Anneler beni sağlık ocağından aradılar sağlık taraması yapacaklarmis nasıl bir tarama bu ne gibi işlem yapıyorlar ilk kez çağırdılar sizi hiç çağırdılar mi
Aynı mi bilmiyorum ama kayınvalidem Halk eğitime gidiyor ordan duyuru yaptılar ketem taraması için rahim ve meme kanseri için tarama yaptılar tüm şehirlerde yapıyorlar da bunu dedi sende gel dedim bu belirli yaş üstü için galiba çünkü
Yasin kaç bilmiyorum ama galiba 30 yaş üstünü çağırıyorlar
Kız aklima geldide ikimizde bitlisteyiz kesin aynı taramadir 😅
33 cnm ben zaten o taramaları normal yapiyorum öylesine bana sadece sağlık taraması hiç yapmamışsin dediler gel bakalım tansiyonuna filan dedi cnm evet ahlattayim
Bende 35 yaşındayım kanser taramalarini yaptir diye keteme gitmem için aradılar rahim ve meme için gitmedim neden diye sordum rutin kontrol dediler yakinlarda hani bir hastane girisim yada şikayetim de olmadı neyse testlerden korkuyorum o yüzden suanlik biraz erteledim bence belli bir yaşın üzerini rutin kontroller için arayıp yönlendiriyorlar birde boy kilo vs kontrollerini de telefonda sorup yazdılar
Ben zaten meme rutin kontrol hep yaparım rahimde yaptılar galiba doğum sonrasi
6 aydir saglik ocagina gittin mi hic aile hekimleri 6 ayda bir kontrol edicekmis hastalarini gecenlerde esimide aramislar esim hala aldirmadi saglik ocagini
Kızımı tek aşı için götürüyorum kendim hiç gitmedim cnm
Tarama dediği bu ya benide aradi gelmen lazım dedi
Ha iyimis bende göğüs taramasi yapacaklar sandim cnm.
Onları ketem ücretsiz 6 ayda bir yapıyor canım
Ben zaten hep 6 ayda bir kontrol yapıyorum göğus cnm
Yokmu olan anneler
Kilo boy falan alıyorlar diye biliyorum
İlk kez çağırdılar anlamadım bende
Gebelik mi var acaba
Yok cnm dedi gebelik varmı yok dedim
Sağlık ocağının rutin işlemi ya. Boy kilo çocuk sayısı doğum şekli korunma yöntemi kan değerleri falan bakıyor doktor. 6 ayda bi zorunlu hale geldi sanırım doktorlara
İlk kez duydum cnm
1,509,852 soru
24,636,657 cevap
365,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın