşallah çok güzeller mis güle güle otur
Teşekkür ederim daha iyisi seninde olur İnşâAllah
Takım olarak tarz ve uyum olarak çok güzel leke pislik vb göstermez ama evin bütün pozitif enerjisini yer bu renkler ama yine de hayırlı olsun adına çok sevindim güle güle kullan
Teşekkür ederim renkler herkese göre farklı şeyler çağrıştırır ♥️
Koltuklar guzel şıkmış canim. Ama hali uymamis daha acik renk ve sade ,desensiz bi hali hoş olur bu mobilyalara.
Can sağlığıyla kullanın canm çok güzel
Çok güzel çok ferah. Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturmak nasip etsin
1,467,337 soru
24,043,178 cevap
329,245 kullanıcı