Burdaki ev sahibi olanlar üstüne alınmasın kimse bir değil öncelikle çok merhametli olanlarda var Allah hepimizin karşısına iyi inslar çıkarsın 🙏
Şu an bulunduğumuz evden çıkacağız ev sahibi eşyaları katacağı için çıkın dedi çokta hazırlıksız yakalandık eşimin iş düzenini tam oturmadığı ve sıkışık bir döneme denk geldik sağdan soldan ev bakmaya çalışıyoruz
Bizim buradaki market var benim bildiğim bir ev var dedi ev sahibinin numarasının aldık bayan ev sahibi yazdım abla merhabalar nedir kirası eşim ve bebeğimle yaşıyoruz diye
Bana dedi orada şuan kaç paraya oturuyorsunuz burda 9 bine oturuyoruz şuan dedim benim evim 20 bin TL siz kendinize başka ev bakın dedi direkt bende tamam abla merkezeden bir eve geçeriz 20 bine dedim ( şuan bulduğumuz ev ve bahsi geçen ev köyde)
Sen nasıl dersin çabuk özür dile benden SİZİN GİBİ İNSANLARA 5 BİN TL LİK BİLE EV VAR GİDİN ORDA OTURUN DEDİ
Bende ne demek bizim gibi abla asıl sen bizi burda küçük görüp aşağılıyorsun dedim.
Dedi ben sizi aşağalayacak olsam Urfalısınız 1 kişi gelip 15 kişi oluyorsunuz derdim diyor bende dedim ki ABLA BİZ URFALI BİLE DEĞİLİZ ONU NERDEN ÇIKARDIN BU ÖN YARGI VE AŞAĞILAMA NEDİR URFALI DA OLABİLİRDİK YADA FAKİR DE OLABİLİRDİK BU NORMAL BİR DURUM KİMSEYİ IRKI İLE YADA MADDİ DURUMU İLE YARGILAMAYASINIZ BİZ SİZE SADECE BURDA Kİ VERDİĞİMİZ KİRAYI SÖYLEDİK SİZ ONA GÖRE KAFANIZDA ÖLÇÜP BUNLAR BENİM EVİN KİRASINI VEREMEZ ÖN YARGISINDA BULUNDUNUZ DEDİM
SABAH SABAH HEM ŞOK OLDUM HEMDE ÇOK ÜZÜLDÜM ÜLKENİN MÜSLÜMAN'IM DİYEN İNSANLARIN BU TÜR KİBİRDE BULUNMALARINA SÖZDE MÜSLÜMAN OLMAYA BAŞLADIK BUDA KIYAMETİN BİR ALAMETİ