+2 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (583 puan) tarafından

Robot süpürge hiç küçük kırıntılar bırakıyor mu sizinkide yazarsanız çok sevinirim 

6 Cevaplar

+2 oy
(3,441 puan) tarafından

halı yer birleşiminde kalırsa kalıyor, yoksa güzel temizliyor benimki. 

(583 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım haritasız bırakıyor ama ssaha yapamadık 

Ama güzel sildi 

(3,441 puan) tarafından

ya böyle mükemmel dip bucak temizlik biraz zor bence robot süpürgelerde ama günlük iyi. sen bulaşık yıkarken o da salonu süpürsün miss gibi kolaylık

(583 puan) tarafından

Köşe temizleme modu var getirdiğinde bir köşede kırıntı görmedim ama ufak tefek gördüm haritasız ondan mı bilmiyorum 

(3,441 puan) tarafından

benimki geri kalmış, köşe temizleme modu yok😅😂

(583 puan) tarafından

Olsun canım 

-Reklam-
+2 oy
(2,594 puan) tarafından

Bu robotlar süpürgelerine modası geçti artık bana göre sadece saç toplayici😁

(481 puan) tarafından

Ben ce modda ile alınacak birşey değil ihtiyaca bağlı bazıları dikey supurge seviyor ama ben robot süpürgeyi seviyorum  ,ben 4 yıl önce oğlum doğunca almıştım sabahları 2 kere süpürme  programına alıp her gün süpürtüyorum ev tertemiz oluyor gayette işimi görüyor çok memnunum ha şarjlı dikey Süpürgemde var ama onu  haftada yada 15 günde anca çalıştırıyorum çünkü hergun sabahları iki kere ev süprülüyor akşama doğru kırıntı olursa bir daha çalıştırıyorum robotu ben memnunum şahsen sadece halı çok kalın olursa köşedeki kırıntılar kalıyor yada oymalı vs olursa bazı kırıntıları cekmiyor ama benim halıların ince olduğu için ev tertemiz oluyor 

(481 puan) tarafından

Canım kırıntılar kalıyorsa haritalandirma yapınca iki kere süpür seçeneğini aç iki kere süpürsün aynı yeri hiç birşey kalmıyor 

(583 puan) tarafından

Tamam canım m.

(7,559 puan) tarafından

Süpürge ve moda ne alaka 😃o zaman toz Torbalılar mazi oldu atalım hepsini. 

(583 puan) tarafından

Evet bende anlamadım modaymis 

+2 oy
(8,663 puan) tarafından

normal supurge kadar performans bekleme en kose hali kenari arasi olla kalio ama genel anlamda tozu kirintiyi saci maci topluyor yani ev her an misafir gelecek modda oluo cocukli eve bin kere sart

(583 puan) tarafından

Ozaman normal ama halıyı çekerken böyle süpürge izi çikti mesela yeni süpurmus olduğum halı bide 

(8,663 puan) tarafından

o cikio iz cunku fircasi döne döne döve dôve supurdugu icin. o iz bana temizlik hissiyati verio😂😂😂

(583 puan) tarafından

Banada en çok o izi sevdim desem 

+2 oy
(4,531 puan) tarafından

İki gözümün çiçeği çok güzel temizliyor çok memnunum 😊

(583 puan) tarafından

Kendi internetime.olmadi wafi istiyor canım oda yok esiminkine yaptık onu nasıl bekleyeyim benim evimde 3+1 bir ama a

Balkonlar kapalı oda gibi üç odada orda var yani ondan dedim canım 

(4,531 puan) tarafından

Canım kusura bakma geç gördüm.  Eşik olmadığı takdirde bütün odalara girer . Giremediği alanları sen süpürürsun ama genel olarak temizlik konusunda çok iyi . Wifi ile çalışıyor maalesef 

(583 puan) tarafından

Ay bunu çok kötü işte wafi ile çalışması 

(583 puan) tarafından

Estağfurullah canım 

(4,531 puan) tarafından

Evet o yönden kötü canım ama onun dışında çok kullanışlı bişey... Ben ciddi manada çok memnunum 

+2 oy
(373 puan) tarafından

Yok canim birakmio.2 ay oldu gerci alali takip ediorm hic birakmio.Koselere kadar girebiliosa oralari da alio.

(583 puan) tarafından

Bununda var köşe temizleme özelliği acaba harita olmadığı için mi halıyı cok süpürmedi yada halı temizdi parkeleri süpürdü 

0 oy
(4,792 puan) tarafından

Halı kalınsa kenarlarında bırakıyor tam almıyor 

(583 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
+4 oy
16 cevap 355 göst.
0 oy
13 cevap 370 göst.
15 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hasret Baykal (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,075 cevap

326,336 kullanıcı

...