+1 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (4,549 puan) tarafından

Kızlar daha önce de gözlük kullaniyordum ama bu sefer kontrole gittiğimde derecesi yükselmiş dedi doktor gözlüğümü bugün aldım ama bana çok tuhaf geliyor sanki yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyorum 😀 nasıl olacak alışmam ne kadar sürecek Allah rızası için bu bacınıza bir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim 🥰

11 Cevaplar

0 oy
(764 puan) tarafından

İlk bir kaç gün alışma süresi. Bu süreçte başın da ağrıyabilir ama sakın gözlüğü çıkarma. Bir kaç gün sonra artık gözlerin alışmış olacak. Görüşün normale dönecek. Baş ağrın da geçicek. Ben de gözlüklüyüm. 🤓

(764 puan) tarafından

Maşaallah. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın onu inşallah. 😊 Kaç yaşında? 

(4,549 puan) tarafından

Amin canım amin Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını inşallah 4 yaşında teyzesi 😁

(764 puan) tarafından

Amin. Maşaallah. Benimki de 3 yaşında. 😊

(4,549 puan) tarafından

Rabbım bağışlasın inşallah canim 

(764 puan) tarafından

Amin sağol canım. 😊 

-Reklam-
0 oy
(1,285 puan) tarafından

Gozlugun bir kaç gün sana eşlik etmesi lzim

(4,549 puan) tarafından

Offf çok kötü yaa Allahim gerçekten çok tuhaf bir şey önceki böyle değildi anam 😁

0 oy
(1,065 puan) tarafından

Astigmatim ve alisamadim ben muhtemelen derecem de yukseldi bas agrisi vs oldu kullanamadim

(4,549 puan) tarafından

Bende de başladı baş ağrısı ama yukarda arkadaş da yazmış doktor da aynısını söyledi başın dönebilir ağrıyabilir dedi bence siz de ihmal etmeyin Allah korusun 

0 oy
(4,162 puan) tarafından

Bende yeni başladım takmaya, astigmat yok, miyop var ama daralınca Lens'e geçiyorum hemen. Gözlüğümü ilk taktığım akşam merdivenden yuvarlandım. Gerçeklik algım değişti. Orta boy tenceremde yemek yaptığımı sandım, meğer en büyük tenceremmiş. Ye ye bitmedi günlerce. Akşam Lens'e geçince farkettim ki büyük tencereymiş.

(4,162 puan) tarafından

Helal olsun :) lens iyi diye değil, kötü Diye gözlük aldım zaten. Ben 15 yıldır lens kullanıyorum. Artık gözlerim kıpkırmızı gezmeye başladım. Doktor bana gözlük takmazsan eğer gözlerinde kalıcı hasar oluşur dedi. Alerjik yapı oluşmuş, hemen at çöpe lensleri dedi. Gözlük taktığımın ertesi gözlerimin kızarıklığı geçti. Başım hala ağrıyor evet ama azaldı. Alışıyorum galiba. Ama sevmedim açıkçası. 

Akşam olunca bu camlar bozuldu galiba dedim eşime, gözlerim görmüyor dedim. En pahalı camı ve çerçeveyi aldık halbuki. Eşim güldü bana, camların kirine bak tabii görmezsin. Çocuklarım parmak izleri, yemek, yağ sıçramış nereden bileyim ama ben. Camları silince görmeye başladım :) 

(52 puan) tarafından

Aa bir ben her şeyi küçük görüyorum sanıyordum. Hatta bu yüzden gözlüğü takmamaya başladım. Yanliş numara verildi herhalde diyordum

(4,162 puan) tarafından

Yok kız ablamda yıllarca kullanıyor. O da bana dikkat et lensle aynı görmüyorsun dedi. Doğruymuş

(4,549 puan) tarafından

Kız bende kızıma bakıyorum bir karış boyu var gözlüğü çıkarıyorum çocuğum normal oluyor yani 😁😁 oturunca sıkıntı yok ama ayağa kalkınca sanki yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor başım da ağrımaya başladı bakalım ne yapacam inşallah en kısa zamanda alışırım 

