+1 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (1,845 puan) tarafından

Kızlar geçen hafta kızım hanıma ice tea döktü biraz sildim çıkmıyordu yıkamaya verdim. Bugün serdm. Ama tam çıkmamış. Eşimde çay dönmüştü 3 ay önce. Halı yıkama makinesi ile hemen yıkamıştk ama oda çıkmamış. Halım gri renkte bariz belli oluyor tam çıkmamış ne yapabilirim.?

9 Cevaplar

+1 oy
(4,065 puan) tarafından

Bimde satılan bulaşık parlatıcısı var onu kullan hemen geçer 

(1,534 puan) tarafından

Ben yaptım halim masmavi oldu pişman oldum. Çay lekesi çıktı mavi leke kaldı bu sefer 😂

(4,065 puan) tarafından

Gerçekten mi bende olmadı ama,benim halım beyazdı bide, çocuklar çay döktü direk onla sildim ne Çay lekesi nede mavi leke kaldı 

(1,534 puan) tarafından

Aynen benim de beyazdı artık mavi 😂😂😂

(4,580 puan) tarafından

BİM'in kendi şeffaf renk olanı mı kullandınız onda renk kalmıyor finish mavi olunca kalıyor ya da mavi renkte başka parlatıcı 

(1,534 puan) tarafından

Aynen parlatıcı maviydi ama hangi marka hatırlamıyorum rengi maviydi 

-Reklam-
+1 oy
(1,220 puan) tarafından

Bind active (BİM'in markası ) bulaşık Makinesi parlatıcısı döküp silin üstüne tanımam leke konusunda halıöa bir demlik çay döküldü bayramda yıkamacılar da kapalıydı bununla sildim leke falan kalmadı 

0 oy
(8,278 puan) tarafından

Leke çıkarıcı ile sildin mi. Bulaşık tabletini sıcak kaynar suda eritip dök sil geçer inşallah 

(1,845 puan) tarafından

Evet silmiştm. Özellikle çay lekesi baya belli duruyor 

(8,278 puan) tarafından

Bulaşık tabletini de dene bir geçirir belki 

0 oy
(391 puan) tarafından

Nasıl bir halıymış o canm.Benim halima salgam döküldü hemde grili beyazli bir halı ben domestosu sulandirdim sildim eser yok.Hepte oyle temizlerim.Cay lekesi ice lekesi agir bisey deilki cikmayacak kadar.

(1,845 puan) tarafından

Benmkide girli beyazlı. Bariz belli yani çıkmamış . Anlamadm bende 

(3,668 puan) tarafından

Benim anlamadığım çamaşır suyu ile nasıl halı sildiniz yürek mi yediniz 😁😁 

(391 puan) tarafından

Yo kebap yemiştim yaninda da Şalgam ictim onu da oglum döktü;))))

Şarıl şurul domestosa bulamadım halıyı heralde Suya 1 2 damla damlattim bezi ıslattım sildim;))))

0 oy
(833 puan) tarafından

Canım cifin mavi şişesi olan var o çok iyi çıkartıyor ,yahudi mali ama önceden almıştım 

0 oy
tarafından

Bazı halı yıkamacilara halıyı nasıl veriyorsan aynen geri geliyor. 

(1,845 puan) tarafından

Valla aynen öyle olmuş. Eşim arkadaşı diye verdi.. bi fark göremedm yani . Bi daha vermeyecegm

tarafından

Aynen bizede eşimin enistesinin tanıdığı diye verdik biri olsa neyse hepsi aynen kiriyle geldi geri. Bisede demedik yapamadık.

0 oy
(2,786 puan) tarafından

Ben evde kendim yıkıyorum.kaç kez yıkamaya gönderdim sarı lekel geldi.evde arkalı önlü yıkayınca tertemiz oluyor

0 oy
(23,162 puan) tarafından

Bulaşık makinesi parlaticisi ile sil. Ama şeffaf renk olmasi lazım. Bazıları mavi renk oluyor. Biminki şeffaf. O geçiriyor. Ama ortalıkta koyma küçük çocuğun varsa. Ben silerken yerden unutmuşum. Küçük kızım çok az içmiş. Hastanelik olduk 

0 oy
(29 puan) tarafından

Vanişh koslanın leke çıkarıcı deterjanı var lekeleri çok güzel çıkarıyor onu deneyebilirsin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 114 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 514 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde 28.11.2020ask (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.