+6 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (2,991 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 🩷 biz kayınvalidem ile manzara eşliğinde kahve içiyoruz buda anlık hele sizde anlatın atın anlik leleeee sjsjsjsjs😂🫶🏻🩷☕❤️

image

13 Cevaplar

+5 oy
(6,180 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah 🤗 

Anlık saçımı açtım ninemin saçı gibi beyazladi onu yıkadım 

Midesiz ben hem armut yiyorum hem kahve içiyorum hem sigara yakmisim 

İki tane de eti puf yedim önden 🫣🫣🫣🫣

image

(2,991 puan) tarafından

Teşekkürler ablam Allah razı olsun inşallah ❤️ sana hem afiyet olsun hem şifa olsun nede olsa hepsi mide de birleşiyor no problem 😂🩷

-Reklam-
+3 oy
(7,392 puan) tarafından

Afiyet olsun 🌸kahve çay içemiyorum 🤢 her şeyden midem bulanıyor 🥹 dokunmayın çok fenayım modundayım 😂

(304 puan) tarafından

Bir kızım. Var günah mı bilmiyorum birde erkek istiyorum nasipnederse Rabbım iyisini bilir Amin amin

(7,392 puan) tarafından

Allahım günah yazmasın. Sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama kız olsun istiyorum bende 🥹

(2,991 puan) tarafından

Herkesin gönlünde yatan güzellik var, şöyle dua ederdim ben Rabbim kızda olsa erkekte olsa bana vereceğin en güzel hediye ve emanettir, kalbim hep kızdan yana yada erkekten yana sıcak oluyor herşey senin için kolaydır sen hayırlısı ile bir kız evlat nasip eyle yada sen hayırlısı ile erkek evlat nasip eyle amin amin amin 

(304 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun 😍

(2,991 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim 

+3 oy
(1,441 puan) tarafından

Vealeykümselam. Afiyet olsun canım.bende kahve için eşimi bekliyorum gelirken kahve alacaktı.şuanda küçük bebemi uyutorum.

image

(2,991 puan) tarafından

Teşekkürler canısı 😘 sanada kolay gelsin o bebişi yerim ben bide şimdiden afiyet olsun size ☺️😍🩷

(1,441 puan) tarafından
+1

Sağol canım💞

+3 oy
(2,679 puan) tarafından

image

afiyet olsun  bnde  oğlanı uyuttum  dondurma yedim  bulaşıkları yikicam simdik    qma canım pekte birsey yapmak istemiyor tek başıma takılıyorum öyle 
(2,991 puan) tarafından

Teşekkürler canısı 😘 🫶🏻 şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun da keşke boykot almayaydin bee gülüm 🥺🩷

(2,679 puan) tarafından

Bilmiyordum ve Bn almdim di  canım 

(2,991 puan) tarafından

He tamam canısı ama artık öğrenmiş oldun 🥰❤️

+3 oy
(765 puan) tarafından

image

Aleyküm selam canım.💕Afiyet olsun balkon keyfisi yapıyoruz kızımla 
(2,991 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canısı 😘 🩷 size hem afiyet olsun hem iyi vakitler dilerim 😘 

(765 puan) tarafından

Teşekkürler canım 🌼 

(2,991 puan) tarafından
+1

Rica ederim canısı ❤️ 

+3 oy
(791 puan) tarafından

Aleyküm selammmmm... 🌹❤🌹❤🌹🦋🦋🦋Şurda varya Allahın selamını hep veren bi sen bide Büşra maşaAllah size başka vardır illaki de ben sadece ikinizi farkettim. Hiç bir ameliniz olmasa sırf bu selama hürmetinizden kazanırsınız. Ben çok dikkat etmiyorum yazarken selam vermeye. Rabbim bana da nasib etsin.

image

Sporumu yaptım kahvemi içtim şimdi suyu içicem nasibse. Akşam yemeği olarak da mantar düşünüyorum. 
(791 puan) tarafından

Çoook teşekkür ederim ismin neydiii

(2,991 puan) tarafından

Benim ismimi sordun canısı 🤔

(3,448 puan) tarafından
+1

Iyiyiymis kizlar ondan sana bu 3lu grup postlari takip ediyoruz birbirimizin selamini aliyoruz okey 🤭 

(2,991 puan) tarafından

Ahahahah denk gelirsek neden olmasın 

(8,824 puan) tarafından

Ay Nuray hocam bende demin büşranin miydi birine cevap yazdım baktım başta selam vermiş ben almamışım dedim düzeltip yazayım baktım altta selamı almış kaldı öyle dikkat etmek lazım aslında :)🥰

+3 oy
(2,628 puan) tarafından

Afiyet olsun, bende şuan kahve içip, ismimin hakkını veriyorum 🫠 yumurta ama değil, çikolata. 

image

(2,991 puan) tarafından

Aaa tadı güzel mi bari 

(2,628 puan) tarafından

image

Evet, bildiğimiz çikolata ama lüks tabi. 