Kizzz hic mi fark etmedin camları @Ben anne 😁😁

(4,162 puan) tarafından

Farketmedim ne bileyim ya:)) bişeyler var ama alışmadım o yüzden sanıyordum :))  oğlunun yüzü küçüldü diye çok üzüldüm. Gözlüksüz bakınca baktım tombul bir surat. Ay çok değişik ya

0 oy
(576 puan) tarafından

Bikaç gune alışırsın inşallah. Bana da öyle geliyordu hatta acaba yanlış numara mi verdi doktor diye süphelenmistim.Ben ameliyat oldum Ocak ayında 

(4,549 puan) tarafından

Ne için canım ameliyattan sonra düzeldi mi peki 

(576 puan) tarafından

Astigmat miyopi . Evet şuan iyi çok şükür 

0 oy
(3,796 puan) tarafından

Ayyy son gözlüğüm öyleydi çerçeve de değişmişti zor alışmıştım birde kulaklarım yara oldu sonra internetten aparat alıp taktım da rahat kullandım ağlıyordum resmen çok şükür 6 ay önce çizdirdim kurtuldum

(4,549 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun canım iyi bari çok sevindim senin adına yaa 

0 oy
(609 puan) tarafından

Bir kere benim de öyle oldu (ilkokuldan beri gözlük kullanan biriyim) optiğe gidip sordum doğru olduğunu iddia ettiler. O zaman muayeneden kaynaklı diye düşündüm yeniden başka bir doktora gittim özele. Damlalı muayene yaptı filan. Daha uygun oldu ikinci aldığım camlar. Biraz kullanın olmazsa siz de tekrar baktırın

(4,549 puan) tarafından

Olmadı öyle yaparım canım çok teşekkür ederim 

(609 puan) tarafından

Rica ederim canım geçmiş olsun 

(4,549 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım benim 

0 oy
tarafından

Astigmat doğru gözlük kullanımı ile geçebiliyor ☺️ bi.kaç gün zorlar ama sonra rahatlarsın

(4,549 puan) tarafından

Ayyy inşallah geçer canım yaa gerçekten biraz zor alışırım kafam bir milyon geziyorum 😁

tarafından

Babam 63 yaşında onun ki geçeli baya oldu. 

(4,549 puan) tarafından

Yaa maşallah darısı başıma inşallah 

tarafından

İnşallah ☺️ 

0 oy
(16,736 puan) tarafından

Hem miyop hem astigmat var bende. Derece 5.75 gözlük kullanmıyorum lens de kaşıntı yapıyor cozdircem inşallah ilk başlarda öyle olur ama alışırsın 

(4,549 puan) tarafından

Senin daha çok yüksekmiş yaa çok geçmiş olsun ayyy inşallah alışırım anam yoksa çok tuhaf geliyor 

0 oy
(2,750 puan) tarafından

Numara birden çok tükselmişse 2-3 güne alışırsınız. Bende de astigmat var. Ama baktınız hala rahat değil, doktora gidin tekrar. Demek ki asıl numaranız değil. Yani 1 haftanın sonunda rahat rahat görmeniz gerekiyor normal şartlarda. 

(4,549 puan) tarafından

1 hafta içinde sürekli takacam bakalım oturunca sıkıntı yok ama ayağa kalkınca yer ayağımın altından kayıyor sanki 

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 

(2,750 puan) tarafından

Zamanla alışırsınız, ilk günler öyle oluyor. Teşekkür ederim 🍀

0 oy
(12 puan) tarafından

İki üç güne alışırsın canım bende yazın yada sonbaharda ameliyat olmak istiyorum kimisi iyi diyor kimisi kötü artık bilmiyorum ne yapacağım 

(3,405 puan) tarafından

Ne ameliyatı çizdirme mi

(4,549 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun sana da canım inşallah iyi gelir sana da Allahin izniyle benim de her iki gözüm ameliyatlı ama çızdirme değil benim inşallah bir an önce alışırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.

Kategoriler

1,457,323 soru

23,907,504 cevap

322,805 kullanıcı

...