0 oy
83 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,100 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar, şuan oturduğum ev kira 11 senedir aynı evde oturuyoruz. Ev sahibimiz satılığa çıkardı 3 senedir satılık. Neyse buradan çıkarırlarsa ev aramak zorundayız . Dedemjn evi var ev eski kimse ilgilenmiyor bayagı tadilat istiyor, Eşimde dayın ve teyzenlerle konuşalım orayı alalım içine tadilat yapıp oturalım kendi evimiz olsun diyor. Ufak bir bahçemiz var orayı satıp evi alalım diyor ev eski, dökük ve müstakil . Ben tamam demedim eşjme çünkü çocuklugum o evde geçti pek iyi anım olmadı . Çok nadir semtin yakınlarından bile geçsem etkileniyorum birde ev çok tepede merkeze uzak kalıyor , açıkçası kafam karıştı. Tabiki kendi evim olsun üsteljkte müstakil istediğim gibi döserim yavaş yavaş güzelleştiririm ama o evde çok fazla hüzünlü anım var. Sakince düşünüp iyi karar vermem lazım alıp içine girdikten sonra geri dönüşüm olmaz . O eve gidip kendimi o eski anılar ve negatif liklerle ugraşmaktan kotkuyorum acıkçası , sizlerinde fikirlerinizi ögrenmek isterim bu konuda . 

4 Cevaplar

0 oy
(9,704 puan) tarafından

Ben kabul ederdim evim olsun derdim kotü anin varmış ama şimdi iyi bi anin olur  kötü anilarını unutursun

(1,100 puan) tarafından

Bende kendj evim olsun istiyorum ama iyi karar vermek istiyorum sadece ev değil oturduğum semtte değişecek . Yenj bjr hayata başlamak gibi. 

(9,704 puan) tarafından

Evin olacak bulundugün semti napcen 

-Reklam-
0 oy
(1,007 puan) tarafından

Bazı şeyleri biz kendi kendimize travma yapıyoruz.

Yerinde olsam evi alır dilediğim gibi tadilat yapardım. Ben dönüştürdükten, kendi yuvamı içine soktuktan sonra isterse evde hayalet gezsin, sofraya bir tabak da onun için koyarım. 

(1,100 puan) tarafından

Aslında şu yöndende kararsızım ev semtin en tepesinde kalıyor çok sakin bir yer evin arkasında  eskiden askeriye vardı şuan boş bir arazi ve ıssız. Etrafındaki evlerde çok sessiz sanki ruhlar mahallesi gibi buda düşündürüyor biraz.

0 oy
(484 puan) tarafından

Açıkçası dayın ve teyzen razı geldi de sizin taşınmanız kaldı. Dede malı sen şimdi oturayım desen yıkık dökük ev de olsa kıymete biner herkes ben oturam der miras der. Yapma girişmek hiç o.islere bence. Aaahh ama evin tapusu üzerinize olur o zaman ani olarak ne varsa yık dök o evde sıfırdan yap o zaman güzelleşir hersey. 

(1,100 puan) tarafından

O konuda razı gelirler kimse ugraşmak istemiyor çünkü, daha öncede satmak istediler alan olmadı öyle kaldı. Eşimde alalım diyor zaten annem vefat etti annemin payını düşcez. O konuda sıkıntı olmaz. Sıkıntı benjm kararıma kaldı , ben çok tedirginim.

(484 puan) tarafından

Öyle birsey olursa şayet önceligin tapuyu adina almak olsun.  Sonrasında valla benim hayalim tek katlı bir ev küçük bir bahçe filan. Malum şimdi heryerde deprem riski varken de avantaj . Bir kadın isterse çöplüğü gül bahçesine çevirir.  Kendini toparla anısı olan herseyi kaldır bambaşka bir eve dönüştür orayi o zaman . Kendine güven yaparsın bakkk bütün kadınlar yapar.  Önemli olan kendine guvenmen.  Orayı kendi güzel.anılarinla doldur 🥰🥰 

0 oy
(21,948 puan) tarafından

Haklısın üzülme düşün eşinlede konuş anlayış gösterecektir

(1,100 puan) tarafından

Ev semtin en tepesinde arkasında eskiden askeriye vardı şuan boş bir arazi ve ıssız. Mahalle desen çok sessiz hiçbir sosyallik yok. Ben alışkınım oturduğum yerde herşey var , buradan oraya gitmek benj biraz ürkütüyor açıkçası. 

(21,948 puan) tarafından

Açıkçası bende olsam gitmem canım

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 599 göst.