0 oy
306 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,729 puan) tarafından

Anneler Günü'ne özel %75 indirim vardı birkaç parça kaptım öyle çok makyaj yapan biri değilim ama eksiklerimi aldım online'dan Sizler gittiniz mi ya da bir şeyler aldınız mı böyle indirimler olunca iyi oluyor fırsat gerçekten

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,729 puan) tarafından

Hepsi ne kadar tuttu sizce 🫣😅😅

(2,729 puan) tarafından

500 liracık karlı bir alış veriş ti gerçekten💕

-Reklam-
0 oy
(642 puan) tarafından

Haberim yoktu tesadüfen ihtiyacım olan birkaç şeyi almak için bir gittim ki içeride adım atacak yer kalmamış kasa kuyruğu bekleyen insanlardan 😅 kapının önünden döndüm içeri giremeden 

(2,729 puan) tarafından

Benim de küçük çocuklarım var hiç mağazaya gitmeye aklımdan bile geçirmedim🥲😁 online'dan aldım birkaç parça

(642 puan) tarafından

Mantıklı canım güle güle kullan inşallah 

0 oy
tarafından

Hiçbir şey yok ki baktım şimdi de 😂

(2,729 puan) tarafından

Ben sabah 7'de girdim siteye daha indirim yok uykuya dalmışım 9.30-10 gibi favorilere eklemiştim İhtiyaçlarımı sepeti ekliyorum sürekli stok yok diyor Yoğunluk sebebiyle sipariş onaylanmıyor ama oldu sonunda😆

tarafından

Sadece hello kitty fırçalar kalmış bin telecikkk cjhdhs

(2,729 puan) tarafından

Bazıları çok abartıyor ya kıtlıktan çıkmış gibi

tarafından

Aynen öyle ülke sorunu bu zaten makyaj malzemelerinin de ömrü var

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Aa haberim yoktuu😼 neyse zaten ihtiyaç yoktu ama kirpik kıvırıcı stok yapsaydım iyi olurdu😹

(642 puan) tarafından

Makas gibi açılan kıvırıcı mı stok yapacaksın? Yoksa farklı bir ürün mü çıktı? 

(3,400 puan) tarafından

Evet canımm kirpiklerim dümdüz olduğu içinn😸 

(642 puan) tarafından

Ay benimki de öyle canım ya uzun ama dümdüz şekilsiz 😅 ben sürekli kullanmadığımdan mı acaba kolay eskimiyor 😁 bir de yedek lastikleri satılıyor belki daha uygundur aklında olsun 

(2,729 puan) tarafından

Ay ben onu hiç kullanamıyorum miyav sanki kör olacakmışim hissiyatı veriyor

(3,400 puan) tarafından
+1

@Neslika evet canım o yedekler hayat kurtarıyor içinden çıkıyo 2-3 tane çıkıyo 😹

@gulistaN_18 beni de kuzenler alıştırdı yaa daha ergenliğe yeni girerken bi başladım bırakamadım Nalet olsun😹😹

0 oy
(660 puan) tarafından

Daha devam ediyor mu cnm indirim 

(2,729 puan) tarafından

Bugün saat 12.00'ye kadar devam ediyor ama hiçbir şeyi bırakmamışlar🥲 çoğu üründe stok yok

(660 puan) tarafından

Teşekkür ederim tühh keşke daha önceden haberim olsaydı bir sürü ihtiyacım vardı bebekten ötürü çoktandır dışarı çıkamıyorum online alırdım ama neyse naiptr yokmuş 🙂

(2,729 puan) tarafından

Hm kısmet Ama istersen gratis'i indirebilirsin telefonuna Ara ara indirimler oluyor geçen hafta da %60 indirimli bir kaç parça aldım genel olarak fiyatları ve kaliteleri iyi

tarafından

Gratis online de çok fazla indirim oluyor. Takip ederseniz denk gelirsiniz ☺️

(660 puan) tarafından

Doğru öyle yapayım teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(1,596 puan) tarafından

Makyaj ürünlerini online almayı sevmiyorum ben.gidip dokunmam  lazım.hepsine tek tek bakarak alırım

(2,729 puan) tarafından

Bu ikinci siparişim gayet güzel geliyor kodları var zaten kendini uygun olan bir seçiyorsun Benim çocuklar küçük Gitsem de asla uzun uzun bakıp alamam O yüzden online büyük rahatlık oluyor bana

(1,596 puan) tarafından

Benim kafa dolaşınca daha rahatlıyor.birde telden bakınca çok kararsız kalıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
19 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ozden (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 324 göst.
14 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 635 göst.