Beta HCG baktırdım dün hala e nabıza düşmemş ya ne zaman düşer siz ne kadar bekledınız? dün zaten yarın çıkacak diye bekledim bugün de bitiyor öğrenemedim. Bilseydım öğrenemeyecimi eczaneden test alıp yapardım valla
Hamileymişimmm 😭😭😭
İstemiyormuydun ya hakkında hayırlısı olsun inşallah üzme kendini
Ay okuyordum öyle gördüm hayırlı olsun 😄
@daisy laboratuvarı aradım söylediler 100 küsür dedi 11 günlük bir gecikmem var az değil mi beta? İlk oğlumda da 11. Gun kan vermiştim 13800dü. Acaba bir basamak eksik mi söyledi
@@Amerikanbebesi sagol canım hayırlısı olsun inşallah beklemiyordum
11 güne göre az çıkmış pazartesi gidip net öğrenirsin artık olmadı bir daha kan isterler düşük biraz değer
Hastanedeki verdn cnm
Saglık ocagı 🫤
Asla kan testini bekleyemem kendim yaparım ayrıca e Nabıza geç düşüyor ya sağlık ocağından baktırsaydın sonuca
Doktor da geç düşer dedi ama ne kadar geç bilmiyorum yoruma açık. Yarın öğleden sonra biz görebiliriz dedi ben de 2-3 saat sonra görebilirm umuduyla 50 defadır bakıyorum yok. Testten de emin olamam yıne şüphe ile kan sonucu beklerdim
Ben sağlık ocağına sabah veriyorum öğleden sonra 3 de çıkıyor kaç gün gecikmen oldu test yapsana
11 gün gecikme varsa testte %90 çıkar, al eczaneden yap o arada da betayla onaylanmış olur gebelik varsa.
11 gün gecikme testte çıkar yap bence pazartesi gününü bekleme
Pazartesi mi görebilirim yanı
Haftasonu sonuç çıkmaz sisteme cuma günü girmedilerse pazartesiye kaldı
Bugün öğlden sonra çıkmış olmalı doktor yarın öğlen görebiliriz demişti. Enabza hafta sonu akşam vs düşmez mi
Bulunduğun ilin aile sağlığı kan sonuçları diye arat genelde oradan bir yere yönlendiriyor sonuçları görebiliyorsun çıkmışsa e nabıza düşmeden
Google
Sağolun böyle bir şey bilmiyordum barkod numarası istedi e nabızdan da bulamadım yanı yıne öğrenemedim 😒
Elinize vermedi mi kağıt genelde kan alırlarken veriyor
Tüp barkodu Verso sadece onu da hemşireye vermiştım
Anladım canım ben konyadayım bakarken Tc ve doğum tarihi yazıyorum sadece
Netten mi baktın canım ben dün sabah verdim HCG aksam baktım netten çıkmıştı oglende doktora gittim oda doğruladı çok şükür yokmuş benim
Sayfani falan yenile belki sürekli aynı yerden girdiğin için guncellendiyse gormuyorsundur tarayıcıdan bak uygulama çabuk düşmez
Biraz önce tarayıcıdan baktım sayfayı da sürekli yenılıyroum zaten düşmemiş daha
O zaman doktorun ilk girmesi gerekiyor yeni aklıma geldi geçen sene mi ne öyle birsey hatırlıyorum çıkmıyordu taa ki doktor baktı sonra düşmüştü sayfaya
Aaaa oldu mu şimdi doktor da benim doktor değildi. Kim bakacak bakmış mıdır demek ki bakmamış ben en ıyisi regl olmayı bekleyeyim 😅
Gidemez misin ki doktora gerçi cumartesi pazar girdi araya en iyisi ya regli bekle yada eczaneden test al. Hava değişikliğinden de olabilir benim beş gün oldu kanda çıkmadı ebeye sordum mevsim geçişlerinde dolayı da olabilir dedi. Biraz daha olmazsa o zaman doktora git dedi
Bugün sağlık ocağında verdiyseniz en erken 24 saat sonra düşüyor sisteme
Dün verdım. Mesai bitımınden sonra laboratuvara gönderilmiştir eminim. Dün aksam işlendiyse bu aksam düşer öyleyse.
Bazen e nabiza düşmeden doktorlara dusebiliyor keske mesai bitmeden arayıp bir sorsaydınız
Bekleyemem derseniz devlet hastanesi acile gidebilirsiniz 1,5-2 saate cikiyo
Kiz acile git 1 bucuk saate öğrenirsin çok stres yapmışsın kendine
Öğrendim canım pozitifmiş sonuç
Ooo hadi hayırlı olsun
Eczaneden test alıp yapsan da onlara güven olmuyor geçen hafta 3 test yaptım ikisi silik pozitif kan verdim negatif çıktı ertesi gün adet oldum . O kadar umutlandım ki aylardir bekliyorum .Sabret . Rabbim hakkında hayırlısını versin
Hatırladım postunu ınsallah Allah hayırlısıyla nasip etsın. Ben öğrendim pozitıfmiş ınsallah böylesi daha hayırlıdır
İnşaallah canım ama pek umudum yok benim artık . Rabbim evladını sana bağışlasın inşaallah gözün aydın
Amin sağol
1,454,632 soru
23,872,634 cevap
320,986 kullanıcı