+1 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,389 puan) tarafından

Kızlar salı günü doktora gittim devlet, açılmaya vs bakmadı çatı kontrolü yapmadı. 10 Mayıs son gün 40+1 olacak doğumhaneye git orda müdahale edilsin dedi 

Ama benim son birkaç gündür sadece kasılmalrım var, bebek kendini bir tarafe toplayıp sertleştiriyor baya şiddetli oluyor ama hemen geçiyor işte 

Bugün doğumhaneye gitmek istiyorum, açılmam var mı baksınlar, çatı kontrolü de belki yaparlar.

Çünkü fazlaca akıntım var rahatsız ediyor beni.

Çatı kontrolü istemeye rağmen yapmadılar ilk doğumda vajinal yolun kısa demişti ondan zor olmuştu, bunun gerçek olup olmadığın merak ediyorum.

Yarın gitmek istemiyorum ya ya suni sancı verirlerse, çünkü 40+1 ve oğlum ultrason yanılmıyorsa 4 kiloymuş🥵🥵🥵🥺 Bu seferde beklersem ya Kakasını yerse 

2 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Bı tarafa toplanıp geri bırakıyorsa kasılmaların var demek oluyor eğer çok rahatsız ediyorsa acilden görün onlar doğumhaneye yönlendiriyor günün de gelmiş nasıl olsa

(1,389 puan) tarafından

Göründüm canım, açılma yokmuş ama sancılarım var

-Reklam-
0 oy
tarafından

Acilden gir kasılmalarım var de git mutlaka 

(1,389 puan) tarafından

Şimdi eve geldim canım. Baktı doktor dediki 3.800 kilo imiş. Açılma yok ama nst sancılarım çıktı ,,, rahim ağzı yumuşamış bu akşam doğurursun yatış verecekti istemedim

tarafından

Hastane yakın mı riske atmasaydın keşke 

(1,389 puan) tarafından

Evet yürüme mesafesinde bir de arabada kapıda nasılsa

tarafından

Ozaman evde sancını takip edip çok sıklaşınca gidersin  sağlıkla gelsin bebiş inşallah 💕 

tarafından

Doğum yaptın mı merak ettim

(1,389 puan) tarafından

Evet canım cuma akşam yaptım 9 da 3 cm ile beni yatırdılar 23.10 da doğum gerçekleşti ama baya yırtılma oldu vajina ve makatta .

Şükür ikimizde iyiyiz 

tarafından

Ay çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 137 göst.
+1 oy
3 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,957 cevap

330,145 kullanıcı