(2,991 puan) tarafından
+1

Bana çok tuhaf geldi yaw nedense 😂ama afiyet olsun sana 

(246 puan) tarafından

Benim çocuklar yumurtayı yemez ama buna bayilir😂

(2,628 puan) tarafından

İçine oyuncak koymamışlar tabi, olsa daha da çok severler😊

+3 oy
(2,081 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Bende açma yaptım, evi toparladım. Komşum gelecek onu bekliyorum. 🌹

(2,991 puan) tarafından

Teşekkürler gülüm 😘 🫶🏻 seni hamarat karı sjsjsj şimdiden iyi sohbetler vakitler dilerim size ❤️❤️

(2,081 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim. Bu ara hamaratlıgımı örgüden yana kullanıyorum sonra da toplu ev temizligi😅

(2,991 puan) tarafından

Rica ederim canısı ❤️ 

Oh oh maşallah diyelim sana 🥰

(2,081 puan) tarafından
+1

😊😊

+3 oy
(3,448 puan) tarafından

VVe aleykum selam baci ne anligi gı kafam sismis balon gibi aksam esim evde diye gec yattim sabahda cocuga sut icirip yaninda biraz daha yatiyodum sut cikarmayi unutmusum mecbur acikti diye kalktim cocugu oglen yataga zor soktum valla daracik klltukta uyuduk esim uyandi cocuk sesini duydu sus sus yat dedim geri uyudu yattigimiz odada balkon esim sigaraya cikti duydum bi de sinirleniyorum bi oturmuyo uyutmadi diye tek tarafim uzerinde 2 bucuk saat uyumusum simdide kendime gelemiyorum kocayi markete gonderim ekmek yok diye bahane ettim gonderdim bi kendime geleyim kahve mahve gormuyo suan gozum hele manzara hic 😂

(3,448 puan) tarafından

Yavrum karsi binaya tasinan var bi dunya adam hayatta cikmam 

(791 puan) tarafından

Ayy pencereye çık 

(2,991 puan) tarafından

Ahahahah kıyamam sana yaa derin derin nefes al la havle vela kuvvete illa billahil aliyul âžim de kız 🥹 💜 

(3,448 puan) tarafından

Ay sagolun kuslarim daha iyiyim 😘

(2,991 puan) tarafından

Allah daha iyi etsin inşallah kardeşim ❤️

+3 oy
(3,187 puan) tarafından

Sen kaynanayı çok sevenlerdensin galibaaa her postta kaynana var 😁 afiyet olsun 

(2,991 puan) tarafından

Ahahahah Elhamdülillah sevip sayıyoruz gııı 😁 bide teşekkürler canısı 😘 🩷 

+3 oy
(15,075 puan) tarafından

image

Az önce a101 den tanesi 7.5 Liraya atlet aldım 😂 kendimi şanlı hissediyorum kahveyi çocuklar uyuyunca içeceğiz ☺️
(2,991 puan) tarafından

Hadi canım çok iyi fiyat güle güle kullan 😘 ❤️ 

(1,141 puan) tarafından

Bugün mü gelmiş. Gitsem var midir

(15,075 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰

Burada ki a101. De varmış sadece 

(1,141 puan) tarafından

Gittim evet yoktu burda

(15,075 puan) tarafından

Kardeşim aynı semtte başka 101 e baktı orada da yokmuş 

+2 oy
(5,455 puan) tarafından

Aleykümselam hem bardağın hem manzaran mükemmel

(2,991 puan) tarafından

Teşekkürler gülüm en güzelleri senin olsun seni bulsun 😘🫶🏻

+2 oy
(22,007 puan) tarafından

Afiyet olsun bendede şöyle var 

image

(2,991 puan) tarafından

Ooo yaprak sarma bende nasipse yarın saracağım şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun 😁❤️☺️🫶🏻🫶🏻

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 388 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 496 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (2,482 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 274 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 349 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,539 soru

23,858,996 cevap

320,264 kullanıcı

...