+2 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,445 puan) tarafından

Her gum ciger sizisi.ozlemle uyaniyorm bu hasret beni yakip kavuracak anamin acisindam sonra ben iflah olmam ben.

Anneler.gumu yaklasiyo.ana.hediye alaamdim anam.

Bahar mevsimin de sevdigin evelekler cikti sen yoksn annem 

Gunes acildi bahar geldi her yer cicceklendi.benim cigerim.sondu annem.

Sen.gittikten sonra ne bayramin ne de ozel gunlerin tadi kaldi hayatimin renkleri.soldu anam

Beraber yaptgimiz seyleri tek basina yaptigimda hicborsey icime.sinmiyo anam 

Hicbi kul seni huzurunu vermiyo.anam 

Cigerimi cikarip soguk taslara koysam serinler.mi anam 

11 Cevaplar

+2 oy
(1,702 puan) tarafından

Allah yüreğine ferahliklar versin boğazım düğümlendi okurken 😔

(3,445 puan) tarafından

Amin sizide uzdm nereye yazsam.bilemedjm 

-Reklam-
+1 oy
(7,485 puan) tarafından

Ah Allah sabır versin 😔

(3,445 puan) tarafından

Allah razi oksn 

+1 oy
(321 puan) tarafından

Sen anneni görmüşsün gene yaşanmışlıklar in var  

Ben 7 aylık Ken annemi kaybettim 1 gün kokusunu içime çekemedim  sarılamadım derdimi anlatamadım saclarimi oksamadi konuşamadık yapmak istediğim şeyleri yapamadım ben de annemi  öyle çok özledim ki   birkere de olsa kokusunu içime çeksem sarılsam sımsıkı   

(3,445 puan) tarafından

Bende iki cigeer acisiyla coktum 34 yasinsayim ama dis gorunus 40 50 gibi kaldiramadam zorlaniyorm hala ozluyorm bisey aliyorm annem olsa begenir miydi birihle tanisiyorm annem olsa sever miydi.

Hep aklimda annem yemi anilarimizin daha olmayacagi hep icimde sizi

(321 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canimm  rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah vardır bir bildiği deyip şükretmek lazım Rabbim seni çocuklarına ailene bağışlasın inşallah

(321 puan) tarafından

Amin canım amin inşallah Allah razı olsun hepinizden 

Annem vefat ettiğinde 23 yaşındaymış kaç yaşına gelirsen gel anne sevgisi başka anne özlem'e hiç dinmiyor şu an 24 yaşındayım yani ister 60 ister 90 yaşında ol yine de her zaman anne eksikliği fark ediliyor ya

(3,445 puan) tarafından

Aynem bide herkes annr 3vine gidiyo bemse mezsrliga cok koyuyo

(3,445 puan) tarafından

Cok gemcmis omrubun baharinda annanenjze de zor olmustur size soylememem gerek yok Allah bu aciyi unutiracak aci vermesin evlatlarimizin gynubu gostersn

+1 oy
(137 puan) tarafından

Alışıyosun bazen unutuyo gibi oluyosun ama her an o kaybettiğimiz kişiyi hatırlatıcak bişey muhakkak çıkıyo bazı insanların yeri asla doldurulamaz anne baba evlat kardeş gibi ben öyle düşünüyorum 

(3,445 puan) tarafından

Kesinlikle annem gerceltrn iyi niyetli hrkese karsi sefkatli iyi bi4 insandi bana yalnzca ana olmadi baba,baci,arkadas oldu tum dunyamj kapliyodu o gitti herseyim bitti

+1 oy
(709 puan) tarafından

Öncelikle Allah sabır ve metanet versin basın sağolsun.

Bende annemi küçük yaşta kaybettim. En ihtiyacım olduğunda en muhtaç halimle. 4 yaşındaydım .  25 yıl oldu gideli . O kadar zor büyüdüm ki yaşamam mucize . Günlük hayatım yaşantım devam ediyor tabi ama bazen bişey oluyor ufacık hıçkırıklara boğuluyorum. İnsanın annesi ölür mü ya . Anne evladını nasıl arkada bırakır bazen kızıyorum pişman olup özür diliyorum. Beni duyuyor mu görüyor mu bilmiyorum ama hareketlerime annem beni izliyor gibi dikkat ediyorum. Tırnağım kırılsa sen olmasan böyle olmazdı diye kadına bide vicdan yaptırıyorum. Allah'ım bana yardım etsin aklı selim kalmaya çalışıyorum. Kizlarimdan biri anneme çok benziyor. İzlemeye doyamıyorum. Herkesin annesi ölüyor ama herkes aynı etkilenmiyor. Kimi daha kötü kiminin ilişkisi kötüyse çokta umrunda olmuyor. Benimkide yıllar geçmesine rağmen taptaze kalbimde bekliyor. 

(1,723 puan) tarafından

Ahh canımmmmm 😔😔😔 4 yaş .... ne desem bilmiyorum. Rabbım kızlarınla sana sağlıklı mutlu ömür ler nasip etsin inşallah.... benm kızımda 3 yaşında tedavi görüyorum. Anne olmasam belki bu kadar üzülmem ama bana bisey olsa kızım ne yapar diyorum... neden vefat etmiş acaba annen 😪

(3,445 puan) tarafından

Ah canom benim ananin kotush olur.mu var oldugunu bilmek bile nimet

Benim.annrm.hrkese sefkatli,fedakar sabirliydi bana ana baba baco arkadas hersey oldu o gitti sudan cikms balik oldm evladm bile avutmuyo

+1 oy
(11,600 puan) tarafından

Ne zaman senin annenle ilgili yazdıklarını okusam istemsiz yaşlar süzüluyor gözumden yemin ederim, şuan olduğu gibi 🥺🥺 annem hayatta ama ona o kadar bağlıyım o kadar çok seviyorum ki, ona bişey olma düşüncesi bile delirtmeye yetiyor insanı. Allah sana sabırlar versin, cennette kavuşursunuz inşallah :(

(3,445 puan) tarafından

Hakkkinizi helal wdin kimseyi uzmeye hakkim yok ama dag tasa annami anlatp haykirasm var Allah razi olsn cok Amin

+1 oy
(768 puan) tarafından

2.5 ay önce ben de kaybettim annemi ani bir şekilde. Seni en iyi ben anlarım hala inanamıyorum gittigine.

(3,445 puan) tarafından
+1

Bende ani sekilde kaybettm bir bucuk yil olacak diyorm daha dun gibi yakin ama bir omur kadar uzak sanki o yasasdigimz anlar birer hayalmis  gibi geliyor 

0 oy
(22,168 puan) tarafından

Allah sabır versin kardeşim 

(3,445 puan) tarafından

Amin sagoln

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Allah sabır versin canım.. Mekanı cennet olsun anneciğinin

(3,445 puan) tarafından
+1

Allah raz8 olan Amin

0 oy
(21 puan) tarafından

Allah'ım sabır versin cennette peygamberimize komşu etsin inşallah anneni.

(3,445 puan) tarafından

Amin Allah razi olsn

0 oy
(2,390 puan) tarafından

Bu yüzden anneler günü hiç sevmiyorum 

Annesi olan kişi şanslı zaten özel bir güne hiç gerek yok...

Sadece olmayanlar üzülüyor 

(3,445 puan) tarafından

Bende hic sevmiyorm ne anneler gununu nw baydamlari icim baaka sizliyo 

Opecek elin olmayinca bayramin adi bayram sadece 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
+3 oy
6 cevap 329 göst.

Kategoriler