Kızlar size instagramdan alışveriş yaptığımı sanıp nasıl dolandirildim sonrasındaki hukuki surecten bahsetmek istiyorum.
Ben hiç dolandırılacagima ihtimal vermezken Instagram'dan çok beğendiğim sallanan sandalyelerden fiyatida cok uygun görünce satın aldım. Birsuru yorum vardı alanlar öneriler eleştiriler herşeyi ayarlamislar hoop düştüm adamın hesabına parayı gönderdim. Ertesi gün hesap kapandı. Bu dolandırıcıların hesaplarına para aktarmış olarak benimde adım karışmasın diye gittim şikayetçi oldum neyse dün dava sonucu geldi.
Tam bir çete çıktı ardında. Benim para gönderdiğim hesap sahibi kendi hesabıni başka birine kiralamış benim bir alakam yok demiş. Hesabı kiralayan kişi de olayla alakam yok hesabı oğlum kullanıyor demiş. Oğlu da ben kripto para alım satım yapıyorum herhangi bi hesaptan para gelmiş olabilir benim bı alakam yok demiş. Oda başka birine parayı gönderip gönderdiği kişi de ben köyde çobanım bu işlerden anlamam bı alakam yok demiş. Sanırım suçlu benim. 😆 Dosyada aynen böylece kapanmış oldu.
Zaten ben şikayet ederken polis memuru hicbisey çıkmaz hergun birsuru şikayet geliyor internet alışverişinden demişti. Diyeceğim o ki böyle durumlarda hicbisey çıkmıyor emin olmadığınız hiçbir yerden helede Instagram'dan alışveriş yapmayın. Ben yandım siz yanmayın 😆