Kızlar bebe tıme erken gebelik testi yapan varmı bugün regl günüm ve sılık çizgi çıktı daha önce farklı testlerde yalancı pozitif görmustum bu markayı ilk defa aldım inşallah vardır
İnşallah canım, bende adetime 7 gün varken öğrenmiştim çok silikti beta bile 50 çıkmıştı. En güzeli bir kan ver her markada malesef yanılma olabiliyor. Sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah bu ay Rahîm fılm cektırıcektım inşallah gerek kalmaz akşam gidip kan vereyim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır 🌸
Varmış canım hamileyim
Markayı bilmiyorum ama adet tarihi geçince daha net sonuç alırsınız. Bazen kimyasal gebelik olduğu için de pozitif olur.
İnşallah öyle birşey değildir akşam kan verip ögreneyım en iyisi
Bence gebelik var ama sen yinede kan ver canısı hayırlısı ile inşallah vardır
Verdim canım ve 1 yılın sonunda şükür hamileyim daha önce iki kaybım var inşallah bunu sağlıkla alırım
Yaa gözün aydın hadi hayırlısı ile kazasız belasız kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım
Bende şu an iki buçuk aylık hamileyim benimde böyle çıkmıştı
Bende bebeğimi böyle öğrenmiştim bu marka test ile. Tabi benimki biraz daha belirgindi beta 1400 çıkmıştı seninki daha geç belli ki. İnşallah hakkında hayırlısı olur Allah gönlüne göre versin ikimize de evlat nasip eylesin inşallah
AMİN inşallah canım kan verdim ve hamileyim çok şükür
İyi çok şükür Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah
Bebetime testle öğrenmiştim ilk hamileliğimi ama erken gebelik değil kaset testti. Hayırlsı olsun hakknızda
Sağolun kan teslim de pozitif çıktı şükür
Gözünaydın o zaman canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah😍
İnşallah
1,470,539 soru
24,087,152 cevap
331,566 kullanıcı