Kırık yok desek inanacak mısın canım biz bilemeyiz geçmiş olsun
Şaka yaptığınızı düşünüyorum hamile olabilirsiniz hem fazla oradan personeller yardım eder film çekerler nasıl bu kadar rahatsiniz
Buyuk sorun olsa zaten gotururum icim icimi yedigi icn soruyorm acillik durum olsa beklettirmiym sizce
Yazdıklarına göre bakılması gerekiyor
Babasını çağırıp hastaneye gideceksiniz. Babası işten izin almak zorunda. Çocuğu söz konusu.
Anaaa biz yere dusuo kafasi az değse bile hemen hastaneye kosuoz.Gotursenize çocuğu neyi bekliyorsunz hamile olabilirsnz yardimci olabilrler calisanlar.
Sadece kırıktan korkulmaz, kafa travması daha tehlikeli. Götürmek gerekir. Çok geçmiş olsun.
Kırık Yok canım rahat ol hafif sıyrıklar var sadece.
Böyle bilinçsizce bir yorum içini rahat edecekse götürme hastaneye
Nasıl oğlunun durumu
Geçmiş olsun..Hamile olduğunuzu söyleyin yardımcı olurlar. Babasi ya da bir akraba/arkadaş yok mu yakınlarınızda?
Bunu ancak röntgenle anlarlar. Durum da acillik anlattığına göre. Sen girme içeri görevli yardım eder
Her halükarda doktora gitmeli.
Yarayı görmeden yani yaranın içini görmeden kimse bir şey diyemez sadece çizilmiş olması da olası öyle bir durum ise bile iz kalmaması için yine doktora götürmelisiniz göze yakın bir yer ise göze zararı olup olmadığı için de aynı şekilde bir doktora götürmelisiniz
1,472,093 soru
24,106,956 cevap
332,752 kullanıcı