+3 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (828 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar Günaydın nasılsınız?

Hanımlar ben saçımı 2 hafta önce boyadım ama rengi beğenmediğim tekrar boyamak istiyorum heme boyasam zarar verir mi? Üst üste boyayan var mı? Nette baktım en az 1 ay diyo ama daha 2 hafta bekleyemem

4 Cevaplar

+3 oy
önce (1,283 puan) tarafından

Bir şey olmaz canım ya bende mesela bir kumral yaptım baktım yani olmadı direk siyaha boyadım beğenmediğim şekilde gezemem 😅

önce (828 puan) tarafından

Bakır yaptım ama beğenmedim başka renk yapacam 

önce (1,283 puan) tarafından
+1

Bende öyle bakırdı ben beğeniyordum ama sıkılmıştım sonra kumral yaptım onun üstüne 😅 dedim Muhsin bu işin tadı kaçtı direk siyaha boyadım 😂

Hadii ya bakırı sevmedim ama neyle değişeyim karar da vermedim 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,637 puan) tarafından

Aleyküm selam günaydın hicbisey olmaz bin kere boyamış tecrübe etmiş olarak söyleyebilirim açma işlemi yapmadikca bişey olmaz bide boyadan sonra ısıdan uzak tut düzleştirici falan kullanma bikac gün 

+1

Öyle mi sevindim sağol canım ya 

+2 oy
önce (3,375 puan) tarafından

Aleykum selam canim 2 hafta gecmis sık olmuyo ki ben sacimi boyarim begenmezsem ertesi gun geri boyarim o kadardan bisey olmaz ki bu kuafore gitsen sari falsn yapsan acivi işlem falan ust use cok oluyo onlar nasil yapiyo boya istedigin renge 

Böyle gezmek istemiyorum bakır benşm rengim değilmiş öğren miş oldum 😁

önce (3,375 puan) tarafından

Koz boya gitsin bisey olmaz begenmiyosan 2 hafta iyi sabretmissin bak sana ne ablatcam benim saclarim kendi renginde ama sariyla aciciyla yani bi kac yere isilti atiyorum yakistigini da dusunuyorum gecen annemlere gittim onunkini boyadik bende boya alayim de dedim dibim geldi benimkini de sen boya acici ya annem beceremedi tutam tutam surdu komple dibine girmis girmemis duzgun surmemis alali bebeli inek gibi oldum ay sok oldum saat 9 oldu marketler kapandi eczane aradik bulamadik bulsam hemen boyayacam ama yok sabahi zor ettim hemen gittim yeni boya aldim geri boyadim rahatladim benimkine bisey olmadiyse ikinci boyamada sana hic bisey olmaz 

Valla sıktım dişimi.. Daha 2 hafta bekleyemem alacam 😁

+1 oy
önce (21,838 puan) tarafından

Zarar verirsin yanar saçların bence yapma 

Galiba boyayacam böyle gezmek istemiyorum hep kızıl yapardım güzel olurdu bu sefer bakır yaptım beğenmedim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 572 göst.
0 oy
12 cevap 570 göst.
18 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 382 göst.
23 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,046 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,941 soru

23,836,831 cevap

319,165 kullanıcı

...