@Siyah.incii Benim kayınvalidem hiç olmadı. Allah rahmetiyle muamele etsin. Kocam ile de bir problem ve sıkıntım şükran lillah yok.
Böyle sohbet olmaz benim sohbet algıma ters olmasından mütevellit bu tarz şeyler agrasifleştirdiği için çemkirdim. Hemfikir değilseniz siz de yazmayabilirsiniz bana yazma diyorsunuz ya hani. Birine bie şeyi yapma deyip o şeyi kendiniz yapmak tesirli olmaz çünkü. Burası sohbet platformu dediğiniz gibi hep pozitif yorum yapılacak değil. Böyle postların açılıp kaynım şöyle görümcem böyle diye arkalarından çekiştirmek bir sohbet türü olamaz bunun adı sohbet değil gıybettir.
Herkesi günaha sevk ettiği Allah'ın bugzettiği bir davranış karşısında ben şu yorumu yapmış olmam yarın öbür gün gıybet postu karşısında ben tavrımı koydum Rabbim diyebilmek içindir. Sohbet başka bir şey gıybet başka bir şeydir. Sohbette Allahın lutfu, ikramı ve nuru vardır. Gıybette ise çetin yakıcı bir azabı vardır. Kendime de size de tavsiye ederim gıybeti terk edelim sohbet edecek faideli şeyler bulalım. 🦋