+1 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Ya bu Müge anlıda susup susup cinayet büroda nasıl itiraf ettiriyorlarnl bu adamları. Dedektifler nasıl itiraf ettiriyorlar? Şuan Müge de bayram var deli etti beni programda itiraf etmiyor bir şeyleri. Eminim ki polis alınca dökülür. Nasıl itiraf ettiriyorlar çok merak ediyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(126 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bide sanırım uykusuz bırakıyorlarmis. 3 gün gözaltında kaldi demekleri o yüzdenmis demek

(7,913 puan) tarafından
+1

zaten o streste gerginlikte insanin dilinin bagi cozulur donunun rengine kadar soyler polise .😂😂 kuafordeyim bugun islemedim mugeciiiimiii:) eve gidince youtubedan izlicem 1.75 x hizlandirilmis akişta 1 saatte izliyorum  kacirdigim bölumu😂

-Reklam-
+1 oy
(1,470 puan) tarafından

Köşeye sıkışınca mecbur ötüyorlar.

(126 puan) tarafından

Müge de köşeye sıkışıyor ama itiraf etmiyorlar ya

+1 oy
(22,268 puan) tarafından

Eline bi jop alıyor yermisin yemezmisin bunlara varyaaaa

(126 puan) tarafından

Sesli güldüm:))

(22,268 puan) tarafından

Öyle ama 😂😂

+1 oy
(2,737 puan) tarafından

Üniversitede kısa film çekmiştik. Sorgu sahnesi vardı. Kurgu olduğunu bilmemize rağmen o ortam, ciddiyet, diyaloglar insanı tuhaf bir hale koyuyor. 

Birde bunun gerçeğini düşünün. Sorgu anında itiraf etmeleri çok normal. Dört duvar arasında, işini de iyi bilen kişiler ise doğru cümlelerle her şey açığa kavuşuyor. Tabi ki psikolojik baskıyı da unutmamak lazım. Çok ciddi vakalarda fiziksel müdahaleler de vardır... 

+1 oy
(1,110 puan) tarafından

Kız o bayram ıkıncı Sinan vakası. O bayram dökülmez. Kaç defa polise ifade vermiş zamanında ötmemiş. Kendini şartlandırmış bir şey anlatmayacağım kim ne sorsa bilmiyorum hatırlamıyorum diyecem 

Mehmet'in Karısı çok stres baskı altında hissediyor itiraf etse o eder bayram etmez defalarca şüpheli sıfatıyla ifade vermesine rağmen 10 senedir elini kolunu sallamanın rahatlığı içinde

0 oy
(1,106 puan) tarafından

Biraz sarsıyorlar acıya dayanamayıp itiraf ediyorlar 

(126 puan) tarafından

Aaa çok şaşırdım. Şiddetle olur bu iş evet mantıklı 

0 oy
(1,119 puan) tarafından

Hiç içeri girmedim bilmiyom 😁

(126 puan) tarafından
+1

Allah korusun kız 

(1,119 puan) tarafından

😁 😁 

0 oy
(1,250 puan) tarafından

Canım mügedeki rahat olamaz orda ciddiyet ve baskı var tecrübeli insanlar yalan söyleyıince anlıyolar ve ciddi psikolojik baskı kuruyolr şiddet de vardır ama zarar verecek kadar değil çünkü mahkemeden önce rapor alırsa polislerin başı yanar

(126 puan) tarafından

Himmm mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 554 göst.
0 oy